Şimdi Ara

Grim Dawn (2016) [ANA KONU] (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.895
Cevap
34
Favori
107.969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arpg den iki çok sağlam gelen oyun biri bu oyun diğeri de Path of Exile, başka da gerekmez zaten.
  • benimde ilk isim hafta ici paypal dan bagista bulunmak olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 12,457
    Backers
    $537,515
    pledged of $280,000 goal
    0
    seconds to go

hedeflerinin üstünde bir rakamla bağış olayını tamamladılar helal olsun paraya bak
    BURDAN OYUN İÇİ VİDEOSU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nightsong -- 19 Mayıs 2012; 21:22:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightsong

12,457
    Backers
    $537,515
    pledged of $280,000 goal
    0
    seconds to go

hedeflerinin üstünde bir rakamla bağış olayını tamamladılar helal olsun paraya bak
    BURDAN OYUN İÇİ VİDEOSU

baya baya saglam gozukuyor.
  • open world olması gerçekten çok güzel olacak.
  • Ateşli silah + kalkan ne alaka ?
  • Son eklenen bütün özellikler kickstarter sitesinde yazıyor.;
    http://www.kickstarter.com/projects/crateentertainment/grim-dawn?ref=live

Bunlara göre oyuna eklenenler; (çok uzun spoilera alacağım)

[UNLOCKED] $350k - Dual wielding pistols (feature tech and new animation set)
    Çift pistol kullanma

[UNLOCKED] $360k - 25 extra pieces of unique item art
    25 tane ekstradan "unique" eşya tasarımı

[UNLOCKED] $375k - Additional end-game boss monster (total of 2) lurking somewhere out there in the darkness for you to find...
    Karanlıklarda bekleyen yeni bir oyun sonu bossu

[UNLOCKED] $385k - 25 more pieces of unique item art
    25 tane ekstradan "unique" eşya tasarımı daha

[UNLOCKED] $400k - A new environment set that you'll get to decide on. We'll create a thread on the Grim Dawn forums to discuss ideas with fans, then select the best ideas and create a poll for you to vote the one you want most.
    Destekçilerin karar vereceği yeni bir mekan, forumlarında konusunu açmışlar.

[UNLOCKED] $412k - 2 additional monster types (models and animations)
    2 yeni yaratık çeşidi

[UNLOCKED] $425k - Three large, high-level dungeons, each with its own theme and named hero monster. The dungeon entrances will randomly appear in the world.
    3 tane gocaman,yeni, yüksek seviye zindan. Her birini içeriği farklı olacakmış.

[UNLOCKED] $450k - Savage two-handed melee weapons (includes animations and all the art required to create an entirely new item type)
    Vahşi 2 ellik yakın dövüş silahları.

[UNLOCKED] $465k - Additional end-game boss (total of 3) to encounter in some dark and dangerous corner of the world.
    Karanlıklarda bekleyen yeni bir oyun sonu bossu daha.

[UNLOCKED] $480k - New survivor town hidden in the remote wilderness for you to discover. Will include a new faction group and new quest-lines to unlock once you've gained their trust.
    Yeni bir NPC kampı. İçinde yeni görevler veren yeni bir grup var.

[UNLOCKED] $480.5k - New and higher-quality developer beer, as requested by many after the sad beer in Update #10. Surely this will help enhance the quality of all our work!
    Yeni ve yüksek kalite yapımcı birası

[UNLOCKED] $490k - 2 additional monster types (models and animations) and another 25 extra pieces of unique item art
    2 yeni yaratık çeşidi daha.

[UNLOCKED] $500k - A new dungeon art-set with a choice of catacom... scratch that! Not exciting enough? Fans have suggesting visiting the Aetherial or Chthonic home-worlds and we're down for that! We'll post a thread on the forum to gather other ideas and then put it up to vote in a poll. ; )
    Yeni zindan çeşidi, havadar bir yer veya yer altı dünyası arasında gidip geliyorlarmış. Tekrar fanlara soruyorlar.

[UNLOCKED] $520k - SURVIVAL MODE! We'll create a new gameplay mode that will be free for all backers (KS or Website Pre-order). In survival mode players will fight to stay alive against increasingly difficult waves of monsters. It will release sometime after the game so as not to delay development.
    Hayatta kalma modu: Dalga dalga gelen ve herseferinde güçlenen yaratıklara karşı defans yaptığımız bir mod. Oyunun çıkış tarihini geciktirmesin diye oyuna sonradan eklencek. Destekçilere beleş :)

[UNLOCKED] $535k - A new faction and story-line! This stretch goal was determined by a fan poll thanks to William Potash for having the idea to run that!
    Yeni bir grup ve yeni bir hikaye/görev zinciri daha.

