Şimdi Ara

Grundig VLX8586 Serisi Tv Hakkında Her Şey (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
906
Cevap
19
Favori
42.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kablodan degildir hocam, sizde 2160p60fps desteklediyse kablo zaten destekliyor. Arkadasinizin ekran karti sizinkinden daha dusukse ya da yazilimi guncel degilse bu sorun ortaya cikabilir. Ama 30fps bile olsa oynanista yada grafiklerde sorun olusmamasi gerekir..

En basiti pcyi ve tvyi kapatip acin tekrar deneyin. Olmadiysa oyunun ayarlarindan cozunurlugu dusurmeyi deneyin. Daha da olmuyor ise o pcden kaynaklidir. (Tabi sizin pcyi baglayinca sorun ortaya cikmiyor, arkadasinizin pcde sorun cikiyor ise)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avastos -- 2 Kasım 2016; 9:39:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • leventsr L kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim hocam. Sorun onceki tvden kaynakliymis. Servis paneli arizali cikti dedi. Oyunlar da o yuzden sorunluymus. Su an oyun konusundaki sorunum duzeldi..

• quote:

Orijinalden alıntı: avastos

Servis cozum uretiyor ancak biraz yavas isliyor prosedurler.. Benim 1 ay surdu. Umarim sizinki daha kisa surede elinize ulasir..

Merhaba bugün servis aradı.Yeni tv gelmiş.Bugün getirecekler.
  • avastos A kullanıcısına yanıt
    umarım pc'den kaynaklanmıştır , oynayışta dediğim gibi top uzun mesafe gittiğinde yok oluyordu , ama daha önceden oynadığımızda size de yazmıştım cam gibi gayet güzel ve akıcıydı hiçbir sorun yoktu , inşallah sonradan panel bozulmamıştır diye dua ediyorum :)
  • baymore B kullanıcısına yanıt
    Sag salim kurulur insallah. Kurulum sonrasi izlenimlerinizi bekleriz..

• Hocam panelde degildir bence. Pcdendir. Ben ilk denedigimden itibaren sorun yasamistim onceki tvde.

• quote:

Hocam panelde degildir bence. Pcdendir. Ben ilk denedigimden itibaren sorun yasamistim onceki tvde.

bugün benim bilgisayar ile de denedim sonuç aynı nedense sıkıntı oldu , gerçekten anlamıyorum sorunsuz oynuyordum neden böyle oldu şimdi :D resmen pas felan attığımda top kayboluyormuş gibi oluyor böyle bir ağır lag ile oynatıyor şuanda D:
  • görüntü kalitesi gerçekten çok güzelmiş
  • Valla uzuldum hocam, sizi cok iyi anliyorum.. Benzer seyi ben de yasadigim icin, hele de oyun oynamayi sevdigim icin ben de uzulmustum.

Ayarlari falan oynadiniz mi hocam, memc kapali iken falan bi deneyin, memc titresim onlemeye calisirken baska hatalara yol acabiliyor.

• xyz35 kullanıcısına yanıt
    Bu fiyatlara alonabilecek en makul f/p tvleri arasindadir

• quote:

Valla uzuldum hocam, sizi cok iyi anliyorum.. Benzer seyi ben de yasadigim icin, hele de oyun oynamayi sevdigim icin ben de uzulmustum.

Ayarlari falan oynadiniz mi hocam, memc kapali iken falan bi deneyin, memc titresim onlemeye calisirken baska hatalara yol acabiliyor.

biraz şaka gibi gelecek size ama düzelttim , windows 10 da bir ayar sebebi ile oluyormuş normalde 1920 1080 ayarlayıp oyuna girdiğimi sanarken , tv ye bağladığımda pc'yi çözünürlük otomatik oyunda düşüyormuş , sebebide windows 10 otomatik ölçek yapıyormuş uygulamalar için :D düzelttim oynadım da :)
  • Ayni sorunlari yasayanlar icin referans olur bu cozum.. Tesekkur ederim hocam

• quote:

Sag salim kurulur insallah. Kurulum sonrasi izlenimlerinizi bekleriz..

Yeni gelen tv de sadece 7-8 tane ölü piksel çıktı servis geldi baktı gitti dönüş yaparız dediler 2010 da alınan toshiba tv de sıfır ölü piksel varken bunda baya şanssızlık oldu
  • Bende 7-8 civarında ölü piksel ve ekranın ortasında lekeler vardı. Servis değişim için tv'yi götürdü. 20 gün geçmesine rağmen yeni tv gelmeyince bende sikayetvar.com'a şikayet yazdım. Ertesi gün arçelik para iadesi yaptı. İşin kötü tarafı tv'yi teknosa kampanyasından çok uygun fiyata almıştım. Şimdi aynı paraya benzer bir tv bulmam çok zor olacak.
  • baymore B kullanıcısına yanıt
    Üstad anlasilan size bir degisim yolu daha gorunuyor.. Degisim yapilmasi icin elinizden geleni yapin, degisim karari verilirse yeni tv gelene kadar da olu pikselli tv sizde kalsin, bunu da belirtin servise..

