Şimdi Ara

Greenote Süpürge Genel Konu (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
981
Cevap
103
Favori
83.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam bende de aynı sorun oldu E6 hatası bir çözüm buldunuz mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cekdanyel C kullanıcısına yanıt
    Sökmek için biraz zorladım. Üstteki kısımdan açınca da döndürerek alt kısmı soktum. Sıkıntı hortumun yukarı kısmı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ahmetneb A kullanıcısına yanıt
    Önce yeni batarya gönderdiler, sorun çözülmedi. Daha sonra yeni adaptör gönderdiler sorun çözüldü ama eski batarya da eski adaptör de çalışmıyor. Yani hem adaptör hem batarya bozulmuş. Açıkçası aldığıma pişmanım. Ürün güzel temizliyor vs onda sıkıntı yok ama gördüğüm kadarıyla ömrü uzun olmayacak. 3 ay sürdü bu parçaları göndermeleri. 3 ay kullanamadım.

Bide boş yere 500 tl ye yakın gümrük vergisi ödedim gönderdikleri kargolar için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mar00N -- 3 Ocak 2025; 10:40:40 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @Yazılımcı Online aynı sorunu bende yaşıyorum maalesef gsc50 ile. Zorlanacak pek bir şey de olmadı halbuki. Bu ikinci oluyor daha önce sıfır başlık gönderdiler. Şimdi yine istedim göndereceğiz dediler ama elim yatkındır tamir işlerine ben başlığı söktüm bu sefer. Ve kayışın koptuğunu gördüm. Sevinçle internetten kayışı bulup sipariş verdim. Geldi taktım ama mevzu kayış da değil aslında. Kayışın döndürdüğü ve fırçayla birleşerek dönen parça kitlenmiş kalmış gibi. Öyle olup zorlayınca da kayış kopmuş. Bu parçadan nasıl bulabilirim bu sorun hep olacak gibi.

Greenote Süpürge Genel Konu

• quote:

Orijinalden alıntı: cokomel reis

@Yazılımcı Online aynı sorunu bende yaşıyorum maalesef gsc50 ile. Zorlanacak pek bir şey de olmadı halbuki. Bu ikinci oluyor daha önce sıfır başlık gönderdiler. Şimdi yine istedim göndereceğiz dediler ama elim yatkındır tamir işlerine ben başlığı söktüm bu sefer. Ve kayışın koptuğunu gördüm. Sevinçle internetten kayışı bulup sipariş verdim. Geldi taktım ama mevzu kayış da değil aslında. Kayışın döndürdüğü ve fırçayla birleşerek dönen parça kitlenmiş kalmış gibi. Öyle olup zorlayınca da kayış kopmuş. Bu parçadan nasıl bulabilirim bu sorun hep olacak gibi.

Kendi kendime cevap vermiş olayım komşuda da vardı greenote gsc50 ondan söküp açmasını istedim. Sökünce mevzu anlaşıldı. Sıcaktan plastik erimiş muhtemelen yapışmış beton olmuş. Öyle olunca kayış da çeviremiyor ya kopuyor ya eziliyor. Cihaz da öyle ses çıkarıyor. Bu plastik parçalardan temin edebilmek lazım.

• Bu kadar sorun üzerine GSC60'a 13 bin verip alma fikrinden vazgeçmek üzereyim. 13 bin vermeye değer mi?

• gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Suanda greenote tr harici saticilar satiyor 13 bintl verilmez onun yerine hb dan samsung jet85 alin cok daha memnun kalitsiniz. Yada greenote in satmasini bekleyin oda 8.500₺ civarina satiyor.

elim ayağım olsun, her türlü ben şarjlı kullanırım asla bıkmam diyorsanız dyson alın geçin hocam. Kardeşimde dyson var ama abartıldığı kadar varmış gerçekten. Halı başlığında 3 kademesi var ve en son kademede halıya yapışıyor resmen çok iyi çekiyor.

Buna 13 verilmez paralel ithalat getirip satıyorlar adam kazıklamaya yer arıyorlar, zaten böyle bir sorun olsa onlar da garanti falan vermez kullanıcı hatası der geçerler. Garantili olacak şekilde TR distribütörü olan markalardan alın.

• cokomel reis C kullanıcısına yanıt

parça erimiş gibi duruyor diyecektim ki bir sonraki mesajda keşfetmişsiniz zaten. Kötü durum gerçekten. Sağlam parçaları 3D çıktı alan bir yer ile anlaşıp gönderin ve bassınlar hocam. Isıya dayanıklı plastikler de var öyle de yapabilirler.