Ben şahsen oyundan umutluyum. TQ daki vuruş hissi eksikliğinide giderirlerse dadından yinmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 25 Mayıs 2012; 17:21:23 >

• Abi şu oyun Diablo'dan önce çıksaydı da Diablo'ya para vermeseydik keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: siberarmi

Son eklenen bütün özellikler kickstarter sitesinde yazıyor.;
    http://www.kickstarter.com/projects/crateentertainment/grim-dawn?ref=live

Bunlara göre oyuna eklenenler; (çok uzun spoilera alacağım)

[UNLOCKED] $350k - Dual wielding pistols (feature tech and new animation set)
    Çift pistol kullanma

[UNLOCKED] $360k - 25 extra pieces of unique item art
    25 tane ekstradan "unique" eşya tasarımı

[UNLOCKED] $375k - Additional end-game boss monster (total of 2) lurking somewhere out there in the darkness for you to find...
    Karanlıklarda bekleyen yeni bir oyun sonu bossu

[UNLOCKED] $385k - 25 more pieces of unique item art
    25 tane ekstradan "unique" eşya tasarımı daha

[UNLOCKED] $400k - A new environment set that you'll get to decide on. We'll create a thread on the Grim Dawn forums to discuss ideas with fans, then select the best ideas and create a poll for you to vote the one you want most.
    Destekçilerin karar vereceği yeni bir mekan, forumlarında konusunu açmışlar.

[UNLOCKED] $412k - 2 additional monster types (models and animations)
    2 yeni yaratık çeşidi

[UNLOCKED] $425k - Three large, high-level dungeons, each with its own theme and named hero monster. The dungeon entrances will randomly appear in the world.
    3 tane gocaman,yeni, yüksek seviye zindan. Her birini içeriği farklı olacakmış.

[UNLOCKED] $450k - Savage two-handed melee weapons (includes animations and all the art required to create an entirely new item type)
    Vahşi 2 ellik yakın dövüş silahları.

[UNLOCKED] $465k - Additional end-game boss (total of 3) to encounter in some dark and dangerous corner of the world.
    Karanlıklarda bekleyen yeni bir oyun sonu bossu daha.

[UNLOCKED] $480k - New survivor town hidden in the remote wilderness for you to discover. Will include a new faction group and new quest-lines to unlock once you've gained their trust.
    Yeni bir NPC kampı. İçinde yeni görevler veren yeni bir grup var.

[UNLOCKED] $480.5k - New and higher-quality developer beer, as requested by many after the sad beer in Update #10. Surely this will help enhance the quality of all our work!
    Yeni ve yüksek kalite yapımcı birası

[UNLOCKED] $490k - 2 additional monster types (models and animations) and another 25 extra pieces of unique item art
    2 yeni yaratık çeşidi daha.

[UNLOCKED] $500k - A new dungeon art-set with a choice of catacom... scratch that! Not exciting enough? Fans have suggesting visiting the Aetherial or Chthonic home-worlds and we're down for that! We'll post a thread on the forum to gather other ideas and then put it up to vote in a poll. ; )
    Yeni zindan çeşidi, havadar bir yer veya yer altı dünyası arasında gidip geliyorlarmış. Tekrar fanlara soruyorlar.

[UNLOCKED] $520k - SURVIVAL MODE! We'll create a new gameplay mode that will be free for all backers (KS or Website Pre-order). In survival mode players will fight to stay alive against increasingly difficult waves of monsters. It will release sometime after the game so as not to delay development.
    Hayatta kalma modu: Dalga dalga gelen ve herseferinde güçlenen yaratıklara karşı defans yaptığımız bir mod. Oyunun çıkış tarihini geciktirmesin diye oyuna sonradan eklencek. Destekçilere beleş :)

[UNLOCKED] $535k - A new faction and story-line! This stretch goal was determined by a fan poll thanks to William Potash for having the idea to run that!
    Yeni bir grup ve yeni bir hikaye/görev zinciri daha.

Ben şahsen oyundan umutluyum. TQ daki vuruş hissi eksikliğinide giderirlerse dadından yinmez.

oyunun sitesini her gün kontrol ediyorum, oyundan baya umutluyum. aynı videoları izlemekten bıktım artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.T.A.L.K.E.R. -- 26 Mayıs 2012; 17:03:40 >

• Aynen diablo 3 ü o kadar bekledim ama sonu hüsran oldu her ügn girip sadece lvl 60 karekterler hell farmlıyom 2 saat fazla zevk vermiyor auction house 'la adamlar sanal devletini kurdu cok uyuz oldum blizzarda grim dawnın kickstarter seyini kacirdim ama yakında buy now kısmı ile pre order acilcak ordan soylicem baya umutluyum ben de titan quest yıllarca oynadık bunu da oynarız umarın bi okadar yeterki dream mastery kadar op bi mastery yuklemesinler oyunun zevki kaciyor :D
  • kesinlikle tehlikeli
  • Takipteyim birkaç gameplay videosuna baktım, hoşuma gitti. Hadi bakalım
  • Oyunun forumlarından bir kaç resim çarptım

Harvestman
    Grim Dawn (2016) [ANA KONU]

Occultist ve Uİ

• mekan tasarımları bildiğin baya kasvetli bir ortam sunuyor, özenildiği belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.T.A.L.K.E.R. -- 29 Mayıs 2012; 15:56:05 >
  • siberarmi, ben PoE için olabildiğine karanlık ve hardcore'cu oyuncu kitlesine hitap etmesi için forumda yazıyorum, aynısını sen de Grim Dawn için yapabilirsen hiç fena olmaz ehehe.
  • Grim Dawn'ın forumları Cultist yuvası resmen zaten :) Gerçi ihtiyacı yok yapımcıların.

