Şimdi Ara

Greenote Süpürge Genel Konu (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
909
Cevap
102
Favori
78.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kalite olarak malzemesini beğendim. Orta üst diyebilirim. Ama direkt üst seviye üff yok böyle bir malzeme kalitesi denecek seviyede değil. Eski tip elektrikli süpürgeler gibi hor kullanırsanız elinizde kalır.

Şarj konusu üzecek gibi duruyor umarım ilk şarjı diye böyle bitmiştir. Çünkü geldiğinde %38'di. Deneme falan yaptık salondaki halıyla 10 15sn tam güçte süpürdüm sonra parkeleri en düşük güçte süpürdük. Salonu dönemeden şarjı bitiverdi. Toplasan 5-6dk çalıştırmışızdır. İnşallah tam şarjdan sonra batarya toparlar.

Halıyı gerçekten güzel süpürdü. Kaşmir'in hafif tüylü bir halısı var salonda, yeni almıştım ve aldığımızdan beri sürekli süprülür toplasan 1 ay falan oldu. 5sn çalıştırıp ileri geri yapmamla bir sürü toz topladı halıdan. Fırçanın iyiliği bu da ve üstelik en düşük güçte 5sn 6sn falan çalıştırdım al tarafı.

Aksesuarları tam denemedim, koltuk aparatı da güzel ama ana ünite hantal geldi bana. Alışmak gerekiyor. Sürekli elektrli süpürge kullandığımız için onun kolay yönlerine alışınca bunda afalladık biraz. Mesela klasik hortumlu süpürgelerde koltuk altına girerken iyice yatırmak için süpürgenın borusunun başını elimizle yan çevirip yere sıfır yaparken bunda haliyle motorun toz ünitesi küt diye yere değiyor ve yere sıfır gidemiyorsun. Koltuk dibine girmek istediğinde zorlanıyor insan, yere çömerek koltuk altına girmek gerekiyor. Başlığı da oraya buraya dönüyor dümdüz gitmiyor. Koltuk altı işi de sıkıntılı geldi

Dip köşe temizliği bu aletle kesinlikle zor. Robot süpürge gibi düşünebilirsiniz aleti tek farkı elinizle yönlendiriyorsunuz.

edit:

Eşyası çok olan evler için ideal değil bence ve tamamen halı olan yerler için de değil bence. Ya alışmak gerekiyor bilemedim ama dışarıdan geldim şarjı %100 olmuştu deneyeyim dedim salondaki o yeni halı 180x200cm, etrafı da parke. En düşük güçte temizledik. Mutfağı dolaştım biraz. 100'den 80'e düştü en düşük güçte. Arada çok kısa süreliğine orta seviyeye aldım denemek için. Şarjı içiyor resmen. Şarj konusunda tatminkar değil. Vergisi algısı dahil 4999'a başka süpürge denk gelmediği için bunu aldım aksesuarları da var diye ama alternatif olarak şarjı daha uzun giden bir ürün varsa ve daha güçlü onu tercih etmekte fayda var.

Ben genel anlamda sevdim aslında. Şarjlı süpürge mantığı ile bakıyorum olaya ama dikey süpürge olarak gırgırın elektriklisi gibi geldi. Yeni evli çiftler, çok fazla dip köşe temizlik yapmayan, eski makinelerle mücadele etmemiş insanlar için güzel. Ama o normal makine emişine alışmış ve haldır huldur süpürge yapıp onun gücüyle mücadele edenler için evi süpürmüyormuş gibi geliyor gelir de. Annem alışamadı daha Greenote Süpürge Genel Konu  Ben ona rahatlık olsun diye almıştım aslında ama bakalım belki sonradan sever. Dediğim gibi süpürgeden ziyade normal eski tip şarjlı süpürgelerin sopalı versiyonu gibiymiş bu aletler. 33kpa çok da gözde büyütülecek bir güç değilmiş, kırık dökültü çekelim, öylesine bir toz alayım diyecekseniz zaten aparatsız falan dümdüz bir tane uyguna dikey süpürge alın çift hepa filtresi olan geçin gidin. Ben de biraz beklentiyi yüksek tutmuştum yok araba falan da süpürürüm diye ama ünite gerçekten büyük bu bir, ikincisi ise döner fırçalı ucu takmayınca 33kpa öyle de aman aman kuvvetli değil. Hortumla birlikte motorsuz koltuk aparatını taktım pek hoşuma gitmedi. Bu makinelerin esas hilesi döner fırçalı başlığı.

