Şimdi Ara

GREYDER TREND KADIN BOT 15.9TL ÜCRETSİZ KARGO!! YANIYOR!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
2
Favori
2.739
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fiyatı düzelttiler :(
  • Kısa sürede düzeltildi. Umarım hatalarının arkasında durup alan arkadaşların botlarını gönderirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r3ally -- 22 Ocak 2016; 9:45:14 >
  • haber veren arkadaşa teşekkürler, aldık bakalım.

Alan arkadaşlar sipariş ekranında Sipariş Durumu: Bekliyor mu yazıyor yoksa ödendi mi yazıyor
  • BULUT06 B kullanıcısına yanıt
    bekliyor yazıyor bende.
  • HilmiE H kullanıcısına yanıt
    sitede şöyle bir ifade var

"Önemli Uyarı: Ödeme Sırasında yönlendirildiğiniz bankanız ödeme sayfasından "ödeme başarıyla tamamlanmıştır" ibaresine ulaşmadan ayrılırsanız Siparişiniz ödeme durumu "bekliyor" şeklinde sistemde oluşturulacaktır.

Ödemesi İşlemi Tamamlananlar Siparişler Ödeme durumu "ödendi" şeklinde hesabınızda oluşturulacaktır
    ."
  • Noldu
    Nedir mevzu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BULUT06

sitede şöyle bir ifade var

"Önemli Uyarı: Ödeme Sırasında yönlendirildiğiniz bankanız ödeme sayfasından "ödeme başarıyla tamamlanmıştır" ibaresine ulaşmadan ayrılırsanız Siparişiniz ödeme durumu "bekliyor" şeklinde sistemde oluşturulacaktır.

Ödemesi İşlemi Tamamlananlar Siparişler Ödeme durumu "ödendi" şeklinde hesabınızda oluşturulacaktır
    ."

karttan para çekilmiş. ödeme başarıyla tamamlandı ekranıda geldi ama hala bekliyor yazıyor.
  • Ben ekranda başarıyla gerçekleşti yazısını gördüm. çünkü 3d secureden sonra onay sayfasına gitti. Ancak yinede bekliyor yazıyor.
  • bi mail atıp sorsam mı diyorum ama siparişi iptal etmesinler sonra
  • Sabah sabah 15 tl den de olduk :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: birber80

Ben ekranda başarıyla gerçekleşti yazısını gördüm. çünkü 3d secureden sonra onay sayfasına gitti. Ancak yinede bekliyor yazıyor.

Siparişin tamamlandığına ilişkin mail de gelmemiş,

Greyder.com Siparişinizin Tamamlanması için son bir adım kaldı!... şeklinde bir mail atmış
  • BULUT06 B kullanıcısına yanıt
    3d şifresi girdiyseniz bu maili dikkate almayın diyor. biraz bekleyelim olmazsa mail atacağım birazdan.
  • mail attım bakalım birazdan belli olur.
  • Büyük ihtimal fiyatı yanlış girdiklerinden dolayı gönderemiyoruz diyecekler..
  • ayyakabı da tam bayan güreşçiler için gibi
  • ben aldım ilk yapacağım iş şikayet var a yazmak olur. Büyük firmaların bu tür durumlarda göndermesi gerekiyor kendileri bilir.
  • 12 adet aldım teşekkürler . Konu sabihi arkadaş banka iban numarasını atarsa onuda bir ara görürüz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TinyAngel

12 adet aldım teşekkürler . Konu sabihi arkadaş banka iban numarasını atarsa onuda bir ara görürüz

Her beden için maksimum 2 tane veriyorlardı. her numaradan 2 şer tane mi aldınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r3ally -- 22 Ocak 2016; 10:18:44 >
  • maile cevap geldi. ödeme alındı pazartesi kargolanacak diye
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.