Şimdi Ara

Grundig Hamburg 43 cle 5545 bg LED TV (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
7.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Grundig, arçelik, beko kanal listeleri yatay bilginiz olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: coderMX

Grundig, arçelik, beko kanal listeleri yatay bilginiz olsun.

goruntu ve ses kaliteli olsun da kanal listesi yatay dikey çapraz farketmez
  • Arçelik yatay kanal listesi, sizce kullanışlı mı? arçelik-beko-grundig hoparlörün önde olması güzel olmuş.

Grundig Hamburg 43 cle 5545 bg LED TV
  • quote:

Orijinalden alıntı: unpop

GRUNDİG 43VLE5537 LED TV 1299 tl olmus teknosada .. ama sadece nette bulabildim magazalarda goremedim

Bizim yazlık için aldık. Edremit Teknosa'dan aldık bu modeli. Kurulum bayramdan sonra yapılacak. O nedenle yorum yapamıyorum. Teknosa çalışanı çok ısrar etti, kene gibi yapıştı, annemin aklını çeldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 49VLE5537 alacaktım Bimeksten kampanyayla 49VLX8600 aldım 2.340TL'ye. Televizyonu almadan önce gezip yerinde gördüm ancak Teknosa Bimeks vb. yerleri gezdiğinizde büyük ihtimalle TV yayını göremeyeceksiniz arkadaşlar. Onlar bilgisayardan HD yayın açıp aktarıyorlar monitörlere sanırım. HD TV yayınları güzel, SD'ler doğal olarak biraz daha kötü. Renklerin canlılığı doğallığı cezbetmişti beni, siz yerinde inceleyin size hoş gelmezse başka model bakın. İmmensa modeli diye geçiyor. Usb'ye 4k video attım izledim, herhangi bir takılma vs olmadı. Smartını denemedim henüz. Yalnız siyahlarda kontrast biraz göze batıyor. Bu fiyatada 49" 4k HDR tv göremediğim için gaza gelip aldım açıkçası.
    Linki :http://www.grundig.com.tr/Immensa/

Az önce servis gelip kurdu (bugün bayram arifesi). Kuran arkadaş "abi biz beyaz eşyacıyız, elektroniğe bakan arkadaş izinde" dedi o yüzden ölü piksel testi yapamadık, bayramdan sonra elektronikçi arkadaş gelince bakacağız. Varsa forumu okuyan teknik serviste çalışan arkadaş ölü piksel testini nasıl yaparız anlatırsa sevinirim.

Son olarak anneye almayı düşündüğünüz 43VLE5537 1400TL civarında şu sıralar piyasada, benim yukarıda örneklediğim 49VLX8600 2.340TL kampanyalı fiyatı ancak konuyu okuyan diğer arkadaşlara genel bir bilgi vermek için konunuzu kirletmiş oldum, kusuruma bakmayın.

• Yoizhik kullanıcısına yanıt
    Yorumunuz için teşekkürler. Bizim beklentimiz büyük değildi. Full HD olsun, geniş ekran olsun, media player işlevi görsün aynı zamanda. 1399 liraya aldık. Divx ya da MKV dosyalarında altyazılarda sıkıntı yaşar mıyız?

Hayırlı olsun bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kırmızı çekiç -- 11 Eylül 2016; 17:56:05 >
  • kırmızı çekiç kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler, mkv yoktu ama avi denedim az önce, ayarlardan altyazı kapalıymış ilk başta altyazıyı göremedim ama ilgili ayarı düzeltince oldu, türkçe karakter sıkıntısıda yok.
    Samsung televizyonlarda altyazı dosyası görünmüyor, divx dosya adı ile altyazı dosya adı aynı olacak şekilde ayarlandığında otomatik olarak ekliyor.

Grundig'de anladığım kadarıyla altyazı dosyası görüntülenebiliyor, yanlış mıyım?

• yok bunda da avi dosyası adıyla altyazı dosyası adı aynı olacak. "Otomatik altyazı bulma" diye bir seçenek vardı o kapalıymış onu açınca buldu aynı isimli altyazıyı. Altyazının ismini değiştirdim bulamadı.
    Dostum klasör ismi, film dosya ismi ve altyazı ismi aynı. Otomatik bulma seçeneği açık. Ancak görüntü var, altyazı yok.

Dediğim gibi ben 49VLX8600 aldım, herhangi bir sıkıntı yok altyazıda ama size yardımcı olmaya çalışayım.
    http://download.grundig.com/Download.UsageManualsGrundig/tr_TR_201512021726119_User%20Manual%20-%20Filetur__A.pdf adresinde 43VLX5537'nin kullanıcı dosyası var, 45. sayfada derki;
    -"Film klasöründe izleyeceğiniz filmler sadece .srt, .sub, .ass, .ssa, .smi formatındaki altyazıları desteklemektedir. Altyazı ile film dosyasının isimleri aynı olmalıdır. Aksi taktirde alt yazı görüntülenmez"
    Elinizdeki altyazı dosyası bu formatlardan birimi kontrol edin.
    Dosya isimlerinde türkçe karakter varsa göstermeyebilir. Filmin formatının mp4 olduğunu farzedersek isimlendirmeleri 1 olarak değiştirin. 1.mp4 ile 1.srt gibi
    Dosyaları bilgisayarınızda açıp izlemeyi deneyin, bilgisayarda da altyazı görülmüyorsa altyazı dosyasında problem olabilir.
    Bütün bunlar sonucunda hala altyazıyı görüntüleyemiyorsanız burada aynı modeli alan arkadaşlara yada teknik servise danışmak gerekir, benim aklıma başka birşey gelmiyor maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yoizhik

Dediğim gibi ben 49VLX8600 aldım, herhangi bir sıkıntı yok altyazıda ama size yardımcı olmaya çalışayım.
    http://download.grundig.com/Download.UsageManualsGrundig/tr_TR_201512021726119_User%20Manual%20-%20Filetur__A.pdf adresinde 43VLX5537'nin kullanıcı dosyası var, 45. sayfada derki;
    -"Film klasöründe izleyeceğiniz filmler sadece .srt, .sub, .ass, .ssa, .smi formatındaki altyazıları desteklemektedir. Altyazı ile film dosyasının isimleri aynı olmalıdır. Aksi taktirde alt yazı görüntülenmez"
    Elinizdeki altyazı dosyası bu formatlardan birimi kontrol edin.
    Dosya isimlerinde türkçe karakter varsa göstermeyebilir. Filmin formatının mp4 olduğunu farzedersek isimlendirmeleri 1 olarak değiştirin. 1.mp4 ile 1.srt gibi
    Dosyaları bilgisayarınızda açıp izlemeyi deneyin, bilgisayarda da altyazı görülmüyorsa altyazı dosyasında problem olabilir.
    Bütün bunlar sonucunda hala altyazıyı görüntüleyemiyorsanız burada aynı modeli alan arkadaşlara yada teknik servise danışmak gerekir, benim aklıma başka birşey gelmiyor maalesef.

İşe yaramadı. Servis çağıracaktım çağıramadım, zaman yoktu. İstanbul'a dönüyoruz. Daha sonra bakacağım mecburen. Yine de yardımlarınız için teşekkürler

Grundig Hamburg 43 cle 5545 bg LED TV
    My media'nın üstünde stop tuşunun altındaki butona basınca altyazı seçenekleri çıkıyor, oradan seçmeyi deneyin birde.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.