Şimdi Ara

GRUNDIG ULTRABOOK UBS I5 'Yorumlarınız'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
7.692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ürün Detayları GRUNDIG ULTRABOOK UBS I5

_Intel® Core™ i5 İşlemci i5-3317U 1.70GHZ 3MB (up to 2.60GHz)
    _Orijinal Windows® 8 SL (64 Bit) TR
    _14” WXGA(1366 x 768)
    _4GB DDR-III
    _500GB + 32 GB mSATA
    _Intel® hd Graphics 4000
    _Intel HM77

http://www.grundig.com.tr/bilgisayar/dizustu-bilgisayarlar/grundig-ultrabook-ubs-i5.html

FİYATI:1.450 TL

"YORUMLARINIZ NEDİR? ..."

• ben 300 lira daha verip asus s400 ü alırdım
  • Arkadaşımda var çok memnun aletten,her köşede servisinin olması da ayrı bir güzellik,Grundig notebook konusuna baya ağırlık verdi sanırım,geçen yenibosna koçtaş ın yanındaki mağazalarını gezdim yeni ürünlerininde malzeme kalitesi fena görünmüyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayasaroglu

GRUNDIG ULTRABOOK UBS I5

_14” WXGA(1366 x 768)
    _4GB DDR-III
    _500GB + 32 GB mSATA
    _Intel® hd Graphics 4000
    _Intel HM77

http://www.grundig.com.tr/bilgisayar/dizustu-bilgisayarlar/grundig-ultrabook-ubs-i5.html

FİYATI:1.450 TL

"YORUMLARINIZ NEDİR? ..."

Onun yerine az bisey daha biriktir asus s400 al bence ben olsam boyle yapardim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: King_Diamond

Arkadaşımda var çok memnun aletten,her köşede servisinin olması da ayrı bir güzellik,Grundig notebook konusuna baya ağırlık verdi sanırım,geçen yenibosna koçtaş ın yanındaki mağazalarını gezdim yeni ürünlerininde malzeme kalitesi fena görünmüyor

fena görünmez,dışardan güzel gözükür ama zamanla orası burası kırılır grundigin,kendi kullandım biliyorum,en ufak düşme çarpma yoktu,ekran menteşesi kendiliğinden kırıldı,sonra ekrana bi haller oldu falan falan,sadece bana özel de değil birçok insan yaşadı benim yaşadıklarımı,asus netbookuma 3 senedir hiçbişey olmadı,az daha katıp iyi marka almak çok önemli bence.

• aynı fiyata aynı özelliklere sahip daha güvenilir firmaların ürünleri var. grundig te fiyat 1000-1200TL civarı olsaydı iyi fiyat olabilirdi o marka için.
  • çok tesekkürler arkadaşlar cevaplar için asus s400"ü düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrebozok

quote:

Orijinalden alıntı: King_Diamond

Arkadaşımda var çok memnun aletten,her köşede servisinin olması da ayrı bir güzellik,Grundig notebook konusuna baya ağırlık verdi sanırım,geçen yenibosna koçtaş ın yanındaki mağazalarını gezdim yeni ürünlerininde malzeme kalitesi fena görünmüyor

fena görünmez,dışardan güzel gözükür ama zamanla orası burası kırılır grundigin,kendi kullandım biliyorum,en ufak düşme çarpma yoktu,ekran menteşesi kendiliğinden kırıldı,sonra ekrana bi haller oldu falan falan,sadece bana özel de değil birçok insan yaşadı benim yaşadıklarımı,asus netbookuma 3 senedir hiçbişey olmadı,az daha katıp iyi marka almak çok önemli bence.

Her markanın böyle ürünleri olabiliyor malesef önemli olan ondan soraki desteği bence,çağrı merkezini arayıp sorunu aktardığında gayet samimi çözüyorlar, mesela hp nin dv6 serisindeki kronik kuzey köprüsü sorunuyla ilgili binlerce insan mağdur oldu şanslı olanlara değişim yapıldı vs.. bu mantıkla gidilirse hp de almamak lazım o zaman. Yerli markaları yakından takip eden biri olarak şunu söyleyebilirim son 1 yılda büyük ilerleme kaydetti Grundig ürünü piyasaya sürmeden önceki kalite/test süreçleri konusunda çok titizler,bununda meyvelerini toplama aşamasındalar,örnek olarak casper da bu süreç yok gibi birşey ürün geldikten sonra 1-2 hafta içinde piyasada görürsünüz

• GRUNDIG ULTRABOOK UBS I5

_14” WXGA(1366 x 768)
    _4GB DDR-III
    _500GB + 32 GB mSATA
    _Intel® hd Graphics 4000
    _Intel HM77

sıfır kutulu pc açma tusuna bıle basılmamıs 1000 tl satılık
  • Bilgisayarla ilgilenen arkadaslar srtnblc@hotmail.com adresıne maıl atsın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.