Bildirim
GREYDER Mİ DOCKERS MI ? (3. sayfa)
HUAWEI Watch GT3 Pro 46mm Titanyum Kasa - Gri Deri : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/HUAWEI-Watch-46mm-Titanyum-Kasa/dp/B09ZSPJLNS
2 hafta önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence fiyat uygun değer
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Colombia
aynen bu millet bulmuş bunuyo. mis gibi marka -
-
Geçen sene iki markanın da botunu aldım objektif olmak gerekirse kesinlikle Greyder.
Dockers tahmin edemeyeceğim kadar kötü çıktı, topuk kısmı hemen çöktü ve ayaklarıma boya verdi.
Bu sene yeni bir Greyder daha aldım. Oldukça memnunum. -
quote:
Orijinalden alıntı: alpayburak
Bende Harley var bu uzun bağcıksız fermuarsız. Çok berbat ya alalı 6 yıl oldu çok zor şartlar olmadıkça giymiyorum. Normalde zamanla ayakkabı ayağının şeklini alır, Bu botlarda ayak botun şeklini alıyor ve inanın şu an ayağımda maf oldu ayağım ağrıdan.
Cumartesi Vialand Greyder şubesinden aldım waterproff harika birşey 6 ay sezonluk garanti veriyorlar su geçirmezlik olarak ama bir sorun olursa fatura ile birlikte yardımcı olacağını söylediler 249 tl verdim ama sonuçta 6 7 yıl giyerim ben bunu
Ben de olive rengini aldım hocam.İnşallah memnun kalırım daha giymedim havalar yağmurlu diye acele aldım yağmur yağmadı daha.
-
6 ay içinde su geçirirse değiştiriyorlar. yani 6 ay su geçirmezlik garantisi var. -
en iyisi hyundai -
quote:
Orijinalden alıntı: Kuva-i milliye
Geçen sene iki markanın da botunu aldım objektif olmak gerekirse kesinlikle Greyder.
Dockers tahmin edemeyeceğim kadar kötü çıktı, topuk kısmı hemen çöktü ve ayaklarıma boya verdi.
Bu sene yeni bir Greyder daha aldım. Oldukça memnunum.
Aldıklarınızın linki ve ya fotoğrafı var mı hocam?
Kaçar paraya aldınız?
Ağır mı dockerslar ve greyderlar? -
Skecheri Es gecme -
Bu güzelmiş gerçekten.Ben de bakayım -
quote:
Orijinalden alıntı: WetDream
quote:
Bende Harley var bu uzun bağcıksız fermuarsız. Çok berbat ya alalı 6 yıl oldu çok zor şartlar olmadıkça giymiyorum. Normalde zamanla ayakkabı ayağının şeklini alır, Bu botlarda ayak botun şeklini alıyor ve inanın şu an ayağımda maf oldu ayağım ağrıdan.
Cumartesi Vialand Greyder şubesinden aldım waterproff harika birşey 6 ay sezonluk garanti veriyorlar su geçirmezlik olarak ama bir sorun olursa fatura ile birlikte yardımcı olacağını söylediler 249 tl verdim ama sonuçta 6 7 yıl giyerim ben bunu
Hocam kullandığınız harleyin fotoğrafı var mı acaba?
Bende Jim deri modeli var dediğiniz şikayeti yaşamadım.
Bu aldığınız greyder Türk markası mı oluyor?
Ömür boyu su geçirmezlik var değil mi?
6 ay su geçirmez garantisi var dediler hafif harleye göre ve giyince çok şık duruyor trecking modeli. Faturası olduğu sürece 2 yıl yine garantisi var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: WetDream
quote:
Hocam kullandığınız harleyin fotoğrafı var mı acaba?
Bende Jim deri modeli var dediğiniz şikayeti yaşamadım.
Bu aldığınız greyder Türk markası mı oluyor?
Ömür boyu su geçirmezlik var değil mi?
6 ay su geçirmez garantisi var dediler hafif harleye göre ve giyince çok şık duruyor trecking modeli. Faturası olduğu sürece 2 yıl yine garantisi var.
-
greyder mi? ismi bile taklit olan bir firmaya o kadar para vermek? greyder ismi tamamen Caterpillar çakması olmasının özetidir. -
Her türlü Greyder kalitedir
Kardeşim ben senin yerinde olsam o paraya 2 renk tergan bot alırım tanesi 99tl bu ara
Greyder kesinlikle.
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X