Şimdi Ara

Gri renk araba fobisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
0
Favori
13.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HondatugraL

İşi bilmez millet bence işi senden daha çok bildiği için beyaz alıyor olmasın ?? Beyaz herzaman temız duzgun asildir. Çizildiğinde lokal boya yapılabılır tozu goztermez kırıyse dığer renkler kadar bellı etmez. Yapacağın her modıfıkasyonda, takıcağın parçaların rengıne herturlu uyum gosterır, sıcağı çekmez arabayı açar. Yıllardan berı mıllet mercedesı sıyah alır herzaman mercedes alsam beyaz alırım demısımdır. Şimdi mercedes c serısının reklamlarını bıle beyaz rengı ıle yapıyorken honda sedan type-r ı beyaz uretıp ozel sıparısle renk alırken bu mıllet işi bilmiyorda sen bılıyor olamazsın bence.

mercedes c180 gri renk için boya farkı ne kadar alıyor bi gir bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: A380

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

memlekette iki araba rengi var birisi siyah diğeri ise beyaz renk. bunların ortası gri renk ise halkımızda fobi olmuş durumda. geri renkli arabalar insanların fobisi olmuş durumda. satarken bile gri renkli araba aynısının beyazından ve siyahından ucuza gidiyor. piyasa o kadar iş bilmez alıcı dolu ki adam metalik gri renk araba ile kireç beyazı araba arasında pahalı olduğu halde beyazı tercih ediyor. üstelik metalik renk gri araba alınırken boya farkı veriliyor. bu arabalardan gri olanları sıfır olarak satılırken üzerine baya bi boya farkı verilip alınıyor. beyaz olsun siyah olsun sıradan boya olduğundan herhangi bi fiyat farkı alınmıyor. insanların gri arabadan korkusunun nedeni nedir?

Ne sacma bir konu ya

Sen isi biliyirsan git gri al

Sana alma diyen varmi ?

BEYAZ CANDİR BU KADAR NET

Gri araba devri kapandi moda belli

sana ne renk alacam diye sormak için konu açmadım sana ne renk seversin diye de sormadım zorla konuya yazdırmıyorum saçmaysa yazmazsın olur biter senin forumdaki saçma sapan vw hayranlığı içeren konularına göre iyidir.

Su actigim vw konularinin linkini koysana

Bakalim ne kadar sacma gorelim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hayatımda ilk defa Türkiye'de gri rengin tutulmadığına dair bir fikir ve konu gördüm.
  • quote:

quote:

İşi bilmez millet bence işi senden daha çok bildiği için beyaz alıyor olmasın ?? Beyaz herzaman temız duzgun asildir. Çizildiğinde lokal boya yapılabılır tozu goztermez kırıyse dığer renkler kadar bellı etmez. Yapacağın her modıfıkasyonda, takıcağın parçaların rengıne herturlu uyum gosterır, sıcağı çekmez arabayı açar. Yıllardan berı mıllet mercedesı sıyah alır herzaman mercedes alsam beyaz alırım demısımdır. Şimdi mercedes c serısının reklamlarını bıle beyaz rengı ıle yapıyorken honda sedan type-r ı beyaz uretıp ozel sıparısle renk alırken bu mıllet işi bilmiyorda sen bılıyor olamazsın bence.

Metal renk elbettekı pahalı olucak. Metalık renk sonuçta. Sana bunu anlatmaya çalısıyorum ıste metalık renkten çok daha kullanıslı beyaz ve ucuz. Daha kullanıslı ucuzu varken nıye enayı gıbı metalıge para vereyım ?? Sen kendın sormussun sorunun ıcınde gızlıce kendın cvp vermısısn zaten dostum

• mercedesin web sitesindeki bütün arabalar gri renkli koymuşlar neden beyaz koymamışlar?

ayrıca mercedes c180 de geri renk farkı 3066 lira

beyaz ve siyah renk için herhangi bi fark alınmıyor.

adamın birisi yazmış scirocco gri olduğundan satamıyorum demiş

aynısı bmw içinde geçerli diğer biçok marka içinde geçerli

bmw lere bakın beyaz ve syah olanlar grilerden daha pahalı

belki milletin haberi bile yok sayemde öğrendiler
  • quote:

quote:

quote:

Metal renk elbettekı pahalı olucak. Metalık renk sonuçta. Sana bunu anlatmaya çalısıyorum ıste metalık renkten çok daha kullanıslı beyaz ve ucuz. Daha kullanıslı ucuzu varken nıye enayı gıbı metalıge para vereyım ?? Sen kendın sormussun sorunun ıcınde gızlıce kendın cvp vermısısn zaten dostum

bende diyorum ki ilk alımda metalik gri için fazladan boya farkı veriliyor ama ikinci elde o boya farkı kaybolduğu gibi araba beyaz ve siyah olandan daha ucuza gidiyor diyorum. adam yukarda yazmış gri scirocco yu satamıyorum diyor. olay 2. el de değişiyor onu diyorum.

