Şimdi Ara

GREV (kufur.swf) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
1
Favori
4.355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 bin 800 lira maaş alan öğretmenlerim var. Daha utanmadan gidipte grev yapabiliyorlar. Adam 600 lira kazanabilmek için gece gündüz sokak süpürüyor. Günde 6 kez derse giren öğretmen (ki öyle bir öğretmen yok) 3 saat 10 dakika ders verip çekip evine gidiyor. Saat öğlen 2 den sabahın 9 una kadar evde yatıyorlar. Cumartesi-Pazar tatil okuldan sonra 3 ay tatil. Oh ne ala memleket.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jean-Baptiste Grenouille

ÖĞRETMENİM GREVDE DEĞİLİM GÖREVDEYİM. Bencede dersi bırakmak saçmalık maaşın yeterli olması tartışılır, ama bence öğretmenlerin paradan daha önemli sorunları var ama anlayan yok. Sürü psikolojisiyle iş yapıyolar. Asıl sorunu göremiyorlar. Öğretmenliğin nasıl üçüncü sınıf meslek haline geldiğini göremiyorlar. Veli geliyor istediği gibi hakaret ediyor üstüne yürüyor hiç bişey yapamıyosun.

O zaman onun içinde grev yapacaklar,seslerini duyuracaklar, gerekli yasayı çıkarttıracaklar.! hafta boyunca grev yapsa bütün öğretmenler neler olur neler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerbahçe

2 bin 800 lira maaş alan öğretmenlerim var. Daha utanmadan gidipte grev yapabiliyorlar. Adam 600 lira kazanabilmek için gece gündüz sokak süpürüyor. Günde 6 kez derse giren öğretmen (ki öyle bir öğretmen yok) 3 saat 10 dakika ders verip çekip evine gidiyor. Saat öğlen 2 den sabahın 9 una kadar evde yatıyorlar. Cumartesi-Pazar tatil okuldan sonra 3 ay tatil. Oh ne ala memleket.

Hakaret dayak taciz herseyide görüyor dimi?
  • Hocanın aklında ayın sonunu nasıl getireceği varken sana eğitim veremez. Ayrıca bu bir eğlence değil, hak arama aptalca yorumunu keşke kendine saklasaydın. Umarım ilkokul öğrencisisindir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

Allah Allah sen at at oyları sonrada greve çık senin işin hakikaten grev yapmak değil ders vermek ne demekmiş okula gitmeyipte greve gitmek sorumsuzluk

sorumsuzluk değil hakkını aramak diyelim.
    Grev yapmasalardı şu an bu konu açılmazdı amaçları seslerini duyurmak bunun en güzel yolu da grev
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumong88

quote:

2 bin 800 lira maaş alan öğretmenlerim var. Daha utanmadan gidipte grev yapabiliyorlar. Adam 600 lira kazanabilmek için gece gündüz sokak süpürüyor. Günde 6 kez derse giren öğretmen (ki öyle bir öğretmen yok) 3 saat 10 dakika ders verip çekip evine gidiyor. Saat öğlen 2 den sabahın 9 una kadar evde yatıyorlar. Cumartesi-Pazar tatil okuldan sonra 3 ay tatil. Oh ne ala memleket.

Hiç mi öğrenci olmadın arkadaşım ? Bize edilen hakaretlerin yediğimiz tokatların haddi hesabı yok. Sanki sadece öğretmen mağdur. Kaç tane öğretmen öğrencisine tecavüz etmiş yada kaç tane öğretmen öğrencisini öldüresiye dövmüş bi' araştır bakalım.