• oceanic6 O kullanıcısına yanıt
    Ah be hocam.. Naçizane fikrim; keşke sikayet yazmadan evvel buradan da durumu paylassaydiniz. Ben kesinlikle sikayet yazmamanizi tavsiye ederdim.. Cunku benim tvnin gelmesi 30 gunu buldu. Burada da paylasildi, benim gibi uzun sure bekleyenler oldu. Ancak herkese gec de olsa tvler ulastirildi. Ben de uygun fiyata aldigim icin tek opsiyon olarak degisim istedim. Siz surec hizlansin diye yazdiniz sanirim ama arcelik de olaya uyandi sanirim, teknosadan ucuza alindigini bildikleri icin ilk firsatta para iadesini yapistirmislar..

Sonucta olan olmus hocam artik. Bardagin dolu tarafi: Paraniz yanmamis oldu..

• Defalarca müşteri hizmetlerine iade değilde değişim istediğimi belirttim hocam. Tamam, talebinizi aldık demelerine rağmen para iadesi yapıldı. Anladığım kadarıyla benim gibi bilinçli tüketiciyle tekrar uğraşmak istemediler. Servis tv yi götürürken yeni gelen tv de de aynı sorun çıkarsa boşuna beklemiş olursunuz falan demişti. Sanki bizim aldığımız seriler kalite kontrol problemiyle fabrikadan çıkmış gibi. Teknosa kampanyasından bu tv yi alan çoğu kişinin farklı şikayetleri var nitekim.
  • oceanic6 O kullanıcısına yanıt
    Hocam dediginiz gibi arcelik grubunda cok sikayet var. Hele bizim seride cok fazla sorun yasayan oldu. Biyerlerde yanlis yapilan seyler var ama soyle de birsey var; arcelik grubu genelde cok fazla detayci olmayan kisilerce tercih edilir. Biz arastirmaciyiz, az cok biliyoruz, inceledik ve aldik. Ama genel hitap kitlesi bizler degiliz. Bizim gibi detayci ve bilincli olmayan kullanicilar ise bizim iade etmemize sebep olan cogu sorunu normal karsiliyor. Ne iade istiyor ne servis cagiriyor. Bu sekilde kullaniyor. E sonucta alan da satan da memnun oluyor. Bu nedenle kalite kontrol isi sanki biraz geri planda kalmis gibi. Tabi bu benim sahsi fikrimdir.

Olayin su boyutu var; edindigim bilgilere gore 8586 samsung panel kullaniyor. En dandik 100 hz, 55 inc, va panelli samsung tv kac para? Arastirmadim ama 5000 den yukari olduguna eminim. 50 hz ku7000 bile 3500 lira ustunde satiliyor... Panel kalite olarak ku7000 den daha iyi, bu kesin. Ancak sanirim samsung arcelike ya sorunlu panelleri satiyor, ya da kalite kontrolunden gecmeyen panelleri satiyor. E samsung bu 100hz paneli 50 hz lere gore pahaliya imal ediyor ama hatali cikanlari degerlendirmek icin ne yapiyor? Arcelik gibi firmalara uygun fiyata veriyor. Arcelik belki de yarisi sorunsuz, yarisi sorunlu panel alimini bilerek yapiyor. Zan altinda birakmak icin soylemiyorum bunlari, kotulemek de degil niyetim. Adamlar bu tvyi 3000 liraya satabiliyorsa daha ucuza mal etmek zorunda. Arcelik bu tvye 5000 dese kimse almaz. Bu fikir bende nasil olsutu derseniz, bu kadar fazla sayida hatali panel cikmasi demek ya hic kalite kontrol yapilmadigini gosterir, ya da yapilip sorunlari da bilinerek kaliteden geciyor demektir. Sonucta iade edilip geri donen ayni paneli belki tekrar paketleyip satisa da sunabilirler. Bu tvyi de bi ilcede fazla teknoloji bilmeyen, kocaman tv alayim diyen bi amca alir, hic ses etmeden bozulana kadar yillarca kullanir. Sonucta bu tv de cok bariz kusurlu degilse elinde kalmaz.

Isin baska yonu de samsung ve lg bile bizim ulkeye gonderdigi tvleri ozellestiriyor!! Yani kirpiyor desek daha dogru.. Ozellikle samsung bu ku7000 i avrupada satmaya kalkinca yerden yere vuruyorlar forumlarda. Turkiyede ses eden kitle az oldugu icin her turlu gider...

• İLK MESAJ GÜNCELLENDİ...

Cok fazla degisiklik yapmadim. En buyuk degisiklik oyun performansi ve input lag konusunda. Bu konuda yerden yere vurmustum, panelin arizasindan kaynakliymis. Tamamen duzeldi.

Yine hareketli sahne konusunda da ufak birkac duzeltme yaptim. Diger basliklarda ufak tefek duzeltmeler var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avastos -- 8 Kasım 2016; 13:08:29 >
  • Arkadaslar selam
    Tv ye laptop tan goruntu aktarimi deneyen oldumu kablosuz? Intel ekran kartli pc lerde aktarim var live share vs. yalniz bendeki sorun arka planda parazit sesi cikmasi. Deneyen oldumu? Bndeki tv 8600 serisi

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.