Şimdi Ara

Grundig VLX8586 Serisi Tv Hakkında Her Şey (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
906
Cevap
19
Favori
42.384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar benim televizyon VLX8586'da HD yayınları izlerken bir ilginçlik farkettim , ara ara bazen görüntüler böyle titreyerek ekrana geliyor gibime geldi , yani hareket ederken hafif titreyerek ekrana geliyor gibi benzer durum yaşayan varmı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustimixfb55

Arkadaşlar benim televizyon VLX8586'da HD yayınları izlerken bir ilginçlik farkettim , ara ara bazen görüntüler böyle titreyerek ekrana geliyor gibime geldi , yani hareket ederken hafif titreyerek ekrana geliyor gibi benzer durum yaşayan varmı ?

Tv pazartesi kurulcak kurulduktan sonra bahsettiğiniz duruma dikkatlice bakayım ben şahsım adına,
    Genel olarak yütv den memnunmusunuz peki.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustimixfb55

Arkadaşlar benim televizyon VLX8586'da HD yayınları izlerken bir ilginçlik farkettim , ara ara bazen görüntüler böyle titreyerek ekrana geliyor gibime geldi , yani hareket ederken hafif titreyerek ekrana geliyor gibi benzer durum yaşayan varmı ?

Dediginiz olay ara ara oluyor. Ilk mesajda da hareketli sahneler basligi altinda bahsettim bu durumdan. Ben asiri dikkatli oldugum icin farkettim ilk incelememde. Ama izlemeyi olumsuz olarak etkileyecek boyutta degil..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım hocam , o sorun dediğiniz gibi , birde bende bazen televizyonun arkasından bir ses geliyor titresim sesi gibi böyle nasıl tarif edilir bilemiyorum, zzzzz gibi

• Teknosanın biten kampanyası çok iyyimiş yapmazlar yenisni artık bekliycez. Smartını deneyen arkadaslar varmı ben tvden cok interntte film dizi. İzlemek için istiyorum evde 32 inc tv var şeytan git 3. Nesil bi apptv aldyior ordan takıl safariden

• Hocam o sesten bahseden bi arkadas daha vardi bu sayfada, onceki sayfalara goz atip kendisiyle iletisime gecebilirsiniz. Bende bu ses olayi yoktu, varsa da haberim yoktu dikkat etmedim hic

• quote:

Orijinalden alıntı: liberta50

Teknosanın biten kampanyası çok iyyimiş yapmazlar yenisni artık bekliycez. Smartını deneyen arkadaslar varmı ben tvden cok interntte film dizi. İzlemek için istiyorum evde 32 inc tv var şeytan git 3. Nesil bi apptv aldyior ordan takıl safariden

Aciliyetiniz yoksa kafanizda birkac model belirleyin, ara ara takip edin, teknosada baska seri sonu urunlerde de benzer indirimler denk gelebilir.

Tv smartlari neticede apple tv, androidbox tarzi harici uniteler kadar kullanisli olmuyor.. Ben de cok fazla smart kullanmadigim icin cok detayli seyler soyleyemiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi avastos -- 1 Ekim 2016; 0:43:13 >
  • TV kenarlarında karartı olan arkadaşlar son durum nedir? Teknik servis değişim veriyor mu?
  • Arkadaşlar teknosa kampanyasından aldığım 55 vlx 8586 yı aldığım fiyatdan veriyorum 2.457 tl idi zannedersem,ne açıldı nede kurum yapıldı ankarada alan düşünen var ise pm atsın yoksa pazartesi iade edicem,55 vlx 9600 aldığım için veriyorum.

• baymore B kullanıcısına yanıt
    benim tv ye 55VLX8586 değişim kararı vermişti servis. 5. günde yeni tv geldi. Bu gelen sorunsuz maşşallah.Ölü piksel,leke karartı yok. Kirli ekran ve banding te gözüme çarpmadı.Yaptıgım video testlerde cok cok hafif var ama normal seyirde hiç bir rahatsızlık vermiyor.Hafif ışık sızması var kabul edilebilir düzeyde.

Yeni gelen tv gayet iyi cıktı maşşallah..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoodan -- 2 Ekim 2016; 1:17:10 >
  • hoodan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bende servisi çağırıp bir göstereyim
  • Selamlar, aşağıdaki ayarları uygulayıp görüntüyü beğenip beğenmediğinizi belirtebilir misiniz.Amazon da birisi paylaşmış oradan alındı.

