Bende 1 adet gsc60 modeli siparişini vererek bu kervana katıldım. |
Greenote Süpürge Genel Konu (37. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ne kadardan aldınız hocam
-
-
Babalar günü vs. karta 3 farklı kampanya denk gelince ben de gsc60 siparişi geçtim. Bazı arkadaşlar ürünler arasındaki farkları sormuşlar ama farklı modelleri kullanan olmadığı için cevap çıkmamış. Sayfadaki bilgilere istinaden 480 watt güç ve 1 saat çalışma süresi sebebiyle bu modelde karar kıldım.
Bu arada, valideye açtıığm hesaptan sipariş geçtim, TC no vs. yazdım. Ekstra bir şey istenmeden kapıya kadar teslim edilir değil mi? Yurt dışından ürün getirtmeyeli yıllar oldu.
-
gayet hızlı teslim ediliyor, gümrükte de sorun yok ancak 1saat çalışma süresi diye bişey yok asla... Hatta iki modeli de kullananlar 50'nin daha uzun dayandığını söylüyorlar. Bu modelde su gibi gidiyor şarj heleki 3. seviyede...
-
o dyson bekliyordu heralde.. beklentisi çok yüksekti muhtemelen
ürünün kendisi ne ki bi de çakması olsun
-
2. Bir yurtdışı ürün ekleyin, depozito düşüyor daha uyguna geliyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dediğinizi çok denedim ama bir fark oluşmadı. Hatta önceki sayfalarda alan arkadaşların vermiş oldukları siparişleri bire bir uygulamama rağmen depozito fiyatında değişkenlik olmadı. Ben de üç aşağı beş yukarı verdim siparişi. Bugün kargoya verilmiş.
-
Merhaba ben de iki tane sipariş vermek istiyorum, anazonda satıcı gn eu. Sizin ürünler sorunsuz geldi mi, ekstralar bir ücret çıkardıklar mı? Cevabınız için teşekkür ederim şimdiden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
GCS60 dün bana da teslim edildi. İlk izlenimim olumlu fakat ilk şarjlı süpürgem, alışmam lazım. Şarj süresi beklediğimden iyi.
Benim esas merak ettiğim nokta filtre temizliği. İlk basit temizlikte bile ana HEPA filtre neredeyse toz içinde kaldı. Ayrıca onu koruyan metal filtre de çok kirlendi.
Metal filtreyi her süpürmeden sonra temizlemek şart. Bu da resmen külfet ve hijyenik değil. Bence bu süpürgesini ana ve en büyük kusuru boşaltma sistemi ve filtre temizi. Boşaltma sistemi küçük olduğu için dolunca kapağı açınca pislikler aşağı düşmüyor elle çekmek zorunda kalıyorsunuz. Ana HEPA filtre de 5-6 süpürmede bir yıkanması lazım belli ki yoksa çekim filan yapmayacak hale gelecek gibi. Bu da bildiğin zahmet yahu. Filtre temizliklerini nasıl ve hangi sürelerde yapıyorsunuz merak ettim valla. Bunlar dışında uzun ömürlü olursa keyifli bir cihaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resurrectionn -- 9 Haziran 2024; 12:46:51 >
-
Zahmetsiz, rahmet olmuyor. Meşhur 5 harfli süpürge temizliği izlediyseniz farklı değil, hatta her delik boşluk doluyor girintili çıkıntılı yapısı gereği
Arkadaşlar selamlar,bizim temizlikçi nasıl becerdiyse cihazı boşaltırken metal filtreyide atmış çöpe :) günler sonra farkettik.Şimdi o parçayı almam gerekiyor mecburen,greennotehome.com’da 300 TL gözüküyor,yaklaşık 700 TL’de nakliye çıkartıyor 😳 Daha önce yedek parça siparişi geçen oldu mu? veyahut başka bir seçeneğimiz var mı?
Bilgi veren olursa cok makbule geçer,şimdilik o filtresiz kullanıyoruz mecburen..
cihazın şarjı yokken direk adaptör ile çalıştırabilir miyiz ?
-
Gs60 Ana başligin icindeki körüklü hortum yırtildi. Müsteri hizmetlerine yazdım. Amazon'dan alın ücretini iade edelim dediler. Urün gümrük dahil 1.250 TL tutuyor.Hiç başina gelen oldu mu.Parayı hangi yolla iade ediyorlar, gümrük vergisini de iade ediyorlar mı acaba
Aynısını ben de uyguladım haber veren arkadaşa çok teşekkür ederim.
6100 TL ye süpürgeyi alacakken fark ettim.
16 tane de başlık aldık üstelik 400 düştü 5700 e geldi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snl_ -- 17 Haziran 2024; 11:54:34 > -
Kendisi ayakta durabiliyor zaten o yüzden yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bir indirim daha olunca dayanamadım aldım bakalım. Ama hala aklımda alternatif 5k bandında ne alınabilirdi diye sorular var. :D Yedek bataryası bulunuyordu eskiden, şimdi baktım amazonda göremedim. Tek sıkıntım batarya, orta modda 20dk diyorlar. Batarya azaldıkça bu iyice düşer. Bilemedim vallahi :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 19 Haziran 2024; 16:25:9 > -
Gsc 50 ve 60 modellerinin her ikisini de kullanan oldu mu? Agirliklari arasinda epey fark var sanirim. Gsc 60 kullanirken eli yoruyor mu?
GSC60 modelini alalı bugün tam 20 gün oldu. Kullanıcı deneyimlerimi paylaşmak isterim.
20 gündür aktif olarak her gün bu süpürgeyle 90 m² evi temizledik. Ev tamamen halı kaplı diyebilirim. Öncelikle standart modu bana yetersiz geldi, o yüzden her defasında maksimum modda kullandım. 90 m² evi maksimum modda ortalama 15 dakikada rahatça temizleyebiliyorum ve şarj %15 civarında kalıyor.
Kablosuz süpürge bir nimetmiş arkadaşlar. O kadar pratik ki her gün evi süpürebiliyorsunuz ve ev temiz kalıyor. 20 gündür ana süpürgemizi çıkartma ihtiyacı hissetmedik.
Maksimum modda gücü gayet yeterli, biz çok memnun kaldık. Ancak, üç konuda iyileştirme yapılırsa kusursuz bir ürün olabilir:
1. Filtre temizliği: 20 gün sonunda HEPA filtre ağzına kadar dolmuştu. Yıkasam performansı kesin düşerdi, kaldı ki o toz içerisinde çamur olurdu. Bu yüzden yanında gelen fırçayla temizledim fakat inanılmaz sağlıksız ve zahmetli bir durum. Küçük olduğu için sanırım inanılmaz dolmuştu HEPA filtre. İkinci HEPA filtre kirlenmemiş bile, ona dokunmadım. Bu yüzden ana HEPA filtre işini yapıyor diyebiliriz.
2. Güç: Maksimum modda bile halılar için bir tık daha güçlü olmasını isterdim. Tüylü halılarda kablosuz süpürge olduğunu hatırlatıyor. Yetersiz değil ama bir tık daha güçlü olsa çok daha iyi olurdu.
3. Şarj süresi: Maksimum modda 15 dakika yerine 25 dakikaya çıksaymış tadından yenmezmiş.
Genel olarak görüşlerim bu yönde tek sıkıntı dediğim gibi filtre temizliği çok sağlıksız. Ama bu sanırım kablosuz süpürgelerin ortak sorunu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resurrectionn -- 20 Haziran 2024; 12:25:9 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X