|
Bildirim
|
DLC soygunu derken? 26 lira yeni DLC ve baya bir içerik ile geliyor, öncekiler de aynıydı? 64 liraya ana oyun ve 3 DLC yi de alabiliyoruz? Bu soygunsa diğer oyunların yaptığı nedir?
|
İade et arkadaşım nesini soruyorsun üç kuruşluk şeyin. Sanırsın sadece online oyuna para verilir bunu yapan insan değil zaten leylekler getirdi bu oyunu.
|
Soygunla suçlanacak en son oyun grim dawn. Üç kuruşa on numara içerik sunıyor adamlar daha ne yapsınlar. Soygun görmek için assassin’s creed serisine bakabilirsiniz.
|
Yazdıklarına sonuna kadar katılıyorum. Son zamanlarda gördüğüm en ahlaklı oyun yapımcısı crate. Sürekli oyuncularla iletişim halindeler ve son expansion çıkmış olmasına rağmen hala oyunun başlarındaki combatı dengelemek adına düzenlemeler yapıyorlar. İlk gün aldım ben de expansionu desteklemek için. Olur da ileride başka oyunları çıkarsa yine ilk gün satın alacağım.
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VII_outLaw -- 5 Ağustos 2010; 1:00:48 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 7 Ağustos 2010; 16:53:41 > |
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 28 Ağustos 2010; 23:46:49 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemal* -- 29 Ağustos 2010; 1:32:07 > |
|
|
|
|
|