Şimdi Ara

Gringo - Mart 2018 - David Oyelowo - Charlize Theron - Amanda Seyfried İLK FRAGMAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Amazon Stüdyoları ve STX Films resmi olarak Nash Edgerton'un projesi olan Gringo filmini duyurdu.

Yasalara uyan sıradan bir adamın yaşamını değiştiren olay ele alınıyor. David Oyelowo, Charlize Theron, Joel Edgerton ve Amanda Seyfried’li kadrosuyla dikkat çeken kara komedi geliyor.
    ----
    Gringo - Mart 2018 - David Oyelowo - Charlize Theron - Amanda Seyfried İLK FRAGMAN

----
    Başrollerini David Oyelowo, Charlize Theron, Amanda Seyfried gibi oyuncuların paylaştığı yapım Amerikalı iş adamı Harold Soyinka’nın Meksika serüvenini ekrana taşıyor. Suç dünyasının derinliklerine davet eden film sessiz sakin bir adamın hikâyesini aksiyon ve kara mizah ile birleştiriyor. Hiç beklemediği bir şekilde aranan bir suçluya dönüşen Soyinka’nın yaşamını konu alıyor.

Amazon Stüdyoları tarafından finanse edilen film, Anthony Tambakis ve Matthew Stone tarafından yazılmıştır. Filmin yapımcılığını Rebecca Yeldham, Nash Edgerton, Beth Kono, A.J. Dix, Charlize Theron ve Anthony Tambakis üstlenmiştir.

Gringo 9 Mart 2018'de Vizyona Girecek

-----

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don Atari -- 21 Aralık 2017; 13:15:7 >

• Dün IMDb'de izleme listemi kurcalarken görmüştüm bunu. Çerezlik bir yapım gibi. Ekleyelim listeye dursun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğlenceli bir filme benziyor da bayağı bir şey öğrendim fragmandan 20-30 saniyeden fazla olan fragmanlara bakmamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmayı_Severim -- 21 Aralık 2017; 16:1:3 >
  • aldım takibe. güzele benziyor.
  • Filmsizlikten izleme gafletinde bulundum. Komedi desen komedi değil, aksiyon desen aksiyon değil. İyi bir kadroya sahip olmasına rağmen klişelerle dolu bayat bir yapım. Ben sıkılarak bitirdim ve hiç zevk almadım bu yapımdan.
  • İzledim beğendim.Tadımlık bir filmdi.Yüksek beklentiniz olmasın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.