kitapçıkta hata kodlarını gösteren kısım vardı sanki orada yazıyor muydu ? Kutuyu kaldırdığım için bakamadım şimdi . |
Greenote Süpürge Genel Konu (45. sayfa)
-
-
E3 ve E7 var e6 yok hocam ya -
hocam bataryayı dışarıda şarj etmeyi denedim mi ? Ya da şu an çalışıyor mu ? İçindeki şarjı tamamen bitirip bataryayı çıkartıp şarj etmeyi dener misin ? Belki çözüm olabilir.
-
Hocam bataryayı dışarda şarj ettim bir gece boyunca. Süpürgeye takınca e6 hatası veriyor. Videosunu çektim;
SalihyoutubeGreenote GSC60 E6 ERROR PROBLEMhttps://www.youtube.com/shorts/HpmLMtR1qQA?si=YTT31S-SgHGIYfmv
Bataryayı süpürgeye takıp tetik tuşuna basınca 00 gözüküyor ve kapanıyor bir tepki vermiyor. Neden böyle olduğunu anlamadım. Ne kitapçıkta bir bilgi var, ne de internette bu konu hakkında bir bilgi bulabildim. Greenote desteğe yazdım ama bir dönüş yapmadılar. Daha 2.5-3 aylık cihaz neden böyle birşey oldu çok sinirimi bozdu gerçekten. Batarya hiç bir şekilde dolmuyor.
Edit: bu arada bataryanın şarjı tamamen bittikten sonra böyle bir sorun oluştu. Bilginize.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 28 Eylül 2024; 0:7:53 >
-
çok ilginçmiş. Ölçü aleti varsa bataryayı ölçün diyeceğim ama şarj olduysa şarjı da vardır. Başlıkları söküp sadece cihazı denediniz mi ? Acaba süpürge başlığı falan mı takıldı döndüremeyip hata veriyor.
-
İyi günler, Amazon.com üzerinden Greenote müşteri hizmetlerine mesaj yazdım. Parça göndereceklerini söylediler. Sizin dediğiniz gibi gönderseler bile gümrük ten çıkmaz mı yani. Nasıl bir yol izlemek lazım?
-
Şansınızı deneyin hocam. Belki bir prosedür falan geliştirmişlerdir bilmiyorum ama normalde teoride parça 30 euro üstüyse takılır gümrükte. Memurun insafına kalmış artık. Ama amazon üzerinden yollayacaklarsa eğer iş değişebilir belki. Direkt gümrükten geçiyor bazen .
-
geçen gün haznesini gönderdiler yedek parça olarak 255₺ vergi çıktı
-
İyi günler, ücreti kargoyu alırken PTT kargoya mı veriyoruz.
Bu ücreti daha sonradan firmadan iade alabiliyor muyuz?
-
quote:
Orijinalden alıntı: 61TS1461İyi günler, ücreti kargoyu alırken PTT kargoya mı veriyoruz.
Bu ücreti daha sonradan firmadan iade alabiliyor muyuz?
PTT kargoya o an veriyorsunuz.
Firmadan geri alınabilir mi bilmiyorum?
-
-
Umarım gümrükte sıkıntı cikmaz, teslim alinca bilgilendirme yapabilir misiniz rica etsem? Bizdeki de ayni sekilde gidecek gibi. Süpürgenin o kısmı sıkıntılı sanki. -
Arkadaşlar merhaba,
GSC60 modeli için ana hepa filtreyi nereden temin edebiliriz? Türkiyede satılan muadilleri sorunsuz uyanı var mı ?
-
Yaşanan Gelişmelerden Haberdar Ederim Hocam
-
geç cevap yazıyorum ama işte düştüğü için hazne kısmı biraz ayrıldı yerine otursa düzelebilir şuan kesik kesik çalışıyor. dyson süpürgem var normalde o da bozuldu. ben artık elektirkli süpürge bakıyorum.
-
Aynı sorun bende de mevcut. Son durum nedir hocam?
-
Merhaba
Firma'nın Attığı Mesaj Şu Şekilde
Değerli müşterimiz,
Müşteri Hizmetleri Ekibinden Sherry. Bize yazdığınız için teşekkür ederiz ve size yardımcı olma fırsatı bulduğum için mutluyum.
Ürün sorunundan kaynaklanan rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.
Size yeni bir zemin fırçası göndermekten mutluluk duyarız. Ancak zemin fırçası stokta yok ve yaklaşık bir ay içinde ulaşması bekleniyor. Zemin fırçasının fabrikadan gönderildikten yaklaşık 15 gün sonra müşterinin adresine ulaşması bekleniyor.
Beklemeye ve zemin fırçasını size göndermemizi mi istiyorsunuz?
Eğer öyleyse, lütfen adresinizi aşağıdaki formatta bize gönderin.
İletişim Bilgilerini Yazıp Göndermiştim , Zemin Başlığı Fabrikadan Direk Benim Adresime Gelicek Ücretsiz Bir Şekilde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep~DarkNeSs -- 28 Ekim 2024; 17:56:40 > -
Merhaba Gsc50 cihazımın adaptörünü kaybettim daha önce adaptör alan var mı nasıl almak lazım? -
Başlık İle İlgili Güncellemeyi Paylaşıyorum
Değerli müşterimiz,
Beklediğiniz için çok teşekkür ederiz. Umarım her şey yolundadır.
Sizin için teslimatı zaten ayarladık. Paket takip numarası:xxxxxxx
Nakliye şirketi: DHL
Umarım bu paketi yakında alırsınız.
Harika bir gün geçirin.
En iyi dileklerimle,
Sherry@meier @roxorlops
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deep~DarkNeSs -- 5 Kasım 2024; 11:21:36 > -
amazonda baya pahalı, bende muadil nakıyorum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X