Şimdi Ara

Greenote Süpürge Genel Konu (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
976
Cevap
103
Favori
82.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim de aynı şekilde, en son 5 Kasım saat 05:35 Almanya olarak gözüküyor, ondan sonra hiç hareket yok, ne zaman gelir acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 61TS1461 kullanıcısına yanıt
    Ülkeye giriş yaptıktan sonra PTT den takip edebilirsiniz fakat gümrük limiti nedeniyle benim paketim gelmedi

Pil sipariş etmiştim

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 61TS1461 kullanıcısına yanıt

Amazondan Tekrar Mesaj Atarak Bilgi İstedim.Ürün DHL Kargo İle Sorgulama Yaptığımda En Son Güncelleme 5 Kasım Olarak Görmekteyim.Ürün Ne Zaman Elimizde Olur Diye Mesaj Göndermiştim.

Değerli müşterimiz,

Cevabınız için çok teşekkür ederiz.

Paketin 10 gün içinde ulaşması bekleniyor ve kesin varış tarihini bilmiyoruz.

En Geç Bu Ay Sonu Gelir Diye Düşünüyorum.

Edit : Ürün Şuan İstanbul PTT'de.Ücret Gözükmüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep~DarkNeSs -- 16 Kasım 2024; 20:34:22 >
  • Gsc50 arızalandı 2 3 ay kadar hiç çalışmadı şehir dışındaydım şimdi cihaz tetiğe basınca güç alıyor 3 4 saniye sonra kesiyor gücü 1 gün boyunca şarjda ettim ama sonuç aynı bataryamı gitti sizce yardımcı olur musunuz ne yapmalıyım ?

• Büyük bir ihtimalle pil kaynaklı bir sorun olduğunu düşünüyorum.Amazon ile bir görüşme Sizlere yardımcı olucaklardır.

GSC60 Zemin Başlığı İçin Gümrük Vergisi 213.50 ₺ çıkmış , Ürün geldiği zaman görevliye nakit olarak ödememiz gerekiyormuş.

• Greenote Süpürge Genel Konu

Greenote Süpürge Genel Konu

Arkadaşlar Mayıs 2024 tarihinde alınan Greenote GSC60 model süpürge bağlantı noktalarından kırıldı. Yaylar havalara fırladı. Daha 6 ay bile olmadan. 2 resimden de görüleceği üzere elektrik bağlantı noktaları zarar gördüğünden teleskopik boru ucu hiçbir şekilde çalışmıyor. Hangi parçayı nelerin sipariş verileceğini de bilemedim. Komple üst kısma ait plastik kısmın tüm tırnakları kırıldı. Ne yapmam lazım bu konuda? Komple ürün iadesi yapılabilir mi garantiden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DJlogic -- 19 Kasım 2024; 11:39:52 >

• Deep~DarkNeSs kullanıcısına yanıt
    Gelsinde yeterki gümrük vergisine razıyız artık mecbur. Sağolun bilgilendirme için teşekkürler

• Deep~DarkNeSs kullanıcısına yanıt

Çok teşekkürler hocam. Ücret çıksa da elimize ulaşıyor ise iyiymiş. Bende başvurayım.

• Benim süpürgenin de 6 ay olmadan başlık hortumu yırtılmış. En son E3 hata kodu verince farkettim. Burada yazılanlardan başlığın fırçasının dönmediği yazıyordu. Fırçayı temizledim, ama sonradan farkettim ki başlığın hortumu da yırtılmış. Muadil başlık için Arzum modelleri söylenmiş ama baktığımda bana uyumlu olabilecekmiş gibi gelmedi. Deneyip muadil bir başlık bulan var mıdır? Bu arada süpürge GCS60.

• lemor L kullanıcısına yanıt
    Hala satılık mı?

• Ahcebre A kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam

• O zaman buradan sorayım. Gsc50 filtre lazım. Nereden uyguna alırım. Kaladonun hangi modeli ile gsc50 uyumludur bilen var mı?

• DJlogic kullanıcısına yanıt
    Amazondan mi aldınız eğer öyleyse direkt iade edip paranızı alabilirsiniz yani şu ana kadar süreç öyle işledi zaten tamiri vs yok parça tedarik durumu da olmadığıjdan başka seçenek kalmıyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Maşallah Hayatımda aldığım en sorunsuz en iyi süpürge makinesi bu diyebilirim. baya da oldu kullanalı tık yok maşallah.

• Ahcebre A kullanıcısına yanıt

Aynı gibi görünüyor, ölçüleri yazıyor, elinizdeki ile karşılaştrabilirsiniz.

Bir de filtre leri daha uzun süre kullanmak için, ayakkabıcılarda bulunan tek kullanımlık deneme çoraplarından edinip, kullanmanızı öneririm, filtre çok kirlenmiyor.

• drexel D kullanıcısına yanıt

Evet bugün farkettim bende ana başlığımın hortumu yırtılmış 31 mayıs da almıştım severek kulalnıyordum gcs60 modelini ama 7 ay olmadan pert oldu büyük hayal kırıklığı doğrusu.

Siz durumu nasıl çözdünüz?

Başına gelen birileri var mı kronik gibi geldi bu durum bana çünkü kullanıcı hatası olacak bir durum yok. Yedek parça yolluyorlar mı acaba?

Edit: Servisine mail attım durumu ve resimleri bakalım ne olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Resurrectionn -- 11 Aralık 2024; 0:45:39 >

• Resurrectionn R kullanıcısına yanıt

gsc60 kullanıyorum yaklaşık 8-9 ay oldu. aynı sorun bende de oldu ve sitelerindeki mail adresine resim ve omazon satış belgesini gönderdim. sadece kargo vs ücreti (215tl) karşılığında ürünü gönderdiler. mail ile sürekli durum bildirimi yaptılar. bilginize.

• tahaeray kullanıcısına yanıt

Dün bende mail attım bakalım hocam süreç hakkında buradan bilgilendirme yaparım.

Kronik bir sorun bariz belli maliyeti olmayan bir hortum aslında neden bunu sağlam bir şey yapmamışlar acaba. Düzeltmedilerse yeni başlıklarda da aynısı olacaktır.

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.