Kutudan yedek çıkmıyormuş hocam, iki adet Hepa filtre dedikleri cihazın içindekilermiş 🥲 Gerçi filtreler yıkanabilir olduğu için çok sorun etmiyorum < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Greenote Süpürge Genel Konu (4. sayfa)
-
-
Yedek pil konusunda şöyle bir mail geldi:
Batarya iki ay içinde ayrı olarak satılacak, işte satın alma bağlantısı:
www.amazon.dehttps://www.amazon.de/dp/B0CJ4R46ZSDiğer aksesuarların satışa sunulması da yaklaşık iki ay sürecek ve Türkiye'de satılacak.
-
Süpürge kargoya verilmiş şükür. Varış zamanı 16 Ocak diyor ama bu tarihten önce gelebilir mi acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim de 15 ocak diyor. Yurt dışından aldığım ürünler genelde 1 haftaya geliyor . Erken gelebilir.
Anladım hocam teşekkür ederim.
Hocam sizin satın alma tarihiniz nedir
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hepimizin siparişleri benzer sanırım. Ben de 28 Aralık'ta indirimli fiyattan sipariş ettim, dün kargo yola çıktı ve 16 Ocak'ta teslim edilecek görünüyor.quote:
Orijinalden alıntı: yasinim35
Hocam sizin satın alma tarihiniz nedir
Bu arada, 21 Aralık'ta 5.710 TL'ye sipariş ettiğim ilk süpürge de normalde 04 Ocak'ta teslim edileceği belirtilmesine rağmen 27 Aralık'ta evime ulaşmıştı.
Umarım yeni ürün bir an önce teslim edilir de, ilk aldığım ve kutusunu açmadığım ürünü hemen iade edebilirim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
28 Aralık'ta sipariş vermişim hocam.
-
Merhaba arkadaşlar GS60 şuan bende 5710 TL görünüyor, daha indirime girer mi beklemeli miyim?
Bende gsc50 var çekim gücü pek kuvvetli değil gibi. o yüzden kullanmadım. Kullanıp menun kalanda çok. Kararsızım kullansamı mı satsam mı.
Zamanla pil performansı dolayısıyla çekim gucü azalacaktır. O zamanda piller yenilenip kullanmaya devam edilebilir.
-
Ben deki gsc50 nin başlığında fırçayı döndüren yerden acayip ses geliyor başına gelen var mı başlık satılıyor mu acaba
İlk pil değiştirme videosunu merakla bekliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
GSC60 alarak tribünde yerimi alıyorum, paylaşımlarınız ve videolarınız için teşekkür ederim Umut Bey
-
-
-
Satıcı zaten hic Amazon olmamisti. Farkli satıcıydi. Amazon sadece gönderici idi. Satıcı degildi.
3200e gsc50 mi yoksa 5700e gsc60 mı dostlar ?
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X