Şimdi Ara

Grundig GDF 9500 Nasıl Bir Cihazdır? Önerirmisiniz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
15.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/arcelik-9485-ankastre-bulasik-makinesi-55177122

bunu aldım 810a geliyor axess puan ile

grundigle felan uğraşmaz bunu alırdım şahsen

7 yıla uzatma olduğunu sanmıyorum grundig de
  • @lazpanyol bencede alman uretimi bulasik makinesi alin.20 25 sene isinizi gorur

Hangi marka almanya bulasik makinesi üretiyormus ? Sakin Bosch, Siemens, AEG deme

Bu Her markiya gecerlidir!
    Bir Beyaz Esya veya Kücük Ev Alet ürün Almanyada veya Fransa`da üretildiyse KESINLIKE üstünde yazar, büyük, hemen gözükür !
    Siemens Bosch Avrupada heryere üretiyor, bir kisim türkiyede bile.

Örenyin Tefal, cogu elektronik ürüneri CIN`de üretiyor, fiyatlar

AEG eskiden Almanyada üretiyordu, simdi büyük bölüm " 2007 " Polonya kaydirdi.Beyaz Esya , ev aletleri Almanyada hic birsey üretmiyor ! Büyük sendike grevler vardi! Polonyada Isci Maliyete yüzde 50 - 70 daha ucuz, AEG Fiyatlar eski . Güzel Para yapiyorlar

Gecen bir Alman Tencere Üretici bir Röportaj gördüm. Patron acik acik sözliyor " Almanyada ürüneri daha ucuzu satiyor, 400€ , uzakdogu,Arab devletleri, büyüen devleterde iki misilisi !

• quote:

Orijinalden alıntı: Gurbetci_Almanya

@lazpanyol bencede alman uretimi bulasik makinesi alin.20 25 sene isinizi gorur

Hangi marka almanya bulasik makinesi üretiyormus ? Sakin Bosch, Siemens, AEG deme

Bu Her markiya gecerlidir!
    Bir Beyaz Esya veya Kücük Ev Alet ürün Almanyada veya Fransa`da üretildiyse KESINLIKE üstünde yazar, büyük, hemen gözükür !
    Siemens Bosch Avrupada heryere üretiyor, bir kisim türkiyede bile.

Örenyin Tefal, cogu elektronik ürüneri CIN`de üretiyor, fiyatlar

AEG eskiden Almanyada üretiyordu, simdi büyük bölüm " 2007 " Polonya kaydirdi.Beyaz Esya , ev aletleri Almanyada hic birsey üretmiyor ! Büyük sendike grevler vardi! Polonyada Isci Maliyete yüzde 50 - 70 daha ucuz, AEG Fiyatlar eski . Güzel Para yapiyorlar

Gecen bir Alman Tencere Üretici bir Röportaj gördüm. Patron acik acik sözliyor " Almanyada ürüneri daha ucuzu satiyor, 400€ , uzakdogu,Arab devletleri, büyüen devleterde iki misilisi !

Türkmüsünüz, eğer Türkseniz Türkçeye saygı duyun yada hiç bir şey yazmayın bu ülke, bu dil sokaktan toplanmadı.

Saygı gerek biraz.

• bosch grubunun bır cerkezkoy uretımı (plastık tabanlı ucuz serıler)ıkı ıspanya uretımı (5 programlı bıraz daha kalıtelı ama plastık tabanlı) üç almanya uretımı zaten uzerınde de yazar (made ın germany)(6 -10 programlılar tabanı fılıtresı paslanmaz celık .) elektro marketlerdede bılgı etıketınde menseı yazar yerlı ıthal dıye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JackDaniels

gitiitgidiyordan

http://urun.gittigidiyor.com/ev-elektronigi/arcelik-9485-ankastre-bulasik-makinesi-55177122

bunu aldım 810a geliyor axess puan ile

grundigle felan uğraşmaz bunu alırdım şahsen

7 yıla uzatma olduğunu sanmıyorum grundig de

Hocam iyi güzelde o ankastre bana solo lazım
    Bu fiyata keşke olsa alman :S
    En ucuzu 1300 lira mealesef yapacak bişey yok arçelik grubuna çok sıcak bakan bir insan değilim elekrolux grubuda kaliteyi iyice düşürdü yada Tr ye dandik ürünler gönderiyor hotpoint aristonu bedava verseler zaten almam korelilere pek güvenemiyorum beyaz eşyada başka alternatifim kalmadı.

