Arkadaşlar greyder'in sitesinde 15.9 TL ücretsiz kargo bu bayan günlük bot satılıyor. Sadece bu model için geçerli. Gayet sıcak. ---Link--- http://www.greyder.com/55619-sezon-trend-kad%C4%B1n-bot-siyah-2
Ahh tuvnera ahh, Kaptım birtane haber veren arkadaşa teşekkürler. Ama göndereceklerini zannetmiyorum.
quote:Orijinalden alıntı: mechul79Sağol. Aldım 2 tane Hanımla kardeşe :)16 lira verilmeyecek kadar çirkin.
quote:Orijinalden alıntı: birber80Ahh tuvnera ahh, Kaptım birtane haber veren arkadaşa teşekkürler. Ama göndereceklerini zannetmiyorum.Bence 159 yazacaklarmış yanlış yazılmış.
quote:Orijinalden alıntı: mechul79Sağol. Aldım 2 tane Hanımla kardeşe :)daha önce aldınız mı bu siteden ilk olacak bilemedim
quote:Orijinalden alıntı: ahmetix82Bence 159 yazacaklarmış yanlış yazılmış.Alıntıları Göster önden görünüş güzelde. yandan görünce almaktan vazgeçtim.
quote:Orijinalden alıntı: joyce84önden görünüş güzelde. yandan görünce almaktan vazgeçtim.Alıntıları Göster Evet tipi bot için biraz garip. :)
quote:Orijinalden alıntı: joyce84önden görünüş güzelde. yandan görünce almaktan vazgeçtim.Alıntıları Göster 159 yazıyor...
quote:Orijinalden alıntı: mechul79Sağol. Aldım 2 tane Hanımla kardeşe :)ben alırken 159 oldu hayırlısı olsun :)
quote:Orijinalden alıntı: mechul79Sağol. Aldım 2 tane Hanımla kardeşe :)Ya tam kredi kartı bilgilerini girdim onayla butonuna bastım onaylamadı fiyat 159tl oldu
quote:Orijinalden alıntı: memati2626159 yazıyor...Alıntıları Göster ilk 3 dakikada 1235245526 adet sipariş gelince fiyatı değiştirmişlerdir. sıcak fırsatlar ekibi farkı
quote:Orijinalden alıntı: mechul79Sağol. Aldım 2 tane Hanımla kardeşe :)Fiyat güncellendi ban error 404