Şimdi Ara

Grim Dawn (2016) [ANA KONU] (84. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.895
Cevap
35
Favori
107.342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: MaXENeO

52 level Ritualist hc karakter yine aether hasardan gitti. Yokmu bu hasara karşı önlem, su gibi çekiyor canı.
    Canın kaç K idi hocam?
  • 7 yada 8k civari idi, şimdi druid yaptım, bu sefer daha sakin oynuyorum. Hc archivment kasmak için oynuyorum. Aksi takdirde online olmayan bu oyunda hc oynamak bilemedim yani...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MaXENeO kullanıcısına yanıt
    Warder deneyin hocam Achievement için. Soldier + Shaman.

Wendigo Totem var, Boss savaşlarını çok kolay hale getiriyor. Atıyorsunuz totemi az bir şey Vitality damage vururken çatır çatır sizin canınızı dolduruyor. Menhir's Will var bende şu anda can %33'e düşerse (10k can var) %50 can dolduruyor. O da 5K demek, canım direk tekrar 8K'ya çıkıyor. Pot harcamaz oldum, birikiyor boyuna.

Bir de retaliation olayı var, size vurana damage yansıtıyor. En rahat o Achievement'i öyle alırsınız. Benim de niyetim HC olarak sıfırdan bu build ile başlamak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: goodorevil

Warder deneyin hocam Achievement için. Soldier + Shaman.

Wendigo Totem var, Boss savaşlarını çok kolay hale getiriyor. Atıyorsunuz totemi az bir şey Vitality damage vururken çatır çatır sizin canınızı dolduruyor. Menhir's Will var bende şu anda can %33'e düşerse (10k can var) %50 can dolduruyor. O da 5K demek, canım direk tekrar 8K'ya çıkıyor. Pot harcamaz oldum, birikiyor boyuna.

Bir de retaliation olayı var, size vurana damage yansıtıyor. En rahat o Achievement'i öyle alırsınız. Benim de niyetim HC olarak sıfırdan bu build ile başlamak.
    İlk Hc karakterim normal+ Veteranda rush yaparken step of torment final bossu öldürdü. Diğer 4 karakerlerimin hepside Aether dmg yüzünden; yani yollar felan. Şimdi Druid gidiyorum baya tank karakter lakin aether hasar mutlaka nerf almalı diyorum, hiç bir şekilde ayakta kalma şansımız yok...

• quote:

İlk Hc karakterim normal+ Veteranda rush yaparken step of torment final bossu öldürdü. Diğer 4 karakerlerimin hepside Aether dmg yüzünden; yani yollar felan. Şimdi Druid gidiyorum baya tank karakter lakin aether hasar mutlaka nerf almalı diyorum, hiç bir şekilde ayakta kalma şansımız yok...

Alıntıları Göster
    Aether beni de yatırdı ama o kadar gevşektim ki, göz göre göre yattı karakter. Yoksa 10K can var, 3300 olunca 5K can geliyor, sağlam HP regenim var zaten. Hala canım azaldığında pot basıyorum. Aether içinde makul bir süre hayatta kalabiliyorum.

• quote:

Aether beni de yatırdı ama o kadar gevşektim ki, göz göre göre yattı karakter. Yoksa 10K can var, 3300 olunca 5K can geliyor, sağlam HP regenim var zaten. Hala canım azaldığında pot basıyorum. Aether içinde makul bir süre hayatta kalabiliyorum.

Alıntıları Göster
    Oyunda Aether olan çoğu yer ölüm tuzağı. Oyuncular tatlı tatlı yatsın diye yapılmış. Ne bileyim özellikle bazı yerlerde hayatta kalma şansımız çok düşük...
  • quote:

Oyunda Aether olan çoğu yer ölüm tuzağı. Oyuncular tatlı tatlı yatsın diye yapılmış. Ne bileyim özellikle bazı yerlerde hayatta kalma şansımız çok düşük...

Alıntıları Göster
    Hocam sen bi dene benim dediğim buildi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi goodorevil -- 10 Şubat 2019; 14:33:28 >

• quote:

Hocam sen bi dene benim dediğim buildi. https://grimcalc.com/build/UF8qtE

Alıntıları Göster
    Boş build :D

• quote:

Boş build :D

Alıntıları Göster
    Hocam forum yüzünden öyle olmuş.
    En kötü sitenin anasayfasında ".com" ibaresinden sonra /build/UF8qtE kısmını ekleyin.

• quote:

Hocam forum yüzünden öyle olmuş.
    https://grimcalc.com/build/UF8qtE En kötü sitenin anasayfasında ".com" ibaresinden sonra /build/UF8qtE kısmını ekleyin.

Alıntıları Göster
    Eyvallah hocam saolasın, şimdi oldu. Eğer Druid karakterim ölürse sonkez bu attığınız buildi deniycem. Sakin sakin oynayamıyorum bir türlü. Diabloda 800+ Paragon Hardcore Hunterim var o ölse bu kadar etkilemez...

• quote:

Eyvallah hocam saolasın, şimdi oldu. Eğer Druid karakterim ölürse sonkez bu attığınız buildi deniycem. Sakin sakin oynayamıyorum bir türlü. Diabloda 800+ Paragon Hardcore Hunterim var o ölse bu kadar etkilemez...

Alıntıları Göster

Ölmez hocam. Hile gibi bir build bu.

• goodorevil kullanıcısına yanıt
    İlk zorlukta dediğiniz gibi de, 2. zorluk biraz tehlikeli aman diyeyim. Benzer bir karakterim vardı 70. level hardcore, saçma bir hero monster kombosu ile saniyede kaybettim...
    Dehşette eşyalar vardı üzerinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

İlk zorlukta dediğiniz gibi de, 2. zorluk biraz tehlikeli aman diyeyim. Benzer bir karakterim vardı 70. level hardcore, saçma bir hero monster kombosu ile saniyede kaybettim...
    Dehşette eşyalar vardı üzerinde
    Hocam sizin alıntıyı yeni fark ettim. Benim attığım build birazcık dikkatle yatmazsınız gibi. Henüz 2. zorluğa geçemedim, hatta farklı oyunlara daldım bu aralar. İzin bitene kadar azıcık farklı oyunlar oynadım.
  • selamlar oyunda yeniyimde bi guide tarzı bişey varmı?
  • Vidyoda Skil ağacıda var, tavsiye ederim bu buildi...
    https://www.youtube.com/watch?v=hCf44FraXsg
  • forgotten gods çıksa da dalsam oyuna. expansionu bekleyen ve beraber oynamak isteyen olursa pm lütfen :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kortor

forgotten gods çıksa da dalsam oyuna. expansionu bekleyen ve beraber oynamak isteyen olursa pm lütfen :)
    Oyunu içerik olarak ikiye katlayacak o dlc bir çıksa.
  • Hardcore'da Forcewave Tactician ile Grava'aThul isimli nemesis boss dahil, ravager ve mogdrogen'i kurabiye gibi kestim. Hacı yatmaz gibi karakter

• quote:

Orijinalden alıntı: kortor

forgotten gods çıksa da dalsam oyuna. expansionu bekleyen ve beraber oynamak isteyen olursa pm lütfen :)
    Steam profilimi gönderdim hocam, buyrun ekleyin. Softcore ya da Hardcore farketmez, her deliğe girip çıkarım. Ben de büyük bir açlıkla Forgotten Gods bekliyorum.

• Mart ayında geliyor ek paket, gelen sınıfla kalkanlı buildlere güzel destek geliyor gibin.

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.