• Beyazı sevmem çok boş bir renk. Siyahı severim fakat çiziği, tozu çok belli ediyor. En güzel renk gridir, ne siyah ne beyaz.
  • metalik gri renk arabalar özellikle istanbulda şirket aracı gibi duruyor malum pek çok şirket araçlarını metalik gri seçiyor (era, clio v.b.)
    bu durum ister istemez metalik gri renge karşı bir önyargı oluşturuyor bazı insanlarda
    2. el araç alırken de metalik gri rengi gören insanın aklına ilk gelen şey acaba bu şirket aracı mıydı oluyor
    genelleme yapmak istemiyorum elbette gri seven bir çok insan da olabilir bu sadece benim gözlemim
  • Grinin modası geçti, şimdi beyaz zamanı.. Olay bundan ibaret..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık millet birbirinin renk zevkini bile eleştirir olmuş. Hakikaten bu internet insanı insanlığından çıkarıyor.
  • Gri yerine ben de siyahı tercih ederdim. Zevk meselesi.
  • bizim milletimiz hayatı yaşamayı bilmediği için beyaz ve siyah da yığılma var.. adam gider 200bin tl verir e sınıfı mersoya biner 4 bin tl vermez şöyle en harikasından özel bir rengi olsun, keyifle sürmeyi değil satmayı düşündüğü için, çizerse rengi tutturabilmeyi seçtiği için bu halde..
  • 200 binlik mersoya en çok yakışan renk bence beyazdır.

En harikasından nasıl bir tabirse artık bir renk için 4 bin lira para vermek mantıksızdır,

Farklı renklerin arabanın sürüş keyfini değiştirdiğini ilk defa duydum.

Araç çizilince renk tutturmayı düşünen adam mıdır yanlış düşünen?

Herkes beyaz renkten nefret ediyorda bu etkenlerden ötürü beyaz aldığını düşünmek kadar mantıksız bir olay da yok, hangi renk verebilir ki beyazın saflığını ve asilliğini?

Kusura bakmayın ama attığınız yorumun hiçbir yeri mantıklı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kimiferhat

200 binlik mersoya en çok yakışan renk bence beyazdır.

En harikasından nasıl bir tabirse artık bir renk için 4 bin lira para vermek mantıksızdır,

Farklı renklerin arabanın sürüş keyfini değiştirdiğini ilk defa duydum.

Araç çizilince renk tutturmayı düşünen adam mıdır yanlış düşünen?

Herkes beyaz renkten nefret ediyorda bu etkenlerden ötürü beyaz aldığını düşünmek kadar mantıksız bir olay da yok, hangi renk verebilir ki beyazın saflığını ve asilliğini?

Kusura bakmayın ama attığınız yorumun hiçbir yeri mantıklı değil.

sürüş keyfinden bahsetmedim. keyifle yaşamayı genel olarak bilmiyoruz.

arkadaşım sanayi de araba boyası en sevdiği iş beyaz araba boyamak ancak diğerleri zorlasa da işinin ehli bir usta rengi tutturur.. ha ama pardon orijinal diye güneş yanığıyla dolaşan bir milletiz.

en çok yakışan renk kesinlikle ama kesinlikle beyaz değildir. 200binlik araba alıp güzel, farklı, özel renge 4-5 bin vermemek işte asıl mesele bu

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

quote:

memlekette iki araba rengi var birisi siyah diğeri ise beyaz renk. bunların ortası gri renk ise halkımızda fobi olmuş durumda. geri renkli arabalar insanların fobisi olmuş durumda. satarken bile gri renkli araba aynısının beyazından ve siyahından ucuza gidiyor. piyasa o kadar iş bilmez alıcı dolu ki adam metalik gri renk araba ile kireç beyazı araba arasında pahalı olduğu halde beyazı tercih ediyor. üstelik metalik renk gri araba alınırken boya farkı veriliyor. bu arabalardan gri olanları sıfır olarak satılırken üzerine baya bi boya farkı verilip alınıyor. beyaz olsun siyah olsun sıradan boya olduğundan herhangi bi fiyat farkı alınmıyor. insanların gri arabadan korkusunun nedeni nedir?

Ne sacma bir konu ya

Sen isi biliyirsan git gri al

Sana alma diyen varmi ?

BEYAZ CANDİR BU KADAR NET

Gri araba devri kapandi moda belli

ivana sert misin sen modadan sana ne
    beyazmış, mandıradan çıkmış beyaz peynir gibi geziyorum demiyor da beyaz candır diyor

• İyide ben beyaz seviyorsam niye başka renk için artı para ödeyim, beyazdan nefret eden adam da zaten o parayı verir,

Hayatı yaşamak bu kadar ufak tefek durumlarla ölçülmez bence, biri vardır beyazdan keyif alır, diğeri başka bir renkten buna biz nasıl karar verebiliyoruz ki onu anlamadım.

Eğer bir adam beyazı sevdiği halde sırf başkaları sevmiyor diye 4 bin artı para veriyorsa bu hayatı yaşamak değil, olsa olsa hayatını başkalarına göre yaşamak olur.
  • Gri renk kiri tozu göstermediği için çoğunlukla tercih ediliyor. O kadar çok metalik gri araç görüyorum ki piyasada artık o renkten midem bulandı. Araç alırken metalik gri asla tercih etmem.

Siyah araçta çok ama siyah renk arabaya ayrı bir hava gizem katıyor bence.

Beyaz renk araçlar piyasada metalik gri kadar yok. wv, honda ve opel araçlara çok yakıştırıyorum beyaz rengi.
  • Bulduğun renk arabayı almak moda olmuş,ne zamandan beri moda dayatmayla oluyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • isteyen istediği renge binsin, elin bindiği renk ne alaka yani?
  • filo arabaları piyasada çok olduğu için ve çoğunun gri ve beyaz renk olduğu için gri fazla tutulmuyor.
    Böyle bir durumda beyazında tutulmaması lazım fakat beyaz renk aracın tüm çizgilerini ve hatlarını gösteriri.birde beyaz renk cam tavanı yada sunroof'u çok iyi gösterir.
    Ama gri renk çoğunlukla filo aracı rengi olarak belirlenir bu yüzden olabilir belki
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.