Şimdi Ara

Grundig 43VLE6565

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
1
Favori
1.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bugün bu ürünü Bimeks'ten 1499 TL + 149 TL BiPara karşılığında aldım. Henüz kurulum yapılmadı. Muhtemelen pazartesi kurulum yapılır.
    Genel sorularınız varsa elimden geldiğince yardımcı olurum. Kimse bilgi vermemiş bu ürünler hakkında.

Muadil ürünler Arçelik A43L 6652 ve Beko B43L 6652 modelleri. Bu ürünleri de düşünüyorsanız fikir verecektir.

Başlıca özellikleri,
    Samsung panel (Duyum bilgi)
    600 Hz PPR
    Netrange AppStore (Smart)
    Dahili uydu alıcı
    Dolby 2x10 W hoparlör
    2x USB
    3x HDMI
    Dahili wi-fi
    Bluetooth

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 27 Ağustos 2016; 23:35:24 >

• Grundig 43VLE6565 ürünle ilgili olarak;
    duvara asma aparatını kendimiz mi alıyoruz yoksa ücretsiz mi
  • Merhaba. Tv kuruldu mu? İzlenimleriniz nasıl? Mkv ve playstation deneme fırsatı oldu mu? İyi günler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aparatı servisi eğer duvara montaj olarak çağırdıysanız ücretsiz.
    PS kullanmıyorum maalesef. MKV ise henüz deneyemedim.
  • İki adet mkv filmi denedim. İkisini de sorunsuz oynattı. Birinde altyazıyı ekrana vermedi nedense. Tv kullanım olarak parasının hakkını fazlası ile veriyor. Bildiğiniz kanal numarasını girince hemen kanala yönlendirmiyor. 4 haneli kanal listesi girilebileciği düşünülerek kasıtlı bekletiyor sanırım. Geçiş sırasında yaklaşık 2sn bekleme süresi var. Tv nin ilk açılışı uzun.

• Notebook ekrana bağlama performansı gayet iyi. Smart özelliğinde youtube hiç problem yaşatmadı. Browser sadece klavye ve mouse kullanırsanız verimli, yoksa eziyetli haliyle. Çok fazla uygulama var hepsini deneyemedim henüz.

Panel olarak gerçekten iyi buldum. Bu segmentteki LG, Samsung gibi markalardan farksız. SD performansı dahil. Kesinlikle titreme, renklerin pastellenmesi, ayrıntıların kaybolması, bulutlanma gibi şeyler yaşamadım. Alt yazılarda ise hiç problem yok.
  • Tv nin led paneli ile çerçevesi arasında ciddi bir boşluk var. Yani led panele dokunduğunuzda panel içine doğru gidiyor. Led panel çerçeveye tam yaslanmamış. Dolgu malzemesi olması gerekmez miydi! Kaliteli ürün havasına zarar veren bir görüntü. Panelin bütün çevresinde bu sıkıntı var. Tv nin çalışmasına engel bir durum değil ama çok garibime gitti. Sizin televizyonda durum nasıl?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Arçelik veya Beko 65q990q
    12 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nétwork kullanıcısına yanıt
    Hocam bu tv'yi almayı planlıyorumda. Çoğunlukla pc'de kullanacağım için input lag değeri önemli. Eğer yapabilirseniz input lag değerini ölçebilirmisiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: banamii

Hocam bu tv'yi almayı planlıyorumda. Çoğunlukla pc'de kullanacağım için input lag değeri önemli. Eğer yapabilirseniz input lag değerini ölçebilirmisiniz acaba?

Nasıl ölçeceğimi söylerseniz deneyebilirim hocam. Oyun oynamıyorum onunda belirteyim.

http://tft.vanity.dk/inputlag.html Hocam bu siteye girin. laptopu hdmi ile tv ye bağlamanız gerekiyor. Bağladıktan sonra sitedeki kronometreyi başlatın 10 saniye sonra durdurun. Laptop ekranıyla tv ekranı arasındaki fark input lag değeri oluyor. Direk 2'sinin resmini atabilirseniz çok makbule geçer :) Tam siparişi onaylıyodum ki geri dönüş yapmışsınız :)
  • banamii B kullanıcısına yanıt
    Müsait bi zamanda deneyeceğim hocam, TV'de pek bana sıra gelmiyor başka odalarda olduğumuz için.
    4-5 kere denedim hocam arada fark yok. Yanlış yapmıyorsam her şey yolunca.
  • yns23 Y kullanıcısına yanıt
    Servis getiriyor ama duvara montaj yapılacaksa verebiliyor ancak.
    Siz doğru yaptınızda ben çeviri hatası yapıtığımdan dolayı sizi yanlış yönlendirdim:) ürünü aldım kendim yaptım 10ms çıktı.(laptopla yaptım onun geçikmeside hariç). çoğunlukla pc monitörü ve ps4 için kullanıyorum bu değer benim için yeterli.ama benimkinde çoğu sahnede insanlar pastel boyayla çizilmiş gibi duruyor sizdede öylemi acaba?

