Şimdi Ara

Grup Loading stage 1.5

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.209
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bilgisayara sistem kurmak için format. partion macig ile ve c: ye windows xp kuruyordum. ilk etaplar bitti ve A sürücüsündeki diski cıkartın ve yeniden baslatın dediği yere kadar geldim. Bilgisayarı tekrar baslattıgımda aldıgım hata bu.

Stage 1.5
    Grup Loadin Error . 15

Paradus u takıp çalışan CD olarak makinayı açtım ve Acilen yardım bekliyorum.. Nasıl kurabilirim ve hatayı nasıl giderebilirim. Daha önceki kurulumlarımda buna benzer bir hata almadım ve değişik birşey yapmadım nasıl çözücem hatayı Yardım lütfen...............

• sorunun cd den yapabilir. cd yi değiştir bir dene gene olmassa IDE kablolarından dır. sistem önceden hata vermiyordu diye şimdi de hata vermiyecek değil. metal bu ne olacağı belli olmuyor. gerci biz türklerde metalden korksaydık metale binmezdik. hertürlü çözeriz olayı Allahın izniyle yeterki sorun olsun...
  • yok hocam hepsini yaptım hatta IDE kablolarını sıfırdan aldım geldim.. IIhh olmuyo içinde cok önemli 20 Gb arşiv var 4 senelik birikim. Onların yedeğini aldım baska bir hdd ye ve simdi hala çözmeye calısıyorum. aklınıza bişey gelirse yazın lütfen ...
  • Grub'ı hata 15 linux boot bölümünü uçurduğunu gösteriyor. Yapman gereken Grub'ı kaldırmak.

1- İşletim Sistemi Cd'si ile başlat.
    2- R'ye basarak kurtarma konsolunu aç.
    3- İşletim Sistemini listeden seç. (Örnek 1 [Enter])
    4- Yönetici şifresini gir. (Sormayabilir.)
    5- fixmbr komutunu kullan. Onay isteyecektir. Onaylayın. BU Grub'ı MBR'den kaldırır.
    6- boot.ini dosyasında bir sorun olabilir. Ayrıca bu komutu da kullan. fixboot c: Eğer işletim sistemi başka sürücüye kurulu ise o sürücü adını kullanın.
    7- exit veya ctrl+alt+del ile çıkın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neosis -- 11 Haziran 2006; 16:34:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.