Resim modu: doğal
    manuel ekran ışığı:75
    Kontrast: 65
    parlaklık: 50
    netlik: 25
    renk sıcaklığı: normal
    renk: 55
    gürültü azaltımı:kapalı
    dijital gürültü azaltımı:kapalı
    canlı renk:kapalı
    mükemmel netlik:kapalı
    Film modu : açık
    Gamma: 2.3
    dinamik kontrast :kapalı
    MEMC: kapalı
  • Konuyu hareketlendirmek lazım
    Değişim kararı verilen tv hala gelmedi. Değişimden eline ulaşan var sanırım

• helluri kullanıcısına yanıt
    Bana da degisim karari verildi, servis maile cevap bekledigini soyluyor. Idareten 32 inc bir tv biraktilar. Bu hafta bana ulasmasi zor gorunuyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: avastos

Bana da degisim karari verildi, servis maile cevap bekledigini soyluyor. Idareten 32 inc bir tv biraktilar. Bu hafta bana ulasmasi zor gorunuyor.

Tv yi sizmi talep ettiniz onlarmı bıraktılar,çok iyi bir durum açıkçası,
    Hizmet çok iyi gözüküyor gerçekten.

• bu tv yi kullanan arkadaslar genel anlamda film ve tv için nasıl? ayrıca hem digiturk var hem normal uydu..PIP var sanırım bu tv de..
    bulabilirsem uygun fiyata ben de almayı dusunuyorum ama hicbir yerde yok su an sanırım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: leventsr

quote:

Hocam ülkemizde en iyi şekilde sattığı malin arkasinda duran bana göre sırayla arçelik vestel lg sony philips samsung bence yerli firmalar ürettiği cihazları biraz daha geliştirseler cok iyi isler yapacaklardır. En önemlisi arge ve yazılım bölümlerini gelistirmeleri lazım. Şuan bu konudaki tvnin bence görüntü ve ses olarak yazılım haric diger yabanci cihazlardan aşağı kalır hic bir yanı yok arcelik ve grundigte tizen ve webos gibi bir yazilim olsa süper olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: focus1

quote:

Orijinalden alıntı: leventsr

quote:

Hocam ülkemizde en iyi şekilde sattığı malin arkasinda duran bana göre sırayla arçelik vestel lg sony philips samsung bence yerli firmalar ürettiği cihazları biraz daha geliştirseler cok iyi isler yapacaklardır. En önemlisi arge ve yazılım bölümlerini gelistirmeleri lazım. Şuan bu konudaki tvnin bence görüntü ve ses olarak yazılım haric diger yabanci cihazlardan aşağı kalır hic bir yanı yok arcelik ve grundigte tizen ve webos gibi bir yazilim olsa süper olurdu.

Servis olarak bestel ve grundig tv bölümünde müşteriyi diğer tv servislerinden az üzdüğü bir gerçek,
    Kaliteye gelirsek,grundig 9600 ve 8600 serileriyle ciddi şekilde üst düzey ürün üretmiş bence hemen sonrada 8586 gelmekteki emsal tv lerden fiyat olarak da iyi tabiki kampanyaya falan denk gelmek lazım,misal bimeksin 3.050 tl yegelen 9600 ü ,teknısanın ise direk 2.457 tlye sattığı 8586 sı,alan memnun kaçıran pişman,

Vestel kullanılan malzeme olarak grundig üst serilerden aşşada bence ama görüntü işlevsellik olarak onları alanlarda çok memnun bende bir adet 9300 var grundig kampanyaları öncesi aldım güzel tv ama aynı paraya satılan 8600 ile kalitesi asla kıyaslanmaz bence 8600 2 3 gömlekkaliteli malzemeye sahip bu tabiki benim görüşüm,

Diğer bilindik marka ürünlerde lg samsung phılıps de 6.000 bin tl ve üstü tv lerde dahi çok sorun yaşıyan var iken samsungun ku 7000 de titreşim sorunu var iken ki bunlar bu teknolojiyi var eden adamlar iken,vestel ve grundig in bu denli fp ürünleri yapması şimdilik çok iyi sonuç ilerde belki fp nin fp sini yapıcaklar

Şuan kampanya olsa fazla para verir vestel ve grundig arasında kesinlikle grundiği seçerim tabiki her iki markanın üst serileri arasında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi leventsr -- 4 Ekim 2016; 15:44:46 >

• peki arkadaşlar

hdmi kullanmadan laptoptan video foto atmak mümkünmü? yada android var ama iosla tvye hakim olmak fotolara bakmak mümkünmüdür_?
  • leventsr L kullanıcısına yanıt
    Ben sordum yedek tv falan veriyor musunuz diye, servis elemani sormasaydiniz iki gun icinde bu konuda arayacaklardi zaten sizi dedi. Ben istediginizi bildirecegim, 2 gun icinde getiririz dedi. Dedikleri gibi 2 gun icinde getirip montajini yaptilar.

Servis vermeme egiliminde olursa sorun, vermeleri gerekiyor musteri memnuniyetine onem veriyorlarsa..

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.