• grundig dediğiniz zaten arçelik grubu ürünü

tam ankastre değil tezgah altı ankastre diye geçiyor

tipi ankastre gibi ama değil yani

valla ben alman malman anlamıyorum

evdeki bütün ürünlerim arçelik ve 10 senedir tıkır tıkır çalışıyorlar tek bi sorun çıkarmadan

alman olsada okadar dayanırdı belki belkide dayanmazdı beyaz eşya işi belli olmaz

dediğin gibi bu paraya olmadığı için değmez aradaki farka kesinlikle

bana göre tabii
  • quote:

grundig dediğiniz zaten arçelik grubu ürünü

evdeki bütün ürünlerim arçelik ve 10 senedir tıkır tıkır çalışıyorlar tek bi sorun çıkarmadan

alman olsada okadar dayanırdı belki belkide dayanmazdı beyaz eşya işi belli olmaz

bana göre tabii

bencede size katılıyorum şans işi
  • quote:

bana göre tabii

Arçelik bayisine gittim sordum grundiği adamlar resmen dışladılar ürünü altus al 100 kat daha kaliteli dedi.
    Altus 100 kat daha kaliteliyse işimiz var demektir
    Adamın elinde olmadığı için böyle birey dediğini biliyorum ama bu tavırları bile kendilerinden soğutmaya yetti ki evdeki 7-8 yıllık beko çamaşır makinesi arçelik servisinin faciasıyla sonuçlandı.
    Sesli çalışma şikayetiyle servis çağırdım amortisörleri ve tahliye pompasını değiştirip geri getirmişler ve ses aynen devam ediyordu arayıp şarladım bidaha geldiler buseferde rulmanları değiştirip getirdiler ses kesildi. Peki madem rulmanda sorun varsa neden benim sağlam amortisörleri ve pompayı değiştirip benden dünyanın parasını aldın. Bide makineyi vurmuşlar çizmişler alttaki kapağın mandalını kırmuşlar dedim gelen adama bu kapak neden kapanmıyor hallederiz dediler gittiler. Bir baktım kapağa kağıt sıkıştırıp kapatıp gitmişler. Arçeliğin tek elde tutulan tarafı servisiydi. O serviste başıma türlü sorunlar çıkardı. 400 lira daha fazla verim en azından Bosch servisi baksın bugüne kadar 22 yıldır Bosch ürünleri kullanıyorum servisinden en ufak sorun yaşamadım. Zaten 22 yılda bir bozuluyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: LINEBACKER

quote:

bana göre tabii

Arçelik bayisine gittim sordum grundiği adamlar resmen dışladılar ürünü altus al 100 kat daha kaliteli dedi.
    Altus 100 kat daha kaliteliyse işimiz var demektir
    Adamın elinde olmadığı için böyle birey dediğini biliyorum ama bu tavırları bile kendilerinden soğutmaya yetti ki evdeki 7-8 yıllık beko çamaşır makinesi arçelik servisinin faciasıyla sonuçlandı.
    Sesli çalışma şikayetiyle servis çağırdım amortisörleri ve tahliye pompasını değiştirip geri getirmişler ve ses aynen devam ediyordu arayıp şarladım bidaha geldiler buseferde rulmanları değiştirip getirdiler ses kesildi. Peki madem rulmanda sorun varsa neden benim sağlam amortisörleri ve pompayı değiştirip benden dünyanın parasını aldın. Bide makineyi vurmuşlar çizmişler alttaki kapağın mandalını kırmuşlar dedim gelen adama bu kapak neden kapanmıyor hallederiz dediler gittiler. Bir baktım kapağa kağıt sıkıştırıp kapatıp gitmişler. Arçeliğin tek elde tutulan tarafı servisiydi. O serviste başıma türlü sorunlar çıkardı. 400 lira daha fazla verim en azından Bosch servisi baksın bugüne kadar 22 yıldır Bosch ürünleri kullanıyorum servisinden en ufak sorun yaşamadım. Zaten 22 yılda bir bozuluyorlar

