quote:Orjinalden alıntı: _ŞaMaTa_ TAM 40 LVL DE BÜYÜYOR kardeşim lütfen post kasma çok aşırı post kasıyon
quote:Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:. quote:Orjinalden alıntı: _ŞaMaTa_ TAM 40 LVL DE BÜYÜYOR kardeşim lütfen post kasma çok aşırı post kasıyon 1)sana ne? 2)senin yaptıın ne? asıl sana
zaten burda herkesin işi yüzbaşı olduktan sora yok post kasıon yok bilmemne sen napıon afedersin burda 24 saat ???
quote:Orjinalden alıntı: _AirJersey_ quote:Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:. quote:Orjinalden alıntı: _ŞaMaTa_ TAM 40 LVL DE BÜYÜYOR kardeşim lütfen post kasma çok aşırı post kasıyon 1)sana ne? 2)senin yaptıın ne? asıl sana katılıyorum bence de
quote:Orjinalden alıntı: turk_silk quote:Orjinalden alıntı: _AirJersey_ quote:Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:. quote:Orjinalden alıntı: _ŞaMaTa_ TAM 40 LVL DE BÜYÜYOR kardeşim lütfen post kasma çok aşırı post kasıyon 1)sana ne? 2)senin yaptıın ne? asıl sana katılıyorum bence de ben diffirente katılıyom çünkü adam 2 gün sonra yazmış
quote:Orjinalden alıntı: chairzard quote:Orjinalden alıntı: turk_silk quote:Orjinalden alıntı: _AirJersey_ quote:Orjinalden alıntı: .:DiFFeReNT:. quote:Orjinalden alıntı: _ŞaMaTa_ TAM 40 LVL DE BÜYÜYOR kardeşim lütfen post kasma çok aşırı post kasıyon 1)sana ne? 2)senin yaptıın ne? asıl sana katılıyorum bence de ben diffirente katılıyom çünkü adam 2 gün sonra yazmış Blink, orangeye post kasıyon die o öbürüne dio bu arada post kasılıyo... 2 ayda 300 msj yapmış orange blink de az değil lütfen yapmayın şunu kirletiyosunuz forumu