Uzun lafın kısası, öyle yorumlar okuyorudm ki beklentim çok yüksekti. Yok işte şöyle müthiş yok böyle müthiş, şöyle toz çekti böyle toz çekti. Ama abartılı yorumlara kanıp da beklentinizi yüksek tutmayın. İhtiyacınız yoksa ve bana şarjlı olmasa da olur ikilemindeyken yorumları görüp " ulan çok da güzel çekiyormuş ya tozu" diyerek koşa koşa bu tip aletleri almanın mantığı yokmuş. Benim hoşuma gitti sevdim 10 üzerinden 6 veririm şarj konusu yüzünden ama annem baya düşünceli şu an :D Almasam da olurmuş diyorum bazen ben de.

Ama bu dediklerim ilk kullanım için geçerli. Belki kullandıkça fikrim değişir. Tekrar güncelleme yaparım mesajımı alıntılayıp. Eğer 15 20 gün sonra güncelleme yapmazsam hatırlatın :DD

• Gsc 50 ile gsc 60 arasındaki fiyat farkına değer mi

Arada kaldık 2 model arasında bilen arkadaşlar yazarsa çok memnun olurum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maestro26 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hazneye boruyu taktığımız yerde bir tane kauçuk zımbırtı var, pislik boruya geri düşmesin diye. Benim oradaki kauçuk açık kalıyor bir süredir. Daha alalı 2 3 ay oldu. Haliyle borudan geri düşüyor kırıntılar. Biraz uğraştım kauçuğu eski haline getirmek için, geldi de ama kısa süre sonra yeniden açık kaldı. Yine terse büküp kapalı kalmasını sağladım ama 1 hafta geçmeden gene açık kalmaya başladı. O kauçuk kısmın normalde hava çekince açılması sonra kapanması gerekir.

Nasıl temin edebiliriz o kısmı? Çok rahatsız ediyor. Türkiye garantili olsa direkt garantiye yollayacaktım.

• 2 günlük deneyim eklemek istiyorum bir önceki yazdıklarıma istinaden.

Makinenin şarjı oturmaya başladı. Yine yüksek hızda çok gidiyor ama düşük güçte harcaması biraz daha iyi oldu. Dün odama dip köşe temizleme yapmıştım. Aparatlarının olması çok rahat oldu, hatta normal elektrikli süpürge ile böyle rahat temizlemiyordum rafları falan. Arnica var bizde ve hortumu öyle kalın sert ve plastik sapı da ince temizlikler için hantal ki anlatamam. Ama GSC60 'ın içinden çıkan sprial hortumu takıp, ucuna da fırçalı aparatı taktıktan sonra bir elimde alet bir elimde de hortum, raflarımın tozunu çok rahat aldım.

Arcinada en düşük güç bile yüksek olduğu için raftaki her şeyi çekerdi. Bunda en düşük güç çok tutarlı ve tozu çekerken raftaki şeyleri sürekli içine çekecekmiş korkusu yaşamadan temizlik yaptım, tabi fırça da iyi, havayı tamamen kapatıp nesneyi çekecek vakum olutşrumadığı için, raftaki nesnelerin yanını üstünü falan rahatça tozunu alabildim. Daha sonra masamı, simülatör kokpitimi falan temizledim pc yi temizledim, en son odamın yerini yaptım hepsi düşük güçteydi. Ardından koltuk aparatını takıp, yatağımı ise en yüksek güçte fırçalı şekilde süpürdüm. Bütün dip köşe yatak falan bitince. Zemini tekrar geçtim düşük güçte. %100'de başlamıştım temizliğe işim bittiğinde %40 kalmıştı.