benim siemens çamaşır makinesi 1 yıl garantisi bittiği hafta arızalandı ve ondan sonra bi makine parası daha yedi

benimde arçelikler arızalanmıyor siemens arızalanıyor

ne olacak şimdi

• Bugün bosch bayisinden SMS58M88TR modelini 1270 liraya toplamda 10 taksit ve 2 ay ertelemeli olarak satın almış bulunmaktayım. Bonusun bana özel kampanyasından 55TL bonus ve ürün fiyatı üzerindende 12-13 lira kadar bonus kazanarak makine toplamda 1200TL ya gelmiştir bana.
    Makine eve teslim edildi yarında kurulumu yapılacak. İlk yıkamadan sonra kurutma performansı hakkında kendi düşüncemi buraya yazıcam isteyen olarsa da video çekebilirim.
    Yardımda bulunan herkese teşekkür ettim.
  • quote:

Bugün bosch bayisinden SMS58M88TR modelini 1270 liraya toplamda 10 taksit ve 2 ay ertelemeli olarak satın almış bulunmaktayım. Bonusun bana özel kampanyasından 55TL bonus ve ürün fiyatı üzerindende 12-13 lira kadar bonus kazanarak makine toplamda 1200TL ya gelmiştir bana.
    Makine eve teslim edildi yarında kurulumu yapılacak. İlk yıkamadan sonra kurutma performansı hakkında kendi düşüncemi buraya yazıcam isteyen olarsa da video çekebilirim.
    Yardımda bulunan herkese teşekkür ettim.

hayırlı olsun guzel tercıh.bende bu modele bakıyorum.
  • En iyi tercihi yapmışsınız. Üçten beşten kaçayım derken kötü bir makine almaya gerek yok bence.
  • Az önce yeni makinem ile ilk bulaşıklarımı yıkadım şukadarını söyleyebilirim ki tek kelimeyle mükemmel.
    En başta makine çok sessiz çalışıyor. Suyun makine duvarlarına çarpma sesinden başka makineden hiçbir ses gelmiyor.
    yıkama performansından da çok memnun kaldım. Makine olmadığı için hafif yanmış bulgur pilavı tenceresi 3 gündür bekliyordu lavaboda kesinlikle içine su doldurupta ıslatmadım sadece yapıçan bulgur tanelerini kaşıkla kazıyıp çöpe döktükten sonra intensive eko programını çalıştırdım. O bile tertemiz olmuş bardağı tabağı çatalı söylememe bile gerek yok zaten.
    Gelelim bu makine hakkında forumda ve internette milletin şikayetlerine.
    1) Tabletler yada deterjan çözülmüyor diye şikayet okumuştum. Hem quantum tabletle hemde toz deterjanla 45 hızlı programında yaptığım denemeler sonucu en ufak bir kalıntı bile kalmamıştı
    2) Program bittikten sonra makinenin dibinde köpük kalma problemi şikayetler vardı en ufak bir köpük, deterjan yada parlatıcı kalıntısı olmadı
    3) En önemli en çok şikayet alan ve benim bu makineyi almadan önce en çok tedirgin olduğum konu olan kurutma performansı ise tek kelimeyle harika. Eski bosch makinemle neredeyse aynı kurutma performansını yakalamış bulunmaktayım. Tek fark makinenin pilastik olan çekmece tutma kollarında birkaç damla su kalmış olması onun dışında bulaşıkların tamamı(plastiklerde dahil) kupkuru bir vaziyette çıktı. İsteyen olursa videoda çekerim evimede davet ederim
    Profilonun kurutma performansını videoya çeken arkadaş bence makinesi hiç iyi kurutmuyor ve profilo ve bosch u kesinlikle kıyaslamayın. 1000 liranın üzerinde makine satın alacak olanlar kesinlikle benim aldığım modeli öneriyorum. Profiloya filan boşuna para vermesinler emin olun 2 si aynı cihaz kesinlikle değil.
    3-5 Günlük araştırmamın sonucu mutlu sonla bitti teşekkürler Bosch. Teşekkürler emeği geçen herkese baştada candoğan beye. Israrla heryerde sms58m82tr diye boşuna yırtınmıyormuş adam.