• burada öğretmenlere söven arkadaşlar acaba dağa makam arabasıyla terörirst çıkaran milletvekillerine neden ses çıkarmıyorlar? devletin arabasıyla, devletin benziniyle dağa terörirst çıkaran milletvekilinin maaşı 2 ye katlanıyor ama öğretmene %3 veriliyor çok. sonra insanlar diyor ki türkiye neden geri kalıyor. çoğu kişi bilmiyor ki bir ülkenin ilerlemesinde en büyük ekten eğitimdir eğer siz eğitime yatırım yapmazsanız sonununz iyi olmaz. biz de bu yoldayız maaşallah ülkede dövülmedik memur kalmadı bir gün öğretmen bir gün doktor dövülüyor. biraz düşünün ülkede eğitim ve sağlık hizmetlerinin durduğunu acaba bu memleket ne hale gelir. sonra da gelin öğretmenlerin grevine laf edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: b437

Hocanın aklında ayın sonunu nasıl getireceği varken sana eğitim veremez. Ayrıca bu bir eğlence değil, hak arama aptalca yorumunu keşke kendine saklasaydın. Umarım ilkokul öğrencisisindir.

Evladım 2000tl NE DEMEK!!!!!!Biliyormusun?2000tl'de yetmiyorsa

quote:

Orijinalden alıntı: oguzer77

burada öğretmenlere söven arkadaşlar acaba dağa makam arabasıyla terörirst çıkaran milletvekillerine neden ses çıkarmıyorlar? devletin arabasıyla, devletin benziniyle dağa terörirst çıkaran milletvekilinin maaşı 2 ye katlanıyor ama öğretmene %3 veriliyor çok. sonra insanlar diyor ki türkiye neden geri kalıyor. çoğu kişi bilmiyor ki bir ülkenin ilerlemesinde en büyük ekten eğitimdir eğer siz eğitime yatırım yapmazsanız sonununz iyi olmaz. biz de bu yoldayız maaşallah ülkede dövülmedik memur kalmadı bir gün öğretmen bir gün doktor dövülüyor. biraz düşünün ülkede eğitim ve sağlık hizmetlerinin durduğunu acaba bu memleket ne hale gelir. sonra da gelin öğretmenlerin grevine laf edin

ONLARI unuturmuyuz hiç?Doktorlara öğretmenlere dayak atarlar.Terore yardım ederler(bakınız...).Sonrada çıkıp saçma bişeyler uydurup Başbakan'a hakaret ederler.Ne utanmaz insan bunlar kardeşim.Onlarında maaşı çok yetmiyor!Memlekete bak herkez ''ben'' diye düşünüyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ED5D10718 -- 23 Mayıs 2012; 14:32:42 >

• bizim bi hoca vardı hem bizim okulda hem özel okulda hemde kendi dersanesi vardı acip para kırıyordu yav o gitmiş midir acaba greve
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ahmi524

quote:

Hocanın aklında ayın sonunu nasıl getireceği varken sana eğitim veremez. Ayrıca bu bir eğlence değil, hak arama aptalca yorumunu keşke kendine saklasaydın. Umarım ilkokul öğrencisisindir.

hocam her öğretmenliğe başlayan 2000 tl ile başlamıyor benim annem ve babam öğretmen ikiside yaklaşık 20 yıllık öğretmen ve maaşları 2000 tl civarında siz neden bahsediyorsunuz
  • quote:

quote:

Sanki her öğretmen 2000 alıyor anasını satayım.
  • 2000 tl ne 4 kişilik bir aile için açlık sınırının biraz üstü demek sadece çok bilmişler gidin avrupa'da grev nasıl yapılıyor bir bakın tabiki öğretmende okuluna gelmeyecek gelirse yaptığı grevin somut dönüşü olur mu yıllardır atv'de grev var ama kim grevde o bile belli değil onun gibi hiç bir hak alamadan devam eder. saçma sapan daha hayatı görmemiş çoluk çocuk 2000 tl neyine yetmiyor diyor. bir ev geçindirin neye yetiyor onu gelin birde bize anlatın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: protar50

quote:

