|
Greenote Süpürge Genel Konu (6. sayfa)
-
-
Bende görünüyor hocam, bir problem yok.
-
Durumlar aynı gidiyor hala Bakalım bir de aynı anda teslim alırsak tamamdır.
-
Teşekkür ederim hocam, bizimkiler unutuldu galiba. :)
-
Ürünü şimdi açıp deneme imkani bulduk. Urun yuzde 19 sarj ile geldi. Bir deneyelim dedik, 2 dk kullanmamışizdir (karisik modla) hemen yuzde 7 ye düştü. İçime bir kurt düşmedi değil şimdi tam sarj edip sonra yeniden deneyeceğim bakalim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meier -- 9 Ocak 2024; 18:16:51 > -
Kargo hareketi gelmiş hocam tekrar 🙂
11:44
Gümrükten çekme işlemleri başlatıldı
Istanbul, TR -
İyi haberlerinizi bekliyoruz hocam aksi durumda hiç teslim almadan geri gönderelim -
Hatta üstüne bir adım daha eklenmiş hocam. Az kaldı inşallah 😀 Ben de bizimkilere sürpriz yapmak için aldım, sağ salim gelse de rahatlasam. Ki hocamız paylaşmış pille ilgili durumu inşallah başımızı ağrıtmaz bu konu
-
28 Aralık'ta sipariş verdiğim GSC60 model süpürge bugün şehrimde dağıtıma çıktı. Öğlen saatlerinde teslim edilir diye tahmin ediyorum.
-
Testinizi bekliyoruz hocam. Mouselar iptal seçeneği üzerinde bekliyor 😄😄 edit: işin şakası tabiki bence uzun süre beklediği için bayat şarj gibi bi sorun olabilir. Şarj edince kendine gelir diye düşünüyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferisss -- 10 Ocak 2024; 11:25:51 > -
Arkadaşlar sakin olun yahu :) Batarya ister istemez ilk şarj beraber geliyor. illaki içindeki gücü hemen bitecektir bekleye bekleye. Önce bir şarj edin deneyin bakalım.
-
Benim üründe geldi az önce. Akşam eve gidince test edeceğiz bakalım.
-
gelenlere hayırlı olsun. Birkaç resim video atın da görelim yahu :)
-
Bugün teslim edilen Gsc60 modeliyle ilgili ilk izlenimim verilen parayı kesinlikle hak eden bir ürün olduğu yönünde. Bataryası hemen güç kaybetmez, cihaz da kısa sürede arıza yapmazsa verilen paranın üzerinde bir ürün bile diyebilirim.
+ Pratik bir makine. Aparatlarının neredeyse tamamı için bir amaca hizmet ediyor ve kullanılacaklar diyebilirim.
+ Ağır değil ve süpürmeyi çok kolaylaştırıyor. (Terlemeden evi süpürdüm. Klasik toz torbalı makineyi çektim ittim derken ter içinde kalıyorum )
+ Çıkarılabilir pil ayrıca da şarja takılabiliyor.
+ Temizlemek çok kolay. Her süpürme sonrası temizleyeyim desem yormaz.
o Çalışma süresi kullanım moduna çok bağlı. Fakat acele etmeyi gerektirmemekle birlikte süpürgeyi kullanma yaklaşımımızın da klasik süpürgedeki gibi olmaması gerektiğini farkettim. Yani aynı yeri 3-4 defa ileri geri yapıp zaman/şarj kaybederek kullanılacak bir süpürge değil bu. Çoğunlukla ilk ileri geçişte işini yapmış oluyor. Buna alışmak çok sürmese de zaman alacak.
o Klasik makinenin yerini tamamen alır mı, bunu zaman içinde göreceğim. Aslında yerini direk alabilir gibi bir hali var ama yine de bununla ilgili yorum yapmak için erken.
o Aparatlar için kutu içine koydukları torbayı iyi düşünmüşler ama keşke fermuarlı ya da cırt bantlı olsaydı. Bu haliyle aparat saklama için değil de pazarlama için gönderilmiş bir torbaya benziyor. Torbanın biçimi negatif ama koymak zorunda da olmadıkları için negatife yazmak istemedim. Torba detayı iyi ama tasarımı eksik diyeyim. :)
- Yatak altlarını süpürmeye pek elverişli değil. Şekli itibariyle ana ünite üzerindeki toz hasnesi yere çarpıyor ve uzatma borusunu yatağın altına sokmak açısal olarak oek mümkün olmuyor. Uğraşırken boruyu çizdim ilk günden. Belki araya hortumu takılınca yatak altlarını da süpürmek mümkün olur ama o efora değer mi zamanla göreceğiz.
- Alışana kadar özellikle en yüksek çekiş modunda kullanmak şarjı çok hızlı bitirmeye sebep olacak. Bu makineyi alıp sürekli en yüksek çekim modunda kullanmaya çalışan her insan aldığına pişman olur. Şarjdan verim almak için nerede ne zaman hangi modda kullanacağına alışmak gerekiyor.
Not: Kutu içeriğinin yerleşimini tasarlayan kişiyi de tebrik ederim. Gerçekten güzel tasarlamış ve verimli bir alan kullanımıyla herşeyi güzelce sığdırmış. Daha büyük bir kutu bekliyordum ama gayet kompakt bir kutuda geldi ürün. İçinde hiç sıkış tepiş değil malzemeler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prok -- 10 Ocak 2024; 18:11:14 >
-
Bir ekleme yapayım, en yüksek çekiş modu çok güçlü, bu moda gerçekten ihtiyaç olur mu bilmiyorum. Belki arabayı süpürürken ihtiyaç olur ama evde pek ihtiyaç olmaz gibi geldi bana. Düşük mod ve orta mod zaten zeminden ve halıdan herşeyi silip süpürüyor.
-
-
Garantiyi nasıl kullanacağız hocam gerektiğinde? -
Evet arkadaşlar, şarjı hizli biten diyen olarak ben de görüşümü paylaşayım 😊
Öncelikle Dyson v11'den buna geçiş yaptık, dolayısıyla yorumlarımı onunla kıyaslayarak yapıyorum. Yukaridaki arkadaşlarin yorumlarına tamamen katilmakla birlikte bir iki ilavem daha olacak.
Şarjını ilk kullanım olduğu için 6-7 saat şarj ederek başladım. Evimiz 145 m2, düşük modla yuzde 50 sarja gelene kadar temizlemiş olduk. Dyson v11 modelinde sarj göstergesi olmadığından olsa gerek kalan sarj patır patır düşünce insan bi stres oluyor ama dedigim gibi düşük modda 145 m2 evin tamamını detaylıca yuzde 50 sarjla süpürdü. Ara ara orta moda da aldik bu arada. Mesala eski Dyson bizim evi tek şarjla süpüremiyordu.
Bir diğer konu da ana başlık bagli olduğu borudan 90 derece tam yana döne miyor, ayrıca cok fazla sağa sola oynuyor, düz gitmiyor. Bu da yatak ya da koltuk altlarini alırken sıkıntı yaratabiliyor. Dyson bu anlamda cok daha başarılıydı.
Son olarak da plastik kalitesi Dyson gibi kaliteli degil, sanki geri dönüşüm malzemelerinden yapılmış gibi, az pürüzlü, premium algısı vermiyor. Ama kesinlikle onemsenecek bir konu degil.
Nihai olarak tavsiye ediyor muyum, kesinlikle evet. Tam bir fiyat performans canavarı. Alanlara şimdiden hayırlı olsun. Üst versiyonları gelirse onu da almayı düşünüyorum.
-
Amazon işin içinde.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X