Not=Kurutma performansı için söylediklerim intensive eko programında ilave kurutma seçeneği aktif edilerek alınmıştır. ilerki günlerde ilave kurutma seçeneğini kapatıpta denemelerde bulunacağım.
    Şimdilik benden bukadar
    Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LINEBACKER -- 26 Nisan 2012; 1:51:38 >

• quote:

Az önce yeni makinem ile ilk bulaşıklarımı yıkadım şukadarını söyleyebilirim ki tek kelimeyle mükemmel.
    En başta makine çok sessiz çalışıyor. Suyun makine duvarlarına çarpma sesinden başka makineden hiçbir ses gelmiyor.
    yıkama performansından da çok memnun kaldım. Makine olmadığı için hafif yanmış bulgur pilavı tenceresi 3 gündür bekliyordu lavaboda kesinlikle içine su doldurupta ıslatmadım sadece yapıçan bulgur tanelerini kaşıkla kazıyıp çöpe döktükten sonra intensive eko programını çalıştırdım. O bile tertemiz olmuş bardağı tabağı çatalı söylememe bile gerek yok zaten.
    Gelelim bu makine hakkında forumda ve internette milletin şikayetlerine.
    1) Tabletler yada deterjan çözülmüyor diye şikayet okumuştum. Hem quantum tabletle hemde toz deterjanla 45 hızlı programında yaptığım denemeler sonucu en ufak bir kalıntı bile kalmamıştı
    2) Program bittikten sonra makinenin dibinde köpük kalma problemi şikayetler vardı en ufak bir köpük, deterjan yada parlatıcı kalıntısı olmadı
    3) En önemli en çok şikayet alan ve benim bu makineyi almadan önce en çok tedirgin olduğum konu olan kurutma performansı ise tek kelimeyle harika. Eski bosch makinemle neredeyse aynı kurutma performansını yakalamış bulunmaktayım. Tek fark makinenin pilastik olan çekmece tutma kollarında birkaç damla su kalmış olması onun dışında bulaşıkların tamamı(plastiklerde dahil) kupkuru bir vaziyette çıktı. İsteyen olursa videoda çekerim evimede davet ederim
    Profilonun kurutma performansını videoya çeken arkadaş bence makinesi hiç iyi kurutmuyor ve profilo ve bosch u kesinlikle kıyaslamayın. 1000 liranın üzerinde makine satın alacak olanlar kesinlikle benim aldığım modeli öneriyorum. Profiloya filan boşuna para vermesinler emin olun 2 si aynı cihaz kesinlikle değil.
    3-5 Günlük araştırmamın sonucu mutlu sonla bitti teşekkürler Bosch. Teşekkürler emeği geçen herkese baştada candoğan beye. Israrla heryerde sms58m82tr diye boşuna yırtınmıyormuş adam.

Not=Kurutma performansı için söylediklerim intensive eko programında ilave kurutma seçeneği aktif edilerek alınmıştır. ilerki günlerde ilave kurutma seçeneğini kapatıpta denemelerde bulunacağım.
    Şimdilik benden bukadar
    Saygılar

hayırlı olsun umarım hep boyle gıder.:)
    usttekı catal kasık sepetını sız mı aldınız yoksa sevıs kendı getırıpmı taktı.

• Çatal kaşık sepeti yok üst çekmece var çatal kaşık için.
    İlerde 3. çekmeceden memnun kalmazsam eski makinamın sepetini kullanırım ama şimdilik sıkıntı yok
  • aylardır bu forumdaki yorumları okuyarak kendime bişeyler alan biriyim, okumak yerine biraz yazayım diye düşündüm artık :)

