Şimdi Ara

Grid 64bit, İ7 ve 4x işlemciler sorunu -ÇÖZÜLDÜ- (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
7.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Grid kasar.En kötü hd4850 olması lazım
    Daha üstü hd5750 hd5770 gtx460 gtx470 vs. diye gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 5 Şubat 2011; 22:42:42 >
  • aynı sorun bendede var. hyper treating i disable etmeden bu oyunu oynamanın bir yolu varmı acaba?
  • İşletim sisteminin yüklü olduğu sürücüden farklı bir sürücüye yükleyebilirsin. Bende bu şekilde çalıştı. Ama işlemcim core2quad. HT yok. Bir ihtimal denenebilir.
  • cumleten selamunaleykum.arkadaslar oyunu bende yukledım i7 işlemci var sureklı yuklenıyor dıyor ama oyun acılmıyor yanı aynı sorun bende de var.ht yı kaptamayı deneyecegım ama ht yı kapatmak pc e zarar verır mı?pek bılmıyorum yardımcı olur musunuz?
  • Aleyküm selam.

HT'yi kapatmak bilgisayarınıza zarar vermez. HT'yi kapatmadan önce "C" dışında farklı bir sürücüye yüklemeyi deneyin oyunu. Eğer yine çalışmazsa HT'yi kapatmak tek çare gibi gözüküyor.
  • oyunun kurulu olduğu dizine ... /codemasters/grid/system gidin.
    workermap8core dosyasını kopyalayarak başka bir yere yedeğini alın,
    workermap4core dosyasını notepad ile açarak, tüm text'leri seçip (ctrl+a) kopyalayın. dosyayı kapatın.
    yine aynı dizinde bulunan workermap8core dosyasını notepad ile açıp, yine tüm text'leri seçip (ctrl+a), workermap4core dosyasından kopyaladığımız text'leri yapıştırın. kaydedip kapatın.
    kısaca workermap4core dosya içeriğini, workermap8core dosyasının içine kopyalıyoruz.

birde bu yolu deneyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scansoz

oyunun kurulu olduğu dizine ... /codemasters/grid/system gidin.
    workermap8core dosyasını kopyalayarak başka bir yere yedeğini alın,
    workermap4core dosyasını notepad ile açarak, tüm text'leri seçip (ctrl+a) kopyalayın. dosyayı kapatın.
    yine aynı dizinde bulunan workermap8core dosyasını notepad ile açıp, yine tüm text'leri seçip (ctrl+a), workermap4core dosyasından kopyaladığımız text'leri yapıştırın. kaydedip kapatın.
    kısaca workermap4core dosya içeriğini, workermap8core dosyasının içine kopyalıyoruz.

birde bu yolu deneyin.

Bende işe yaradı teşekkür ederim.
  • arkadaslar bende grid 2yi yukledım.fakat oyuna tıklıyorum grid2 yazısı geliyor fakat tekrar masaustune donuyor..yanı oyun açılmadan kapanıyor.yardımcı olursanı cok sevınırım.bi suru crak denedım nafile..kafayı yicem..şimdiden tesekkurler
  • ya bi soru soracağım bende save sorunu var oyuna her girdiğimde yeniden başlıyor ne yapmamız lazım bilen gören duyan var mı
  • Patch 1.3'ü yüklediğiniz zaman sorun gideriliyor. Google'dan aratabilirsiniz.
  • Aynı sorun bende de nüksetti, üstteki arkadaşın dediği gibi patch 1.3'ü yüklediğiniz zaman sorun ortadan kalkıyor.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.