Ya da imkan varsa, sadece dönen parçanın mili eriyorsa, o parçayı tornacıda metal olarak yaptırabilirsiniz, plastiği de üstüne kapak gibi geçirirsiniz.

bir ara ben de gsc60'ın ucunu açayım bakalım merak ettim. Yağsız falan mı kalıyor da eriyor acaba ? Önlem alınacak bir durum varsa önceden önlemimizi alalım  

• Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt
    Hocam Greenote gsc 50 ve gsc 60 var zaten. Gayet memnun kaldığımız cihazlar. Samsung jet 85 de gayet güzel görünüyor ama batarya işi sıkıntı. Einhell almayı düşündüm resmen pil yüzünden. 4 ah pili 1400 lira bedava resmen.

valla neyden oluyor tam bilemiyorum hocam. bir şeye sarıyor fırça duruyor ama motor dönmeye devam ettiği için ısınıp eriyor olabilir yada dediğiniz gibi yağsız da kalıyor olabilir. siz de bakarsanız çok iyi olur gerçekten. plastikleri 3d çıktı ile hallederiz bir yerden de o mil kısmını nasıl yaparız bilemedim hiç tornacı yok çevremde :D

2-3 binken mantıklıydı hocam da açıkçası ben 13 vermem

Hocam bugün açayım dedim beceremedim gsc60 ın fırçasını. kıracam diye korktum. Söken birinin videosunu görsem açacağım da bir çentik ya da içten bir vida daha tutuyor gibi ayıramadım. Yan kapaklarda da vida yok ama birbirini tutuyor. plastik pena ile de giremedim.

hocam tekerlerin altında da vida var gsc50 de. pimli tekerler. kolayca çıkıyor. belki gsc60da da öyledir.

bütün vidaları söktüm hocam alttaki 11 tane vida var ve tekerleri de merak ettim söktüm, tekerlekler göbekten rulmanlı ve ortasından alyan vida ile tutturulmuş onları da söktüm ama zaten tekerlekler alt ya da üst plastiğe bitişikmiş yani kapağı açabilseydim tekerlekler zaten bir tarafta kalacaktı. Etikette elimi gezdirdim acaba etiket altında mı vida vardır diye orası da bomboştu. Plastik levye ve penalarla çok uğraştım ama ayıramadım, zorlasam tırnak falan kıracaktım muhtemelen. söküm sırası var parçaları sanırım, bence önce yan kapaklar çıkmalı ama onlar da çıkmıyor anlamadım gitti Greenote Süpürge Genel Konu  elimle döndürdüm biraz motor kısmını yağ gibi akıyor bir zorlanma yok şimdilik, dedim boşver hiç uğraşma başımıza iş almayalım Greenote Süpürge Genel Konu 

Şimdi senin fotolara tekrar baktım da baya farklı gsc60 ın kafası. seninki kapak gibi tamamen ayrılmış üst ve altı. gsc60 da yanlarda ekstradan kapaklar var. Sanki önce alt üst plakayı kapatıp sonra yanlara kapaklar takılmış gibi ama kapaklar hafif zorlama ile de çıkmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 8 Ocak 2025; 0:56:14 >

• başlık fotosu ararken de bu ürünü buldum adam 3D yazıcıdan bastırmış. Hoşuma gitti 650 liraya değer mi acaba. Yabancı sitelerde model bulup gidip bastırsam kaça basarlar acaba bu tasarımı dışarıda.

www.hepsiburada.com
    Greenote GSC60 Kablosuz Dikey Süpürge Yedek Başlık Asma Fiyatı
    https://app.hb.biz/HA6juudnixSn
    11 vidadan sonra fırça yan kapağı sökebildim. Çok sıkı tırnaklı. Ama motor tarafı daha sıkı. Orayı açamadım. Hortum tarafından üst kapağı ayırdığımda sanki alt ve üst kapağı ortadan tutan başka birşey var. Vida değil. Geçme veya tırnak.

• cekdanyel C kullanıcısına yanıt
    Üst kısımda tırnak var. Onu kırmamaya dikkat edin. Biraz zorlayınca çıkıyor.

hocam Gsc60 modeli mi kullanıyorsunuz ? bahsedildiği gibi çekim gücü bir eski model Gsc50 'ye göre fark ediyor mu ? ben de almayı düşünüyorum, şu anda 125 dolar kendi sitesinde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    bunun yerine kendi sitesinden 125 dolar (4300 tl civarı), Avrupa'da ucuz rotalardan biri seçilip (Pegasus'ta gidiş geliş 3000 tl) + Schengen 90 euro (3000 de o) + 750 çıkış harcı yapılabilir.
    bizdeki gibi ev adresi yerine otomata teslimat varsa daha kolay olur.

ya da şu tarz platformlar kullanılabilir. sanırsam 3-4 bin tl gibi bedelleri olur

glocalzone.com
    Dünyanın her yerinden ürün al, seyahat ederken kazan
    https://glocalzone.com/tr

https://www.amerikadaniste.com/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.