Şimdi Ara

Griffin iClear iPhone 3g kullanan var mı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Abisi beyza casestan slim kılıf alın bi tane kullanıcağınız zaman çıkarın işiniz bitince kılıfına sokun...herkes de telefonun beyazlığını yani güzelliğini görsün..yaaa inanın bana...aldım o kadar memnunum ki...dışı hakiki krokodil deri içi mis gibi süet...
  • Beyaz capsule rebel tavsiye ederim arkadaşlar

http://forum.donanimhaber.com/m_27637830/mpage_1/key_//tm.htm#27637830
  • bende imate II ve invisible shield arasında kaldım tavsiyelerinizi bekliyorum sizce hangisini alayım? ayrıca nereden ucuza temin edebilirim ankarada oturuyorum gerekirse ebaydan da alışveriş yapabilirim sizce ne yapmalıyım?
  • hocam o power store yazan kılıfın bir benzerini sinemada bir bayanda gördüm ama çok kaba duruyordu.
  • beyler sonunda invisible shieldımı çıkardım kendime adam akıllı deri bi kılıf aldım en akıllıcası o diğer caseler aleti kaba gösteriyo invisible shieldda olmadı bende yapamadım gerçi birazda benim beceriksizliğim : sonunda deri bi kılıf aldım şu blackberry boldun kılıfı gibi bişey
  • Genpa mağazalarında iphone için çeşitli kılıflar var arkadaşlar.ben kendi cihazıma silikon kılıf aldım.35 ytl.ama bayağı bi çeşitli ürünler var iphone için,ekran filmleri falan vs.iphone u Genpa getiriyo,kılıflarınıda getirmeyi unutmamış :)
  • BodyGuardz'lar bayağ iyi diye okudum ben bir de diğerlerine göre avantajı kutunun içinden iki adet çıkması çok daha ucuza geliyor...

http://www.elmasepeti.com/product.php?pID=9158 ve hepsiburada da var galiba bir de...

bu tarz kılıfın dışında ben mirror dan çok memnunum tavsiye edilir

Griffin iClear iPhone 3g kullanan var mı ?

• en sade kılıf belkinin slikon kılıfıdır.bizzat kullanıyorum ve çok memnunum.ürünü electroworldlerde bulabilirsiniz

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :S -- 13 Ocak 2009; 17:39:34 >
  • Kamera koruması çok mantıklı. Kamera çok savunmasız çünkü.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.