Oyunun dünyası çok karanlık ve umutsuz zaten. İnsan ırıkını tehdit eden 2 tane dünya dışı taraf var ve bunlar hem birbirleriyle hem de insanlarla savaş halinde. Taraflardan birisi insan bedenlerini hammadde olarak kullanıp güçlenmek isterken öteki taraf da buna engel olmak için insan ırkını yok etmeye çalışıyor. Bu 3 grup arasıdanki savaş o kadar şiddetliki, zaman ve gerçeklik(Warping) üzerinde tamir edilemez yaralar açmış. Bu yüzden ekstra abudik gubudik yaratıklarda peydahlanmış. İnsan ırkı tam yok olmamının eşiğinde ama bu "warp" olayı ile birlikte bazı insanlar tuhaf güçler kazanmaya başlamış ve biraz da olsa umut ışığı görünmüş.

Altın yerini demire bırakmış ve tuz da canavarlara karşı çok etkili bir silah olduğunden yemeklerde kullanılmayacak kadar değerli hale gelmiş. İnsanlar ufak tefek kamplara dağılmış durumdalar ve umutsuzluk had safhada.

Üstüne hava durumuda değişken olacak, rüzgarla etraftaki nesneler (değirmenler, pencereler) hareket edecek, günlük güneşlik iken bir anda gökgürültülü sağnak yağışa dönebilecek.

Zalim/amansız Şafak ismini tam yansıtıyor oyun :)

Arayada 2-3 tane gizli kalmış, dokunulmamış "vaha" tarzı yerler koymuşlar.

2012 sonu 2013 başı gibi beta görebileceğiz anca işin kötü tarafı :/

• Siberarmi senle aynı kafaya sahibiz bakalım Wasteland 2 ile Grim Dawn'ı bekliyorum ben de.Böyle leş olsun, post apokaliptik olsun,kısacası insani umutsuzluğa süürkleyen oyunların hastasıyım özellikle rpglerde.diablo 1,2 de böyle idi ama aradığımı diablo 3 te bulamadım.(her ne kadar rengarenk falza içimi açmasa da oyunun içeriğine güvenip torchlighta da bakcam galiba)Sen kickstarter'dan bağış yaptın mı 2'sine de?Bi de daha var mı böyle indie gibi gelişen oyunlar başka böyle?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 30 Mayıs 2012; 12:00:36 >
  • Ağır ve afet sonrası ortamları severim bende, diğer tarzlar RPGler ve çoğu oyunda zaten gereğinden çok kullanılıyor.
    Ben Wasteland 2 ve Grim Dawn kickstarterlarına ek, Shadowrun Returns ve Banner Saga oyunlarına bağış yaptım.
    Shadowrun çok eski bir konsol oyunuydu, yüksek fantazi ile steampunk dediğimiz dünyaların birleşimidir. İlk oynadığım RPG oyunlarından olduğu için düşünmeden bağış yaptım.
    Banner Saga'da Vikingler konu alan RPG/sıra tabanlı strateji karışımı bir oyun, sıra tabanlı oyunlar için duaya çıktığımız bugünlerde onun için de fazla düşünmedim.

Bütün bu oyunların DH forum başlıkları var, oralardan iyice bilgi alabilirsin. Bekleriz oralara :)
    Kickstarter olayını meyvesini yemedik daha ama şu dört oyunun yapımcıları bana güven verdi. 4 üde gerekli miktarı kat kat geçerek kapattılar KSyi ve çoğu kararı destekçilere sorarak aldılar.
    Yapımcıların düşünce ve davranış tarzlarını gayet samimi buldum. Uzun süredir çok az firmanın takip ettiği "Games for gamers, from gamers" akımını devam ettireceklerine inandığım için düşünmeden paramı ekrana fırlattım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberarmi -- 30 Mayıs 2012; 13:13:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: utku191
    Bi de daha var mı böyle indie gibi gelişen oyunlar başka böyle?

siberarmi belirtmemiş ben söylemiş olayım; var GGG (Grinding Gear Games) 2006'da yola çıktıkları Path of Exile adlı Online RPG oyunu, en erken 2013 sonlarında çıkacak, betasında yer alıyorum, ve D3'de bulamadığın hemen herşeyi ve fazlasını bulabileceğini düşünüyorum. Ayrıca Temmuz ayında açık beta'ya geçiliyor haberin olsun: http://forum.donanimhaber.com/m_42671648/tm.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobafett -- 30 Mayıs 2012; 18:58:22 >
  • yok onu biliyorum zaten de skill agacının devasalıgından falan .Sağol yine de :D Ama hazır gelmişken sorayım online'dan kastı wow gibi herkesin bi arada oynaması gerektigi gibi mi online yoksa diablo 3 tarzı gibi mi online her 2 sini de rpglerde gormek canımı sıkıyor ama yine de bakarım tabi open betaya girince

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utku191 -- 30 Mayıs 2012; 19:30:45 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.