Dünürler gelecekti annem tekrar kullanır belki diye şarja taktım. Kullanmamış şarjdan çektim %100'de. Akşam üstü Dünürlere gösterdim makineyi şöyle böyle derken şarjını %90'a düşürdük. Bugün onlar gidince tekrar günlük temizlik yaptım denemek için. Sadece zemin temizliği olarak odam, koridor, salon temizledim. Koridordaki halıları en yüksek güçte çektim. %90'dan %70' e indirdim şarjını.

Yani bir kere açıp, en düşük şarjda süpürmeye başlarsanız şarjı çok rahat gidecek gibi. Orta gücü biraz daha tüğlü halılarda kullandım. En yüksek güce pek gerek duymadım pc deki ve klavyedeki tozu çekmek dışında.

Annem biraz mesafeliydi. Akseuarları görüp, kullanınca onun da hoşuna gitti alet.

Kısacası şu an memnunuz diyebilirim. Uzun vadede fikrim değişir mi göreceğiz. Aletin yere elektrikli süpürgeler gibi yapışmaması ve kolay temizlik yapması sanki yerdeki tozu çekmiyormuş gibi geliyor ama öyle değil güzel temiyor ama fırçalı uç sayesinde. Yoksa en düşük kademede fırçalı uç olmasa zor temizler. Yine de orta kademedeki 20kpa çekiş ile 1 saat çalışsa çok daha iyi olurmuş diyorum. Ama dyson kullanan arkadaşlar var, onlarında şarjı benzer gidiyormuş. Dedim nette temizlik videoları var kadın 45 50dk video çekiyor dysonla hem de hızlanıdrılmış görüntü diyorum her yeri temizliyor. Onlar aralarda kesiyor aleti şarj ediyordur, hiç o kadar uzun gittiğini görmedik diyorlar Greenote Süpürge Genel Konu 

Ben buna yedek batarya alacağım ileride.Ama çok zamlanmış o da. Ocak gibi fiyatı 900 civarıydı sanırım. Şimdi 1,7k diyor.

• gcb1903 kullanıcısına yanıt

Sen dedikten sonra baktım ben de, hiç fark etmemiştim gerçekten varmış :D Motoru kapatınca yavaş yavaş kapanıyor. milimetrik bir açıklık kalıyor gibi. Aslında kauçuk kapak yerine normal plastik kapak yapsalarmış daha iyi olurmuş bence. o kauçuğu çekerek esneten güç, normal plastik kapağı da çeker zaten aslında ve işi bitince pat diye sıfır kapanır ne güzel. Ama genelde hep kauçuk kullanıyorlar. Benim 10 sene önce aldığım black decker 'da öyleydi.

İkinci ürün ekleme olayı nedir acaba, şu anda 800 tl indirimle 6.060 tl gözüküyor.

• xgitarx kullanıcısına yanıt
    İthalat depozitosu ve nakliye düşüyor daha uyguna geliyor.
    Yurtdışı sevkiyatli ucuz ürün ekleyin 5600 e kadar düşer şuan.

Greenote Süpürge Genel Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro26 -- 3 Temmuz 2024; 21:7:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ürünü ekleyin sepete, Süpürge kargoya verildi mesajı gelince de iptal edin. Süpürge 5276 TL ye geliyor böylelikle.

Greenote Süpürge Genel Konuamazon
    JOYIN 40 Yüz Yapın Balkabağı Dekorasyon Çıkartmaları 18 Çıkartma Sayfası ile 12 Farklı Tasarım ve Boyutta Cadılar Bayramı Parti Malzemeleri Parti Hediyeleri
    https://www.amazon.com.tr/JOYIN-Dekorasyon-%C3%87%C4%B1kartmalar%C4%B1-Malzemeleri-Hediyeleri/dp/B08BVVQFLC/262-5936301-2965831?pd_rd_r=12f5041f-3291-4414-9952-984dc9d6dc03&psc=1

Çok teşekkürler, resimde yer alan redtronu ekledim ama indirim olmadı, aşağıdaki çıkartmayı ekledim oldu.

