|
Bildirim
|
Saydığın oyuncular çöp. Mata son birkaç senedir Manchester'ın el freni ve istenmeyen adam haline gelmişti. Ha bizim çöp ligde iş yapar ama CL'de pek bir şey yapamaz. Babel ölmüş zaten, gene Süper Lig topçusu olur en fazla, CL için fazla yaşlı. Falcao da kusura bakma ama b*k gelir. Adam 10 milyon garanti para almadan gelmez. Onun imza parası, bonusları falan da var. En az 15 milyon tutar maliyeti. Ayrıca Falcao son 5 senedir adından söz ettirmiyor. Başarısız ManU ve Chelsea deneyimleri var. Monaco'da da performansı oldukça düşmüş durumda. Ligde iş yapar mı bilmem ama CL için sanmıyorum. Kafasında o seviyeyi bitirmiş bir adam. Onun yeri artık ABD ya da Arabistan olur en fazla. Filipe Luis'in geleceğini zannetmiyorum. Hayal kurmayın. Bonservisi biten oyuncuların kulüplerine para ödemiyorsun ama kendilerine ödediğin parayla zaten kulüpten almış kadar oluyorsun. Fm oynamıyoruz. Euro olmuş 6.5 lira, dünya yıldızlarını unutun artık. 2013 senesinde değiliz. Zaten hep Ünal Aysal gazladı bu taraftarı. Ben size söyleyeyim Diagne gitmez, Arabistandan keriz bir kulüp çıkar en fazla 10 milyon verir, o da belki. Belhanda satılır yerine Hakan Çalhanoğlunu zorlarlar. Feghouli değişmez. Babel gelir. Solda Nagatomo ile devam. CL'den gene 3.olur eleniriz. İnşallah gene kolay grup gelir. City falan gelirse z*çt*k. CL'de başarı için temizinden 2-3 seneye daha ihtiyacımız var. Ayrıca şampiyonluk serisini de devam ettirmek şart.
|
Banegayı daha ucuza da alırsın 1 , diagneyi daha fazlaya da satarsın 2 , falcao 10a yarın istanbula iner 3 , mataya parayı verirsen getirirsin 4
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Det.Harvey Bullock -- 2 Haziran 2019; 15:27:5 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komenyus123 -- 2 Haziran 2019; 16:5:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hoksi -- 10 Haziran 2019; 1:26:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|