Şimdi Ara

GRUNDIG Marka Buzdolapları Nasıldır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
31.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: gunesh123

Şu an teknosada 999 tl. Fiyat performans açısından en iyi seçenek gibi görünüyor ama koskoca buzdolabını internetten almak beni ürkütüyor:) Gelen mal bozukmu olur kusurlumu olur. Teşhir ürününümü kakalarlar. Kargo 3. kata kadar çıkarırmı oooff off tecrübeli birileri bi yorum yazsa keşke...

teşhir ürünümü bilemiyorum arayıp öğrenebilirsiniz diye düşünüyorum ve ayrıca ben netten dolap aldım.3.kata taşıdık.ucuza geldi puan kazandım ayrıca.
  • yeni konu açmak istemedim.

Aşağıda 3 ürün de var. beko arçelik ve grundig neredeyse her şeyiyle aynı, enerji tüketim karnesi, soğutma kapasitesi, ses, dış malzeme kalitesi.
    ama grundig daha ucuz, teknoloji marketleri ve n11/GG'de satıldığı için de kampanyayla daha ucuza geliyor.
    http://www.epey.com/buzdolabi/karsilastir/39297-42691-59270/arcelik-2597-cniy_beko-b-9597-nex_grundig-gknd-5300-i/

Benim sorum; grundig sadece marka değeri dolayısıyla mı daha ucuz?
    yoksa görünmeyen yerdeki malzemeler, kompresör markası, düşük kalibre yalıtım malzemesi vs. daha kötü kullanıldığı için mi daha ucuz?

• quote:

Orijinalden alıntı: drananti

Ben de anneme uygun fiyatlı bir buzdolabı olarak aldım, son derece memnunuz,hem enerji A+, hem kapasitesi çok iyi hem de sessiz. Ayrıca servis hizmetini de arçelik veriyor, bütün alman, italyan vs ürünlerini kullanıyoruz, ama servis ve kalite olarak en başarılısı arçelik derim ben. Öneriyorum.
    Grundig derindondurucuya biz de bakiyoruz ama marka nedeniyle aile kararsiz. Siz hangi modeli aldiniz memnun musunuz . foto atmaniz mümkün mü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • natbolad kullanıcısına yanıt
    Bu soruya bir yanıt bulabildiniz mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: onuer

Bu soruya bir yanıt bulabildiniz mi?
    hayır ama sanırım kendim baktığımda raflarda, mekanizmalarda vs. düşük kalite kullanıldığını görmüştüm. hiçbirini almadım kötünün iyisi siemens almıştım. senelerin mesajını bulmanıza da bravo :)
  • natbolad kullanıcısına yanıt
    Napalım iş başa düşünce, Eski bir dh lı olarak, tüm olanakları seferber ediyoruz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.