yaklaşık 3 aydır grundig'in gdf 9500 modelini kullanıyorum. tuz, parlatıcı ve klasik tablet deterjan kombinasyonu ile kullanmaktayım ki bu zaten kuran servisin tavsiyesiydi. ürünle ilgili en başta, ayarları yapmayı bilmediğim ve servis nasıl olsa yapmıştır diye düşündüğüm için, bazı sıkıntılarım oldu. kurutmadı, temizlemedi vs... sonra bir gün dayanamadım kullanım klavuzuna baktım yeniden. su sertlik ve parlatıcı ayarlarının manuel olarak yapılabildiğini yazıyordu. yaptım ve gerçekten de artık sorunsuz temizliyor her türlü bulaşığı. arkadaş bu makinenin eksisi yok mu diye sorarsanız gayet net biçimde hayır der ve artılarını sıralarim. ne servis ne de kullanım olarak hiç bir sıkıntı yaşamadım. makine veya parçaları orda burda üretiliyo diye düşünmeyin. sonuçta arçelik garantisi altında. aynı özelliklerde başka marka makineler (arçelik'in kendi makineleri de dahil) 1500 liradan başlıyor. bir kere 10 programın hepsini kullanabiliyorsunuz, ben genelde karma veya yoğun program kullanıyorum. makine inanılmaz sessiz çalışıyor. gündüz duyamazsınız zaten de gece sessizliğinde dahi çalışmıyor gibi bir durumda oluyor :) gelen misafirlerim "makine çalışıyor mu gerçekten yoksa sadece ışığı mı yanıyor diye soruyorlar :) su tasarrufu olarak benim bildiğim en tasarruflu cihaz bu. Bosch'un A+ serisi ekonomik programda 14 lt su kullanırken, bu makine 9 litreyle yıkıyor! %50 daha az demektir bu da... malzeme kalitesi olarak kaygınız olmasın. dışında ve içinde kullanılan her türlü plastik hem ele hem göze gayet kaliteli geliyor. bence gönlünüz rahat olsun. bu fiyata şiddetle tavsiye ettiğim bir makine...

• Bende araştırmalarım sonucu bu modeli almaya karar vermiştim iyikide almışım bu fiyata bu özellikte başka bi makine yok ben senin yerinde olsam hiç düşünmem alırım
  • Söylemek istediklerimi sırf söylemek için kayıt oldum foruma. Daha önceleri sadece okouyordum, burda insanlar belli başlı markaları tutturmuşlar bosch,siemens,profilo,aeg. başka marka söyleyince direk taşlıyorlar insanları. Geçen hafta sonu grundig gvm 4901X çamaşır makinasını teknosadan turuncu kampanya ile 570 tlye geldi. 9 kg bu fiyata başka marka alamam bu bir. bi ikincisi arkasında koç var servis anlamında daha koç grubundan hiç sıkıntı yaşamadım yıllardır. Samsung wf9902 alacaktım ama sırf servis az diye almadım. inşallah sorunsuz en az 10 yıl kullanırım, zaten 7 yıl garantili:)))
  • 9kg pamuklu çamaşırı tartın bakalım makineye sığdırabilecek misiniz? Kağıt üzerine yazılan yalan dolan bilgileri baz alarak insanlara suç atmaktansa ihtiyacım buydu onu aldım demeniz doğru üslup kullanma adına bence daha doğru olurdu. İkincil olarak bu ürünü alırken servise de bol ihtiyacınız olacağından servis yaygınlığını gözeterek almanız da iyi olmuş. Piyasada ya iyi ürün-kötü servis ya da kötü ürün-iyi servis var. İkisi birden olmuyor, keşke olsaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: candogan62

9kg pamuklu çamaşırı tartın bakalım makineye sığdırabilecek misiniz? Kağıt üzerine yazılan yalan dolan bilgileri baz alarak insanlara suç atmaktansa ihtiyacım buydu onu aldım demeniz doğru üslup kullanma adına bence daha doğru olurdu. İkincil olarak bu ürünü alırken servise de bol ihtiyacınız olacağından servis yaygınlığını gözeterek almanız da iyi olmuş. Piyasada ya iyi ürün-kötü servis ya da kötü ürün-iyi servis var. İkisi birden olmuyor, keşke olsaydı.

sizi anlıyorum her şeyden önce. Ama işin aslı öyle olmuyor bi sürü para verip aldığınız markalar ürünün arkasında durmuyor ne yazık ki, daha bugün forumda okudum adam 10.000 tl ye hepsini lg almış ama bulaşık makinesi ezik çıkmış ön kısmı, servis rapor tutmasına rağmen günlerdir ürünü değiştirememiş belki sizde görmüşsünüzdür konuyu. Sözüm ona arçelik daha doğrusu koç grubu kaliteli değil. ama marka diyede 2 bin lira para vermekte kolay değil param olsa yine 2 kere düşünürüm çünkü artık marka pazarlanır hale gelmiş durumda.
    bu arada işiniz beyaz eşya ile ilgili mi? merak etim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.