Bu notebooku muhasebe işlerinde kullanmak için almayı düşünüyorum. Ürün hakkındaki yorumlarınızı öğrenmek istedim. Özelliklerden pek anlamam. İşimi görür mü ? artıları ya da eksileri nelerdir ? şimdiden teşekkürler :)
İşlemci : Intel® Core™ 2 Duo İşlemci T6600 (2.20GHZ 2MB L2 800MHZ) İşletim Sistemi : Orijinal Windows® 7 Starter RAM (Bellek) : 2GB DDR-III Ekran Boyutu (inch) : 15.6” WXGA(1366 x 768) Harddisk Kapasitesi : 250GB Hediyeler : Microsoft Security Essentials Antivirüs Yazılımı Canon IP2702 Yazıcı Microsoft Office 2007 60 Gün Deneme Sürümü Taşıma Çantası Net Ağırlık (kg) : 2,4 Peşin Fiyatı : 1.125,00 TL.
muhasebe işlerinde ve internet işlemlerinde fazlasıyla işini görür yazıcı hediyesi olması da fiyat performans açısından ürünü ön plana çıkartıyor..aslında alınabilir..grundig markalı olması beni biraz düşündürdü ama araştırınca arçelikin ürettiği bir ürün olduğunu anladım.yerli malı yurdun malı ülkemiz ürünlerini desteklemek lazım
0535 243 65 93 grundıg gnb 1545 düşünürsen çok uygun fiyata sıfır .mutlaka ara
O markaya verceğin parayı ben bunlara versen daha iyi olur hemn yeni i serisi işlemci var üzerinde ;