Şimdi Ara

Grundig Hamburg 43 cle 5545 bg LED TV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
7.981
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kısmetse temmuzda düğünüm var ve malumunuz tv almam gerekiyor ortalama bütçem 1400 tl. Bugün pendik merkezdeki arçelik bayiisine gittim ve Grundig Hamburg cle 5545 43'' modeli hoşuma gitti fiyatı ise 1399 tl. Grundig'te de şu anda kampanya varmış 40'' üzeri tv alana GSB800 soundbar ses sistemini %50 indirimle 150 tlye veriyorlar. Televizyondan anlayan arkadaşların yorumlarını merakla bekliyorum.

TV Özellikleri

Ekran Boyutu 43"/108 cm
    Çözünürlük (TV) FULL HD ( 1.920 x 1.080 ) Bilgi
    PPR 200 Hz PPR Bilgi
    DTV alıcı DVB-T/C/S2
    Ürün Rengi Siyah
    Elektronik Program Rehberi Var
    Oyun modu Var
    Appstore Yok
    USB Kayıt Var
    USB Desteklenen Formatlar ****, .m4a, .aac, .jpg, .bmp, .png, .mov, .mpg, .mpe, .trp, .ts, .avi, .mp4, .mkv, H264(L4.0)
    USB Desteklenen Altyazı Formatları SRT, SSA, ASS, SMI, Video SUB
    Dijital Ses Çıkışı Optik Ses Çıkışı
    Line-out Ses çıkış Var(Kulaklık Üzerinden)
    Kulaklık Var
    Ses Çıkış Gücü 2 x 10 / 20 Watt nominal / müzik gücü
    Hoparlör 2 Adet Öne Bakan Hoparlör
    Dolby Digital Var
    USB 2
    HDMI 2
    Scart 1
    HDMI CEC Var
    Max. Parlaklık % 65
    Enerji Sınıfı A+
    Yıllık Enerji Tüketimi (kWh) 77 kWh
    Stand-by enerji tüketimi (Watt) 0,5
    Maksimum Güç Tüketimi (Watt) 100 W
    Nominal Enerji Tüketimi (Watt) 53 W
    Duvar Askı Aparatı 200 x 200 mm
    Kutu Boyutları (G x Y x D) 1035 x 729 x 161 mm
    Ayaklı Boyutlar (G x Y x D) 970,3 x 623,2 x 242 mm
    Ayaksız Boyutlar (G x Y x D) 970,3 x 609,4 x 76,4 mm
    DTV alıcı DVB-T/C/S2
    Kanal Hafızası 100 Analog / 1000 T / 1000 C / 5000 S2 / AV
    S-Video Scart üzerinden
    Dijital yayında dil ve altyazı desteği Var
    Açma / Kapama Tuşu Switch
    Teletext 1000 sayfa + Toptext
    Çocuk Kilidi Var

soundbar incelemek isteyenler içinhttp://www.akakce.com/ses-sistemi/en-ucuz-grundig-gsb-800-soundbar-fiyati,1708231.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi x e deger veren adam -- 12 Mart 2016; 17:38:34 >

• grundig'i adam yerine koyan yok herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: x e deger veren adam

grundig'i adam yerine koyan yok herhalde
    Grundig hakkında ben de çok fazla yorum bulamadım ama Arçelik ile aynı olduğunu okudum zaten Arçelik TVler açılırken Grundig olarak açılıyormuş.
  • Tanura kullanıcısına yanıt
    gerçekten çok ilginç. Müşteri hizmetlerindeki hanım ablamız bile modeli ararken iki dakika bekletti beni sanırım kendileri de bilmiyor böyle bir markanın olduğunu :)
  • quote:

gerçekten çok ilginç. Müşteri hizmetlerindeki hanım ablamız bile modeli ararken iki dakika bekletti beni sanırım kendileri de bilmiyor böyle bir markanın olduğunu :)
    arçelik satın aldı grundigi eski grundingle alakası yoktur bilginiz olsun .Grunding firması battı arçelik satın aldı.Arçeliğin kendi tvleri iyi değilki :( uzak durun
  • allin A kullanıcısına yanıt
    ben de aynı düşüncedeyim ama şikayetvar.com da tv ile ilgili pek şikayet göremedim. demek ki kimse almıyor
  • quote:

ben de aynı düşüncedeyim ama şikayetvar.com da tv ile ilgili pek şikayet göremedim. demek ki kimse almıyor
    Sadece teknosada satılıyor şuan eski grunding markasının arkasına saklanıp satmaya çalışıyor satılmayan ürünün şikayet edilmemesi gayet dogal
  • allin A kullanıcısına yanıt
    içimde ukte oldu zaten. benim gibi garibanlar çok çekmesin diye grundig alıp buraya uzun uzun yazacam :))
  • quote:

içimde ukte oldu zaten. benim gibi garibanlar çok çekmesin diye grundig alıp buraya uzun uzun yazacam :))
    Televizyonu aldınız mı?
    bende Arçelik A43L-5531-4B2 LED modeli bakıyorum ama kullanıcı yorumu bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arashan

Televizyonu aldınız mı?
    bende Arçelik A43L-5531-4B2 LED modeli bakıyorum ama kullanıcı yorumu bulamadım.

Henüz almadım ay sonunda Pendik Camii'nin ordaki arçelik bayiine geleceğini söylediler. Ay sonunda gidip inceleyeceğim. Yalnız az önce vatan ve teknosa gibi mağazaları gezdim vestel 42FA7500 modeli hoşuma gitti bugün bu tv hakkında araştırma yapacam eğer aklıma yatarsa ay sonunu beklemeden vesteli alabilirim. Ya da grundig'in gelmesini beklesem mi diyorum kafam çok karışık piyasada grundig hakkında yorum da bulamıyoruz bir nevi kumar oynuyacaz ya dur bakalım.
  • quote:

quote:

Televizyonu aldınız mı?

