Şimdi Ara

Gri Renkli likralı boxer beyazlarla mı renklilerle mi yıkanmalıdır*

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
7.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar gri renkli likralı boxer satın almıştım.Fakat beyazlarla ve 70 derecede yıkamıştım.Sonra kuruduğunda küçüldüğünü,çektiğini farkettim.Sonra etiketinde 40 derece yazdığını gördüm ve boxer çöpe gitti.Ben gri renkli bir boxerı yıkamam gerektiği zaman çekmemesi için beyazlarlamı yoksa renklilerle mi yıkamalıyım?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Gri Renkli Likralı Boxer'lar Beyazlarla mı Renklilerle mi Yıkanmalıdır?

Gri renkli likralı boxer'ları yıkarken, hangi renklerle yıkanmaları gerektiği konusunda kafa karışıklığı yaşanabilir. Bu yazımızda, gri renkli likralı boxerların beyazlarla mı yoksa renklilerle mi yıkanması gerektiğine dair detaylı bilgi vereceğiz.

Griler Beyazlarla Yıkanır mı?

Genel olarak, gri renkli likralı boxer'lar beyazlarla yıkanmamalıdır. Griler, beyazlara boyaherhangi bir boya kaçabilir ve beyazların sararmasına veya grileşmesine neden olabilir. Bu nedenle, beyazlar ve griler ayrı ayrı yıkanmalıdır.

Griler Renklilerle Yıkanır mı?

Gri renkli likralı boxerlar, açık renkli giysilerle veya diğer gri renkli giysilerle birlikte yıkanabilir. Ancak koyu renkli giysilerle birlikte yıkanmamalıdır. koyu renkli giysilerden gri renkli giysilere boya geçebilir ve grilerin renkleri bozulabilir.

Açık Gri Beyazlarla Yıkanır mı?

Açık gri renkli likralı boxerlar, çok açık renkli giysilerle veya beyazlarla birlikte yıkanabilir. Ancak koyu gri renkli giysilerle birlikte yıkanmamalıdır.

Griler ile Beyazlar Yıkanır mı?

Hayır, gri renkli likralı boxerlar beyazlarla birlikte yıkanmamalıdır. Griler, beyazlara boya kaçabilir ve beyazların sararmasına veya grileşmesine neden olabilir.

Gri Çamaşırlar Beyazlarla Yıkanır mı?

Gri çamaşırlar, beyazlarla birlikte yıkanmamalıdır. Gri çamaşırlardan beyazlara boya kaçabilir ve beyazların sararmasına veya grileşmesine neden olabilir.

Sonuç olarak, gri renkli likralı boxer'lar beyazlarla yıkanmamalıdır. Renklilerle yıkanabilirler ancak koyu renkli giysilerden uzak tutulmalıdır. Açık gri renkli giysiler, açık renkli giysilerle veya beyazlarla birlikte yıkanabilirken, koyu gri renkli giysiler sadece diğer gri renkli giysilerle yıkanmalıdır.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • rengin tonuna bağlı, beyaza yakınsa beyazlarla, daha renkli gibiyse renkilerle yıka, pek fark etmez, çamaşırlar çok kirli değilse 40 derece idealdir
  • quote:

rengin tonuna bağlı, beyaza yakınsa beyazlarla, daha renkli gibiyse renkilerle yıka, pek fark etmez, çamaşırlar çok kirli değilse 40 derece idealdir

Peki diyelim beyaz rengine yakın ve ben beyazlarla 40 derecede yıkadım o zaman çekmez değilmi?Yada renklilerle yıkadım çekme sorunu olmaz değilmi etiketindeki dereceyle yıkarsam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deepfears -- 27 Kasım 2013; 21:34:18 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.