< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albayman -- 17 Ekim 2020; 0:40:53 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
GRUNDIG GNB 1150 B1 N2 Trendbook Kullanıcıları Kulübü (92. sayfa)
-
-
Merhaba
Wifi kartını değiştiren var mı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Batarya ücreti servis 400 tl diyor, daha önce burda sormuştum 100 tl civarıdır serviste demişti arkadaşlar. Öyle değilmiş bilginiz, olsun.
Muadil batarya bilen, duyan haber ederse sevinirim.
Cihazda Windows 10 yüklü, 4 gb ram takılı. 120 gb ssd alsam yeterli olur mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bios şifresini unuttum ve bu yuzden windowsu başlatamıyorum ne yapabilirim. bios pilini çıkarıp taktım sonuç değişmedi
-
Yeni laptop almıştım geçen nisanda. Pek kullanmıyordum o dönemden beri. Bir tanıdığa vermiştim geçici süreliğine. Geri aldığımda açılmadı cihaz. Dediğiniz olabilir sormam lazım
Dün ilk defa bu makinenin termal macununu yeniledim ama hiç faide etmedi; o sinir bozucu fan sesi son sürat eskisi gibi hala devam ediyor
-
cihazın ısınma sorunu var
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-279634539
cihazın ısınma sorunu varHiç sorma... kulaklarımın anasını ağlatıyor sinir fan sesi
-
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuk_Ekmek -- 13 Ocak 2021; 0:26:25 >
...quote:
Orijinalden alıntı: Sucuk_Ekmek
...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuk_Ekmek -- 13 Ocak 2021; 0:26:44 >
Bu bilgisayarın ana kartı var mı?İşlemci yandı.
Bu linkte uyumlu ram ve ssd'ler var.
-
-
Hocam klavyeyi nekadara verirsiniz?
Hocam toptan satıyorum 300 tl -
Özel mesaj gönderdim.. -
Elimde temiz hard diski 256gb ssd ile değiştirilmiş bilgisayar vardır. Bataryası sağlam. Şarz kablosunda sıkıntı yoktur. Çantası ile birlikte verilecektir.
Fiyat 1000 TL dır.
Bios update için kullanabilecğeim repo.palkeo dahil hiç bir link çalışmıyor.Elinde servis veya Clevo bios updateleri olan var mı ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X