Bol bol su iç.Tuvalete git. Aferin,teraflu ya da tylohot iç. Adaçayı iç.
tylolhot var hocam ondan içiyorum şimdi. bir de tuvalete gitme meselesini anlayamadım
İşedikçe vücuttaki toxinleri atarsın.
sağ ol hocam
yatmadan önce sıcak banyo, sonra bundan 2 tane al..sabah uyandığında gripten eser kalmaz..
tylolhot + terlemek
quote:
Orijinalden alıntı: thekeys
yatmadan önce sıcak banyo, sonra bundan 2 tane al..sabah uyandığında gripten eser kalmaz..
sağ ol hocam önerin için ama evde kalmamış bu ilaçtan @Eflatunkarga duşa girmekten korkuyorum daha kötü olurum diye ne diyorsun hocam
Çok özel bi teknik biliyodum , benim avatarım yerine cikcikin avatarını yazdığın için söylemicem.
quote:
Orijinalden alıntı: thekeys
katarin forte daha etkilidir.
quote:
Orijinalden alıntı: HonanımDaber
Çok özel bi teknik biliyodum , benim avatarım yerine cikcikin avatarını yazdığın için söylemicem.
ciddiysen yaparız bir düzenleme
einstein (baran) sor kesin bilir.
geçmiş olsun hocam, nane-limon'un içinde çok az da karabiber ekleyin, bardağa koyduktan sonra 1 yemek kaşığı bal ile karıştırıp için, nar çiçeği kaynatıp içebilirsiniz veya hatmi çiçeği, papatya ve biberiye otlarını kaynatıp içebilirsiniz, ayrıca adaçayı da iyi gelir (öksürük varsa) ama uyku getirir, sindirimde düzensizliğe neden olur.
quote:
Orijinalden alıntı: El Mukteda
geçmiş olsun hocam, nane-limon'un içinde çok az da karabiber ekleyin, bardağa koyduktan sonra 1 yemek kaşığı bal ile karıştırıp için, nar çiçeği kaynatıp içebilirsiniz veya hatmi çiçeği, papatya ve biberiye otlarını kaynatıp içebilirsiniz, ayrıca adaçayı da iyi gelir (öksürük varsa) ama uyku getirir, sindirimde düzensizliğe neden olur.
sağ ol hocam ve nane limonu yapmaya gidiyorum şimdi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme