Şimdi Ara

Greenote Süpürge Genel Konu (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
909
Cevap
102
Favori
78.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sanırım artık satışa kapandı bu ürün son vergi yükü ve yasakla
  • Bahadir90 kullanıcısına yanıt

pil yerine makinanıın sıfırını alsınlar diye yapıyorlar herhalde :)

• ilonsahiden kullanıcısına yanıt

Son 30 euro olayı ile artık pili almak imkansız hâle gelecek herhalde yurtdışından. Bekleyip Amazon'un bunu Türkiye'ye getirmesini mi sağlamaliyiz yoksa yasa yürürlüğe girmeden sitesinden ucuz pahalı demeden batarya siparişi mi vermeliyiz bilemedim.

• YsnYlmz77 Y kullanıcısına yanıt
    Bizim kayınvalideye verdiğimizde başlık kısmı ses yapmaya başladı bakalım ne olacak.
  • Arkadaşlar müşteri hizmetleri ile batarya konusunda yazışmıştım. Greenote ürünlerinin artık Türkiyede ikamet edenlere satılmayacagini söylediler son gümrük yasasından dolayı. 5 gün önce sipariş vermiştim ama halâ kargo yapılmadı bakalım neler olacak. Yasa 21'inde yürürlüğe girecekmiş ondan önce gelirse sorun yaşamam herhalde. Ondan sonrasına kalırsa sorun çıkarsa gümrükten iade etmek zorunda kalacağım muhtemelen. Bitirdiler ülkeyi yemin ederim...

Kalado ürünü içinde aynı şey geçerli, 4 gündür kargolanmadı bekliyorum. Herhalde daha da kargolanmayacak önceden almalıymışım.

• Arkadaşlar iyi forumlar greenotehome sitesinden alışveriş yaptım ama ses yok mail attım site üzerinden yazdım sorun yaşar mıyım geri dönüş hiç yok ve gümrükte sıkıntı yaşarsam para iadesi olur mu para yanmasın
  • YsnYlmz77 Y kullanıcısına yanıt

aynı sorun bendede oldu hocam bugün

• Greenote gsc 50 toz haznesi komple ya da sadece tos haznesi kapağını satan varsa alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertcan78

aynı sorun bendede oldu hocam bugün

başlığın çok fazla zorlanacak halı ya da kilim gibi içine sıkışacak halılarda kullandınız mı ? Sanki dişli yemiş gibi geldi bana. Motor dönüyor ama fırçayı döndüremiyor.

Halihazırda bu fiyata batarya getirrtmek imkansiz hale geldi dediğiniz gibi en mantıklı olanı Amazon'un getirmesi ancak o şekilde alabiliriz gibi geliyor yoksa cihaz 1-2 seneye çöp olur.
  • GSC60 5 gün önce geldi 5 saat şarj ettim cihazı kurdum. Batarya 1. Kademede en fazla 18 dk gidiyor. Motordan normalin dışında ses geliyor uğultu gibi. Bunlar olabilir şansıma arızalı ürün geldi. Ama aslı önemli olan firma ne maillere nede amazondan sorulan sorulara tek bir cevap vermiyor. Zaten ucuz diye beş para etmez bir cihaz aldım ve hatalı çıktı. Karşınızda bir muhatap da yok. İade işlemi başlatıyorum.
    Arkadaşlar bence hiç bulaşmayın bu cihaza. Hem cihaz kötü hem servis sistemi rezalet. Bunlar benim fikrim
  • Yazılımcı Online kullanıcısına yanıt

hayır normal calısırken birden durmuş eşimin dediğine göre. bende dişli tarzı birşeyin sıyırdığını düşünüyorum ama yedek parca bulabilirmiyiz bilemedim

• scamsari kullanıcısına yanıt
    Sipariş gönderildi mi
  • mertcan78 M kullanıcısına yanıt

fırça temizlenebilmesi için çıkıyor mu hocam gsc50 de de rulo gibi. Çıkıyorsa ve tasarım gsc60 gibiyse karşı tarafda motora temas edecek bir plastik yğüzey var d oyuk dişli gibi. İki parça buluşunca kenetleniyor ve döndürüyor. Tıpkı blenderların motoru gibi.

Eğer tasarım öyle ve oradaki yuvada sorun yoksa sıyırma gibi, motorun içinde tahminen kayış gibi bir şey var ya da plastik dişli. Elinizden geliyorsa içini sökün ve bakın, 3d yazıcıdan parça çıkartan yerler var. Dişliyi tasarlayıp basabilirler muhtemelen.

• 6 gün önce sipariş verdiğim GSC60 ı kargolamadılar. Batarya için indirim kovalarken asıl ürünü bile göndermediler ve muhtemelen yeni gümrük yasası sebebiyle oldu bu çünkü ürünü Türkiye için satıştan kaldırdıklarıni söylemişlerdi zaten birkaç gün önce. Yani yasa öncesinde satın aldığımız halde ürünü alamayacağız. Bu fiyata bu kalitede Türkiyede cihaz yok. Aliexpress zaten çöplük.

Araba için kaliteli akülü veya değiştirilebilir pilli süpürge önerilerine açığım.

GÜNCELLEME: Amazon siparişimi iptal etmiş ve müşteri hizmetleri yeni yasa sebebiyle iptal edildiğini söyledi. Ülkenin içinden geçtiler Allahin cezalari lant olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bahadir90 -- 14 Ağustos 2024; 14:32:39 >
  • 6 agustosta sipariş verdigim gsc60 bugün kolay gelsin firmasına verilmiş ve teslim tarihi bugün 09:00 22:00 arası diyor normalde amazonda teslim tarihi 21 agustos gözüküyor inşallah bugün gelir
  • Yeni gümrükleme mevzuatı nedeniyle elimizdekilerin yedek parça ve garantisi hikaye oldu artık geçmiş olsun.

Amazondan alanlar belki para iadesi alabilir gümrük ücreti hariç sitesinden alanlar her türlü 30 Euro sınırı yüzünden değişim ve parça değişimi imkansız

Amazon bile gümrüklemeye takılacağı için 30 Euro üstü yurtdışı ürünlerin siparişlerini iptal ediyor.

Tavsiyem konu başlığına yedek parça desteği ekleyerek bozulan süpürgelerin sağlam parçaları birbirimize yedek parça olarak satarak yedek parça tedariği yapalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi laumexs -- 16 Ağustos 2024; 8:58:16 >
  • Gsc60 süpürgem an itibari ile geldi normal teslimatı 21 agustostu 5 gün önce geldi
  • Brn kalado kcv500 ( gsc50 ) aldım, çok uyguna geldi ama birşey olursa nasıl bana parça göndericekler ? Veyada başlıklara vs birşey olursa yedek parça ücretsiz gönderdikleri için 30 euro altında mı sayılacak ?

2549tl ye aldım hiç iade edesimde yok

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.