Şimdi Ara

Greenote Süpürge Genel Konu (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
102
Favori
78.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
Giriş

Benim de aynı şekilde, en son 5 Kasım saat 05:35 Almanya olarak gözüküyor, ondan sonra hiç hareket yok, ne zaman gelir acaba?

• 61TS1461 kullanıcısına yanıt
    Ülkeye giriş yaptıktan sonra PTT den takip edebilirsiniz fakat gümrük limiti nedeniyle benim paketim gelmedi

Pil sipariş etmiştim
  • 61TS1461 kullanıcısına yanıt

Amazondan Tekrar Mesaj Atarak Bilgi İstedim.Ürün DHL Kargo İle Sorgulama Yaptığımda En Son Güncelleme 5 Kasım Olarak Görmekteyim.Ürün Ne Zaman Elimizde Olur Diye Mesaj Göndermiştim.

Değerli müşterimiz,

Cevabınız için çok teşekkür ederiz.

Paketin 10 gün içinde ulaşması bekleniyor ve kesin varış tarihini bilmiyoruz.

En Geç Bu Ay Sonu Gelir Diye Düşünüyorum.

Edit : Ürün Şuan İstanbul PTT'de.Ücret Gözükmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep~DarkNeSs -- 16 Kasım 2024; 20:34:22 >
  • Gsc50 arızalandı 2 3 ay kadar hiç çalışmadı şehir dışındaydım şimdi cihaz tetiğe basınca güç alıyor 3 4 saniye sonra kesiyor gücü 1 gün boyunca şarjda ettim ama sonuç aynı bataryamı gitti sizce yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iyoki

Gsc50 arızalandı 2 3 ay kadar hiç çalışmadı şehir dışındaydım şimdi cihaz tetiğe basınca güç alıyor 3 4 saniye sonra kesiyor gücü 1 gün boyunca şarjda ettim ama sonuç aynı bataryamı gitti sizce yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım ?

Büyük bir ihtimalle pil kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum.Amazon ile bir görüşme Sizlere yardımcı olucaklardır.

GSC60 Zemin Başlığı İçin Gümrük Vergisi 213.50 ₺ çıkmış , Ürün geldiği zaman görevliye nakit olarak ödememiz gerekiyormuş.

• Greenote Süpürge Genel Konu

Greenote Süpürge Genel Konu

Arkadaşlar Mayıs 2024 tarihinde alınan Greenote GSC60 model süpürge bağlantı noktalarından kırıldı. Yaylar havalara fırladı. Daha 6 ay bile olmadan. 2 resimden de görüleceği üzere elektrik bağlantı noktaları zarar gördüğünden teleskopik boru ucu hiçbir şekilde çalışmıyor. Hangi parçayı nelerin sipariş verileceğini de bilemedim. Komple üst kısma ait plastik kısmın tüm tırnakları kırıldı. Ne yapmam lazım bu konuda? Komple ürün iadesi yapılabilir mi garantiden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJlogic -- 19 Kasım 2024; 11:39:52 >

• Deep~DarkNeSs kullanıcısına yanıt
    Gelsinde yeterki gümrük vergisine razıyız artık mecbur. Sağolun bilgilendirme için teşekkürler
  • Deep~DarkNeSs kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler hocam. Ücret çıksa da elimize ulaşıyor ise iyiymiş. Bende başvurayım.

• 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.