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler, resimde paylaştığınız çıkartmayı ekledim sepete dediğiniz gibi 5.686 ya geldi normalde 6.060 tl çıkıyordu. Birçok ürün denedim olmamıştı. Kargoya verildikten sonra çıkartmayı iptal ediyorum o zaman. Kargoya verilsede iade etme şansımız da var diye biliyorum.

Şu an iptal ederseniz siparişi komple iptal eder ama etiket ileri tarihli olduğu için erkenden kargoya verilmez eğer bir süpriz olmazsa :D Süpürge kargoya verildi mesajı geldikten bir süre sonra etiketin siparişi ayrı şekilde iptal edilebilir hale geliyor.

Bu arada dün tüm evi dip köşe yapmadan süpürdük. 2 uzun yolluk 1 büyük salon halısı bir ufak salon halısı orta güçte, 3 koltuk yüksek güçte, geri kalan parke zeminleri en düşük güçte süpürdük. Ben odamın raflarını aldım spiral hortum takarak ve yatağımı da düşük güçte süpürdüm. Simülasyon sstandını ve pc masamı da süpürdüm. Şarjı %10 kaldı.

Ben oldukça memnunum şu an makineden. hatta indirim görürsem yedek batarya da alacağım ileride. Dip köşöe de yapılabilir o zaman çift batarya ile.

Yalnız keşke olsaydı dediğim şey fırçaların rulo olarak ayrı satılmasını isterdim. Bizim yolluklar sert mesela, emin değilim ama fırçaları yıpratır gibime geliyor. Komple başlık yerine fırçalar satılsaydı hatta yumuşak ve sert olarak iki ayrı fırça da olsa müthiş olurdu. Tamamen parke fırçası ya da tamamen halı fırçası gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 4 Temmuz 2024; 14:19:58 >

Ne zaman kargoya verilir ki acaba ortalama ona göre takip edeyim, öteki ürünü iptal edeyim.

Bu arada süpürgeyi epey içselleştirmiş benimsemişsiniz 😀 doğru bir karar verdik o zaman, iyi çıkar inşallah.

nazar değmesin güzel hocam. İlk başlarda bazı arkadaşların ikilemli yorumları yüzünden aldığımın akşamına iptal falan etmiştim. Keşke daha önce alsaymışım ama her şerde bir hayır var demişler. O zaman daha pahalıya alıyordum 5800 600k civarına geliyordu :D

2 günde bir süpürge yapıyoruz artık ve ev eskisi kadar tozlu değil. Diğer makineyi haftada bir açardık üşengeçlikten. Benim oda hele acayip toz olurdu, Elektornik eşya çok olduğu için herhalde anormal tozlanıyordu. Benim çok işime geldi vallahi :D

Kullananların olumlu yorumları, kategorisinde en çok satan ikinci ürün olması, destek konusundaki okuduğum pozitif yorumlar, hafif olması nedeniyle tercih ettim. Alabilirdim ama Dyson'a 25-30 bin tl vermek istemedim doğrusu, bu marka biraz gösteriş icin gibi. Philips aqua serisi alacaktım ıslak kuru 12 bin tl civarı sonra vazgeçtim son anda greenote aldım.

ıslak kuruyu ben de çok düşündüm, hatta dyson stok girmişti gsc60ı iptal ettiğim zamanda. 29bindi yeni çıkan paspaslı modeli ama dedim ya ne gerek var. Yani şöyle bir durum var, evde hem halı var hem parke zemin. Zırt pırt uç mu değiştirecen, halıları mı kaldıracaksın paspas için. Otomatik halı algılayıp paspas yapmayı kesme özelliği yok sanırsam sadece zemin için o uç.

Yazlık yerler için belki güzel olur, tamamen yerler halısız güzel desenli fayans döşeli evlere birebir. Ama bizim gibi standart türk ailesi evinde gitmez paspaslı ürün Greenote Süpürge Genel Konu 

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.