http://hizliresim.com/njObgN örnek.
    O kadar detaylı incelemedim açıkçası ama ayarlardan biraz kurcalasanız daha iyi olur sanırım. Hani durdurup yakından incelemedim.
  • Hocam tvden memnun musunuz. Bende almayı düşünüyorum uydu kanal geçiş hızları nasıl acaba tvnin.
  • AntiFANBOY A kullanıcısına yanıt
    Yeni güncelleme geldi, kanal geçişi nispeten daha hızlandı. Muhteşem değil ama iyi bir kanal geçiş performansı var.
    TV'den çok memnunum. Özellikle ses kalitesi çok başarılı. Ses sistemine yalnızca çok film izliyorsanız ihtiyaç duyarsınız.
    Hani TV geçmişim pek yoktur ama bulunduğum ortamlarda LG, Samsung, Panasonic muadil modellere çok denk gelip kullanmışımdır gördüklerimden en az 1 gömlek daha üstün ses performansı var.

Görüntü ise pastelleşme vs. yok. Orta seviye LG ve Samsung performansında. Ayarlar ile oynarsanız biraz daha iyi sonuç veriyor.

Youtube performansı fazlasıyla iyi. Browser yavaş. Mouse ve klavye şart. Onda bile pek iyi değil. Gerçi android olmadıktan sonra çoğu TV öyle sanırım.

USB vs. denemediğim için alt yazı falan söyleyemeyeceğim. Mini pc var bende, onda kullanıyorum genelde.

Neyden şikayetçisin diye sorsan yalnızca uyduda kanal sıralamasının yatay olması derim. Göz dikey daha iyi süzüyor, yatay yorucu oluyor. Bir de puntoları biraz daha büyütebilmeyi isterdim. Maks 3 mt.'ye kadar rahat okunuyor sonrası sıkıntı. (Kanal listesinde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nétwork -- 27 Mart 2017; 21:39:22 >

Bende grundig ile axen arasında kaldım. Çünkü bütçem buna elveriyor. Axen ılgaz 43 inch 1200 tl bu ise 1500 tl aradaki 300 tlye yorumunuzdan sonra değer bence sonuçta alman markası . Servise de arçelik bakıyor. Dediğiniz gibi android ve sağlam bir işlemci olmaz ise tüm tvlerin smartı yavaş ve çöp. Ben bunun smart olmayanını 43vle5537 alıp andoid stick pc ile andoid yapmayı düşünüyorum. Tabi ilerde. Yorumunuz için teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AntiFANBOY

Bende grundig ile axen arasında kaldım. Çünkü bütçem buna elveriyor. Axen ılgaz 43 inch 1200 tl bu ise 1500 tl aradaki 300 tlye yorumunuzdan sonra değer bence sonuçta alman markası . Servise de arçelik bakıyor. Dediğiniz gibi android ve sağlam bir işlemci olmaz ise tüm tvlerin smartı yavaş ve çöp. Ben bunun smart olmayanını 43vle5537 alıp andoid stick pc ile andoid yapmayı düşünüyorum. Tabi ilerde. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Axen'in kasasına dokunursan kalite farkını anlarsın direkt hocam. Grundig tamam muhteşem zaten değil ama Axen direkt iyi değil. Hangisi desen net olarak Grundig derim. Puan kampanyası falan birleştirebilirsen daha uyguna gelir. Ben 150 TL iade almıştım, 1350 TL'ye malettim. Ben Axen'i de incelemiştim, vitrinde pek farkı yok ama dokununca elimde kalacaktı çerçeve. Panel esniyordu vs.
    Axen'e eğer 50-60" falan değilse 4 haneli sayılar verilmez hocam. 900 TL'ye falan fırsata dönüşüyor ancak.

Smart olmayanında yanlış hatırlamıyorsam wi-fi yoktu. Stick PC kullanacaksan zaten gerekte kalmıyor.

Bu arada aldığımdan beri 3 kere güncelleme geldi. Beklemediğim kadar fazla ilgileniyorlar. Otomatik güncelleyip güncelledim diyor, bazende güncelleyeyim mi diye soruyor.

• Navitech 50' mi? Yoksa Grundig 43' mü? Görüntü kalitesi çok fark eder mi dersiniz? 2.50, 3m mesafeden film izlemek için ayrıca 2m mesafeden PS4 için kullanılacak.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.