Henüz almadım ay sonunda Pendik Camii'nin ordaki arçelik bayiine geleceğini söylediler. Ay sonunda gidip inceleyeceğim. Yalnız az önce vatan ve teknosa gibi mağazaları gezdim vestel 42FA7500 modeli hoşuma gitti bugün bu tv hakkında araştırma yapacam eğer aklıma yatarsa ay sonunu beklemeden vesteli alabilirim. Ya da grundig'in gelmesini beklesem mi diyorum kafam çok karışık piyasada grundig hakkında yorum da bulamıyoruz bir nevi kumar oynuyacaz ya dur bakalım.
    43' ebat arcelik-grundig-beko tv ler hepsi aynı olup LG panel kullanıyorlar.

• quote:

quote:

Televizyonu aldınız mı?

quote:

Orijinalden alynty: x e deger veren adam

quote:

Orijinalden alynty: arashan

Televizyonu aldynyz my?
    bende Arçelik A43L-5531-4B2 LED modeli bakyyorum ama kullanycy yorumu bulamadym.

Henüz almadym ay sonunda Pendik Camii'nin ordaki arçelik bayiine gelece?ini söylediler. Ay sonunda gidip inceleyece?im. Yalnyz az önce vatan ve teknosa gibi ma?azalary gezdim vestel 42FA7500 modeli ho?uma gitti bugün bu tv hakkynda ara?tyrma yapacam e?er aklyma yatarsa ay sonunu beklemeden vesteli alabilirim. Ya da grundig'in gelmesini beklesem mi diyorum kafam çok kary?yk piyasada grundig hakkynda yorum da bulamyyoruz bir nevi kumar oynuyacaz ya dur bakalym.

bana da 1000-1400 arasy bir tv lazym, sunlara bakyyorum ben de bugunlerde

1399 Tl ye
    Vestel 42FA7500
    GRUNDIG 43VLE5537
    Arcelik 43L5531
    1499 tl
    Lg 42LF580N

• Bahsettigin tvlere baktim hemen hemen hepsine lg'nin ayni modelinden bahsediyorsak kendisi monitör tv scart girisi yok 100 hz ama vesteli dun teknosada inceledi goruntusu lgden daha iyi geldi ki zaten panel hizi lgye gore daha hizli. Grundig 43 vle yi de teknosada inceledigimde görüntüsü cok hosuma gitmisti panelin kalitesi ben burdayim diyordu her ne kadar satis gorevlisi israrla philipsi itelemeye calissa da grundig daha cok hosuma gitmisti. Bu cle modelinin gelmesini bekliyorum muhtemelen haftaya gelecek.
  • Dun cagri merkezini arayıp tvnin hic bir magazada olmadigini ve hangi magazada olduklarini ogrenmek istedim numarami alip size dönüş yapacaz dediler. Bugun de istanbul bolge dagitim sorumlusu arayio grundig tvlerin siparis uzerine dağıtımı yapildigi icin teshirde incelemek icin bulamadimi belirtti. Anladigim kadariyla siparis gelirse uzerine grundig logosunu yapistirip gonderiyorlar. Yine de bu kadar ilgilenmeleri hoşuma gitti acikcasi grundig almasam bile arcelik ya da beko almaya karar verdim. Firmanın ürününün arkasinda durdugunu bilmek televizyonun kalitesi kadar onemli birsey.
  • quote:

Dun cagri merkezini arayıp tvnin hic bir magazada olmadigini ve hangi magazada olduklarini ogrenmek istedim numarami alip size dönüş yapacaz dediler. Bugun de istanbul bolge dagitim sorumlusu arayio grundig tvlerin siparis uzerine dağıtımı yapildigi icin teshirde incelemek icin bulamadimi belirtti. Anladigim kadariyla siparis gelirse uzerine grundig logosunu yapistirip gonderiyorlar. Yine de bu kadar ilgilenmeleri hoşuma gitti acikcasi grundig almasam bile arcelik ya da beko almaya karar verdim. Firmanın ürününün arkasinda durdugunu bilmek televizyonun kalitesi kadar onemli birsey.
    hocam teknosadan neden almıyorsunuz ?

http://www.teknosa.com/urunler/110015648/grundig-43vle5537-bg-dvb-tcs2-fhd-led-tv

• quote:

Orijinalden alıntı: unpop

http://www.teknosa.com/urunler/110015648/grundig-43vle5537-bg-dvb-tcs2-fhd-led-tv

hocam teknosada satılan model eski seri, benim inceleyip almak istediğim ise yeni seri üretim. ikisi de aynı fiyata üstelik mağazadan pazarlık da yaparsam daha da aşağı bir fiyata alabilirim. yeni seri varken eski seriyi aynı fiyata almak istemedim açıkçası :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: unpop

hocam teknosada satılan model eski seri, benim inceleyip almak istediğim ise yeni seri üretim. ikisi de aynı fiyata üstelik mağazadan pazarlık da yaparsam daha da aşağı bir fiyata alabilirim. yeni seri varken eski seriyi aynı fiyata almak istemedim açıkçası :)

Alıntıları Göster
    GRUNDİG 43VLE5537 LED TV 1299 tl olmus teknosada .. ama sadece nette bulabildim magazalarda goremedim

• Grundig alan yorum yapacak olan varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: metintekin

Grundig alan yorum yapacak olan varmı
    evet bana da yorum lazım,
  • Ben vestel aldim arkadaslar hangi arcelik magazasina gittiysem teshirde urunu incelemek icin bulamadim sonra mediamarktte vestel43ua8900 modelini gördüm cok hosuma gitti onu almaya karar verdim su an cok memnunum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.