Şimdi Ara

Greenote Süpürge Genel Konu (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
975
Cevap
103
Favori
82.886
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
Giriş

aynen tam ortadan bir şey tutuyor ama zorlamadım şu an çalışıyor diye. Umarım sorun olmaz kullanırım uzun süre ama ileride umutların tükeneceği bir arıza olursa artık girişeceğiz bir şekilde:D

• mahmut716 kullanıcısına yanıt

gsc50 yi bilmiyorum hocama am 60 dan memnunum ben sorun yok şimdilik. İlk aldığım zamanlar 3 ay falan her gün kullandım süpürdüm ama sonradan o temizlik aşkı bitiyor 2 3 günde bir açar oldum aklıma geldikçe. Bir de bununla süpürünce eskisi kadar toz olmuyor ev, onun da etkisi olabilir. Bununla evi süpürüyoruz diğer elektrikli süpürgeyle de bunu temizliyorumGreenote Süpürge Genel Konu  haftadabir temizlerim hep. Filtrelerini yıkamadım henüz rengi falan bembeyaz hala anormal bir kir yok.

Dyson almaya bütçe yoksa bence başka markalara bakmaya da gerek yok bunu alırdım ben, eğer yine amazon gibi bir yerden alma fırsatım olsaydı. Ama işte arıza durumunda biraz sıkıntılı süreç oluyor. Gerçi TR de satılan ürünlerde de servis hiç bir zaman arkamızda durmuyor onu da düşününce çok büyük bir kayıp söz konusu değil gibi.

Kardeşimde dyson var malzeme kalitesi, parça kaliteleri falan gerçekten hissediliyor fark var, çekim kalitesi de güzel kampanyalı denk gelirse kesinlikle alınası bir alet ama çok para işte. Bunun dışında dyson gibi geniş ekipmanı olan sadece greenote gördüm şimdiye kadar.

• Greenotu eu yokladım noldu bizim fırça hala göndermediniz diye. Teknomerce adlı bir firmaya distiribütörlük vermişler. Oraya yönlendirdi fakat ordan da haber yok maillere dönüş yapmıyorlar. Amazon.com a ulaştım iade alalım dediler. Ama sadece ürünün ücretini yatırmayı kabul ediyorlar. Vergi kargo gibi ücretleri ödemiyorlar. Bilginiz olsun

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • GSC50 süpürge için filtreyi nereden temin edebilirim? Daha önce alan arkadaşlar bilgi paylaşabilir mi? Amazon da araştırdım fakat greenote un sattığı bir ürün bulamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliKemalAbi -- 10 Ocak 2025; 21:19:45 >
  • cokomel reis C kullanıcısına yanıt
    Merhaba bizim süpürgede de aynı sorunla karşılaştık. Força motoru döndürmüyor temizledim baktım vidaları sökmeye çalıştım ama orta derindeki vidaları sökemedim öyle kaldı. Sökülse bile parça arızalı gibi sanırım. Siz nasıl çözdünüz amazonla iletişime geçerek mi?

• Daci kullanıcısına yanıt

aynen hocam sökülse dahi parça arızalı çok büyük ihtimalle. orta derin vidalar ince tornovida ile belki kontrol kalemi ile ancak sökülebiliyor. greenote un kendi sitesinden bize ulaşın kısmından yazdım mail ile haberleştik süpürge başlığını gönderdiler. garantili ürün olduğu için sorun olmadı ancak ücretsiz üründe bile devletimiz sağolsun 400 lira gümrük vs vergisini aldı kapıda hemen.

• cokomel reis C kullanıcısına yanıt
    Ben de iletişime geçtim 2 gün sonra dönüş yaptılar fatura istediler amazonda fatura yoktu ekran görüntüsü gönderdim bakalım nasıl olacak. Büyük ihtimal sizinki gibi yedek başlık gönderecekler olan 400 liraya olacak gibi. Amazonda en düşük puanlı yorumlarda herkes bu sıkıntıdan bahsetmiş kronik ve 6 aylık kullanım sonunda ortaya çıkıyor.

Ekleme: Satıcı mailde Türkiye Greenote distribütörün mail adresini verdi onlarla iletişime geçin yazmış ben de teknomerce adresine yazdım henüz geri dönüş olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Daci -- 16 Ocak 2025; 10:47:50 >
  • Greenote Süpürge Genel Konu

hortumdan kurtululalım diye bu gsc0 aldık bununda hortumuda varmış :) kırlıdığı yerden kaçak oluyor bu hortum değiştirilirmi acaba garantiden de değiştirtmek istemiyorum basit bişey gibi duruyor herhangi bir süpürgenin hortumuda uyarmı başına gelen oldumu süpürge bende değil yoksa deneyecektim

• Elektrik gitti. Ardından tekrar geldi. Greenote gsc50 cihaz şarj daydı o ara. Onunla birlikte buzdolabı da bozuldu. Buzdolabını garanti den hallettik. Gs50 ise firma bize gönderin dedi. Gönderdik kargoyla. Ben tamir edeceklerini düşündüm ama para iadesi yapıldı. 3000 tl ye almıştım 1 buçuk yıl önce. Makineden de memnunduk.

3000 civarı önereceğiniz bu tarz makine varmı? Ne bulabiliriz acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Greenote Türkiye distribütörü Teknomerce maillere cevap vermiyor. Amazondan satıcıyla iletişime geçiyorum bana burdaki firmayla konuşun diyor. Teknomerce’nin telefon numarasını bilen var mı?

• Evet güzelim süpürge saçma salak hortum yüzünden çöp oldu hepimizde.

Beni de 1 ay beklettikten sonra tekrar mail attım Teknomerce de yetki onlarla görüşün diyor. Tabi ki türkler cevap bile vermiyor.

Güzelim süpürge 1$lık saçma bir hortum yüzünden çöp oldu.

• heamvivna kullanıcısına yanıt

Bende amazondan iade aldım hocam, yeni süpürge bakıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.