Herkese merhaba, Aletin sorun olduğunda satış sonrası desteği nasıl. Yaşayan varsa paylaşsın. Bizi ilgilendirmez mi yoksa ilgilenelim mi diolar. Başlık kıl toplama oerformansı nasıl. Biriktirme yapıyor mu yoksa , hazneye mi topluyor. Ele aldınızda ileri ittirince zaten tozu alır, geri çektinizde de taneieri lıyor mu yoksa sallıyor mu. Batarya performansı ne durumda. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Greenote Süpürge Genel Konu (40. sayfa)
-
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 10 Temmuz 2024; 11:38:20 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gsc60 şarj nasıl gidiyor bende 23 saniyede en düşük modda %1 gidiyor. 30 35 dk bitiyor şarjı sitesinde 55 dk gösteriyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
indirim yapmıyorsa durumu anlamış olabilirler belki :/ başka ürünlerde oluyor mu denemek lazım. Yöntem bulursam haber veririm.
Bu arada başlık toz toplama performansı güzel. İleri itince topluyor ama geri çekerken toplamıyor nedeni de şu, altını çevirdiğimizde başlığn arka kısmında bir püsküllü sünger tabakası var. İleri iterken kürek gibi iterek alıyor muhtemelen ve hava çekişini biraz daha ön kısma yönlendirmek için öyle yapmışlar. İleri giderken süpürdü diyelim, geri çekerken de süğürdüğünüz çizgide geri çekip yan tarafa geçeceksiniz. Duvar boyuyormuş gibi. İlkbaş bana da garip geldi ama sonra sistemi oturtuyor insan.
Her zaman böyle yapmaya da gerek yok, tozu her türlü alıyor zaten halıda falan. Bu geri çekerken almama durumu tanecikli tozlar da oluyor.
Evcil hayvanım yok keşke olsa da tüy kıl performansı denesem ama evdekilerin saçı falan dolandı en fazla. Ben bunda var sanıyordum ama markaları karıştırmışım sanırım bir tane markada önde döner fırçayı temizleyen ekstra bir tırmık gibi parça vardı bunda da olaydı güzel olurmuş.
Şarj olarak sıkıntı çekmedik. Evet her odada dip köşe yaparsanız şarjı yetmez ama sabah kalktınız günlük süpürge yapıyorsunuz, parkeler düşük kademe halılar orta ya da yüksek kullanın yeterli geliyor. Parkelerin üstünü de vileda ya da mikrofiber paspas tarzı bir şeyle geçince ev tertemiz oluyoır.
Ben odada çok tozdan şikayetçiydim. 2 günde bir süpürüyorum artık evde tozlanma baya azaldı ve her süpürdüğümde halıdan az da olsa hav çıkıyor hep. Normal elektrikli süpürgelerde şöyle başlık olmadığı için sadece toz çekmekten başka bir işe yaramıyorlar. motorsuz turbo başlık diye bir yalandan parça veriyorlar yanında ama halıya gelince duruyor tabi. Bizim koridordaki yolluk tüyleri berbat normal süpürge ile çile çekiyorduk yönü falan da saçma sapan. Bununla öyle kolay süpürdük ki diğer makineyi sadece bunu temizlemek için açıyorum.
iç hepa filtresine de en en ince kadın çoraplarından taktım hava geçişini engellemeyecek şekilde, bu çoraplar ayakkabı denerken kadınlara bedava verdikleri kıytırık ince çoraplardan dokusu çok ilginç tam filtrelik. 2 günde bir de içini boşaltırken filreyi de temizliyorum mis gibi tertemiz oluyor. Nette gezerken hepa filtre koruyucular gördüm oradan geldi aklıma gerkin şekilde çorap takmak. Hem onlardan daha fazla hava geçirgen oldu,
Yalnız kafama takılan şey, kapak kapandığında yuvarlak bir kısım var orada yuvarlak conta vazifesi gören bir sünger var. O sünyerde iç metal filtrenin izi çıkıyor ve oradan da toz alıyor tamamen kapatmıyor gibi. Ben ona çözüm bulurum da, acaba tasarımı mı böyle yoksa conta mı yetersiz kalıyor anlamadım. Firmaya sormak lazım ona göre onada bir farklı conta düşüneceğim.
-
GSC60 bugün geldi, 5 saat aralıksız şarj ettim. Bataryayı yerleştirip tetiğe bastığımda 1 sn güç verir gibi oluyor, ekranda %35 yazıyor daha sonra yazının yerini hemen E0 diye bir yazı alıyor ve 1 sn sonra o da sönüp cihaz duruyor. Bunun üstüne 1.5 saat daha şarj ettim, bataryayı taktım denedim ve sonuç birebir aynı. Arattığımda E0 hata kodu ile ilgili bir yazı bulamadım. Bataryanın şarj almama durumu mu vardır sizce daha önce benzeri bir hata yaşayan veya duyan oldu mu ?