Orijinalden alıntı: BayernM

Allah Allah sen at at oyları sonrada greve çık senin işin hakikaten grev yapmak değil ders vermek ne demekmiş okula gitmeyipte greve gitmek sorumsuzluk

sorumsuzluk değil hakkını aramak diyelim.
    Grev yapmasalardı şu an bu konu açılmazdı amaçları seslerini duyurmak bunun en güzel yolu da grev

dostum haklısın onlarda haklı ama madem bir yanlış bir eksik var madem bunun düzeltilmesi gerekiyor neden başka bir yanlış ve eksik verilerek yapılıyorki bu bunu anlamıyorum hala sınavları devam ediyor liselilerin hala dersler devam ediyor sonuçta anlamadıgım olay bu sonuçta

• quote:

quote:

quote:

hocam her öğretmenliğe başlayan 2000 tl ile başlamıyor benim annem ve babam öğretmen ikiside yaklaşık 20 yıllık öğretmen ve maaşları 2000 tl civarında siz neden bahsediyorsunuz

1500-2500 tl yeterde artarda...Yetmiyorsa...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jumong88

quote:

Hiç mi öğrenci olmadın arkadaşım ? Bize edilen hakaretlerin yediğimiz tokatların haddi hesabı yok. Sanki sadece öğretmen mağdur. Kaç tane öğretmen öğrencisine tecavüz etmiş yada kaç tane öğretmen öğrencisini öldüresiye dövmüş bi' araştır bakalım.

Onu yapmasına izin vermem ama.
    BU ÜLKEDEKİ BU GERİ KAFALILIK YÜZÜNDEN HER GÜN YÜZDE 10 15 ZAM GELİYOR ONLARA BİRŞEY DEMİYORSUNDA GREV'E Mİ BİRŞEY DİYORSUN?

• sen bu yazdıklarının aynısını hocana da söyle de hoca bak sınav varsa paşa paşa burada olacaksın öyle grev falan boş işler bunlar de sonra sen para peşinde koşma benim gibileri adam et önce de
  • quote:

Orijinalden alıntı: yataneleman

2000 tl ne 4 kişilik bir aile için açlık sınırının biraz üstü demek sadece çok bilmişler gidin avrupa'da grev nasıl yapılıyor bir bakın tabiki öğretmende okuluna gelmeyecek gelirse yaptığı grevin somut dönüşü olur mu yıllardır atv'de grev var ama kim grevde o bile belli değil onun gibi hiç bir hak alamadan devam eder. saçma sapan daha hayatı görmemiş çoluk çocuk 2000 tl neyine yetmiyor diyor. bir ev geçindirin neye yetiyor onu gelin birde bize anlatın.

Açlık sınırıyla, yoksulluk sınırı arasında bir para aslında 2000TL ki bir çoğu da 2000 almıyor zaten. Burada ötsün ilkokullular hocam, yarın öbür gün empati yapacak yaşa geldiklerinde anlarlar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

1500-2500 tl yeterde artarda...Yetmiyorsa...

herkes kıt kanaat geçinmek zorunda değil ki herkes ucuz şehirde yaşamıyor her insanın yaşadığı şehir bir sürü şeyi farklı burada 1500 tl yeterken istanbul da 2000 tl yetmeyebilir e napsın bu adam okuldan çıkınca ek işe mi başlasın ayrıca hocam 1500 tl 4 kişilik bir ailenin neyine yeter neyine de artar bunu da açıklarsanız mutlu olurum

• Greve gidenler isterlerse, şartları beğenmiyorlarsa İSTİFA edebilirler. Özel sektörün kapıları tüm vatandaşlara açık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Ben öğretmen polis ve memurların maaşlarını normal buluyorum neyini beğenmiyorlar anlamıyorum.

Öğretmen haftada 21 saat derse giriyor 1600 tl para alıyor. İstese ek ders verebiliyor bu parayı 2 bine çıkarabilir. Oh ne ala memleket yaaa. Atanmayı bekleyen çok öğretmen var beğenmeyen gitsin başka iş yapsın.
    + Olarak öğretmenler yazın 3 ay tatil yapıyorlar bizim gibi bir de üstüne maaş alıyorlar. haftada 3 gün izin bile yapanlar var.

The bomb has been planted.

aynen katılıyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.