-
Gelen kılavuzu okudunuz mu ? Orada bütün hata kodları ve açıklamaları yazıyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba arkadaşlar amazon üzerinden aldığım gsc60 model cihaz kullanmaya başladıktan tam 1 ay 1 hafta sonra yerde ışıklı sürten başlık çalışmamaya başladı. tokatlayınca bazen düzeliyor. Amazon iade sürecide bitti. mail attım bakalım ne olacak. Turbo mod da şarjın su gibi akıp gitmesi de cabası. Almayı düşünenler varsa tekrar düşünsün derim.
-
Okudum. Bütün hata kodlarının yazdığı çıkarımını nasıl yaptınız ? Sadece "Dokunmatik Ekran" bölümünde E3 ve E7 kodlu hatalardan bahsediyor. Onun dışında kullanım kılavuzunun İngilizce-Türkçe kısımlarında veya Greenote'un kendi sitesinde veya internetin herhangi bir yerinde hata kodlarının anlamlarını açıklayan herhangi bir doküman yok.
-
Işıkları kırmızı yanıyorsa pille ilgili sorun var demektir.
-
Bataryayı cihaza takarak da şarj edebiliyorsunuz. Doluluk yüzdesini gösteriyor şarj olurken. Bir de öyle deneyin hata kodu verecek mi şarj olurken ya da artacak mı güç. Bataryanın bms devresinde sorun vardır ya da pillerde olabilir.
1sn güç verip duruyorsa %99 batarya sorunu. Benzerini kendim süpürge modifiye ederken yaşadım. Pillerde problem varmış 12volt 3s bms hazırlamıştım 2pil iyi 1'1 kötüymüş. Amperi tam çekemdiği için bms korumaya giriyordu saniyesinde gücü kesiyordu.
Siz greenote ile iletişime geçin bakalım ne diyecekler.
-
Sorunumu mail firmaya mail atarak tarif ettiğimde bataryanın arızalı olduğunu ve değişim yapabileceklerini söylediler. Fakat şuan stokta olmadığını, 3 ay sonra stoğa gireceğini, sonrasında da 20 gün kargolama süresi olduğunu söylediler :)
Özetle ürün iade edilecek.
-
Şu an her şey dahil 5k ya geliyor düşünen varsa
-
hadi ya üzüldüm be hocam. Yeni batarya yollayacaklarsa eğer, eskisini de bir pilcide tamir ettirmeyi deneyin. Belki sadece devre arızalıdır. Yani bataryayı pek geri isteyeceklerini sanmıyorum, yurt dışında göndermek çok daha masraflı olur. Bence tekrar iletişime geçin sıfır batarya yollayacaklarsa eğer elinizdekini de tamir ettirmeye çalışın. eğer sağlamsa da 3 ay boşa beklememiş olursunuz. Çift batarya olur hem de :d
-
Bende 5.598,60 TL görünüyor ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yorgun şair -- 22 Temmuz 2024; 0:0:2 > -
Bende black and decker dikey süpürge alma gafletinde bulundum şimdi mahkemelik olduk sırf batarya süresi yüzünden onu tercih etmiştim 90 dk 3+1 evi rahat supuruyorduk, bunda durum nedir arkadaşlar.
Pili ile ilgili çok şikayet var az gittiği yönünde ve stok sorunu varmış sanırım çoğu yedek parçada
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cumur -- 27 Temmuz 2024; 16:14:25 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar kalado süpürgeyi teslim aldım, GSC50'nin aynısı deniyor , ancak turbo fırçasının kıllarının bir kısmı ezilmiş kutuda uçları düzgün durmuyor resimdeki gibi belli bir kısımda sizde de böylemiydi acaba ?
https://imgyukle.com/i/Cr3y0h
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helsloot -- 31 Temmuz 2024; 11:55:31 > -
benim gsc60 da böyle bir şey yoktu. sıcak olmayan ılık bir suyla yıkayın belki toparlar kendini. fırça çıkıyorsa tabi.
-
Süpürgenin fırçalı kısmında sorun oldu, firmayla görüştüm ve parça gönderelim diyorlar ancak bu sefer de gümrük ücreti çıkacak. Bu durumda ne kadar gümrük ücreti çıkar, bilgisi olan var mı acaba?
-
Merhabalar
GSC 50nin metal filtresini eşim yanlışlıkla çöpe atmış :((
elinde metal filtre olup satabilecek olan var mı acaba? Ya da eski tip metal filtre yeniye uyar mı bilgisi olan var mıdır?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X