Şimdi Ara

gs boy resim açıkları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • birazdan resimli anlatımla wercem gs boyun açtıgı konuda yazıyla anlattım buda resimle gelcek

http://img237.imageshack.us/my.php?image=hjfjgfjgfjgfjgjcopygm0jtw5.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shawn_Michales41 -- 25 Ağustos 2007; 8:44:12 >

• inceledim ama yüzeysel şeyler belirtmişsin daha fazla delil olsa gerekeni yapardık
  • büyüteç le inceliom ama fake mail açarak yada şifremi tamin ederek yapmıs olabilir çünkü ben onunla en son 23:45 sıralarında konustum o msn den çıktı sonra mustafa amcamla konustum kapattım saat :00:15 oldugunda ama mustafa amcam biraz sa. oldugu için herkez işletiyo onu bende bulusalım mulusalım fln dedim bugün kapısının önüne gidip yandaki bakkaldayım dicem sonra adam oraya gidince kadın olcak orda onu almaya çalısıcak ama kadında ben öle bişe demedim fln diince adam kahrolucak camda ne gösterdi bilionusmu isteyene yollim msnden konuyu dagıtmayam ama
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shawn_Michales41

büyüteç le inceliom ama fake mail açarak yada şifremi tamin ederek yapmıs olabilir çünkü ben onunla en son 23:45 sıralarında konustum o msn den çıktı sonra mustafa amcamla konustum kapattım saat :00:15 oldugunda ama mustafa amcam biraz sa. oldugu için herkez işletiyo onu bende bulusalım mulusalım fln dedim bugün kapısının önüne gidip yandaki bakkaldayım dicem sonra adam oraya gidince kadın olcak orda onu almaya çalısıcak ama kadında ben öle bişe demedim fln diince adam kahrolucak camda ne gösterdi bilionusmu isteyene yollim msnden konuyu dagıtmayam ama

roman yazmışşında mustafa amcam diyorsun ve işletiyor diyorsun ilginç ve seleninde dolandırıcı yada bi amaç için kötü bir amaç böle yaptığını düşünüyorum...

• galiba şifre cözdüm

tatli_kiss_selen=selen=seranın ortagı olabilirmi kaspersky gibiyim maşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shawn_Michales41

galiba şifre cözdüm

tatli_kiss_selen=selen=seranın ortagı olabilirmi kaspersky gibiyim maşallah

onun fakesi berki_m
  • bahçenin ortağının 1 tane fake i yokki kim bilir daha ne fake leri vardır onun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ahanda yalanı night shade yazcak şimdi konusuna
  • 1-shawdowun belirttiği gibi saat
    2-kimse kendini bile bile ele vermez bunu yazsın die biriyle anlaşmıştır
    3-kimse kimsenin kişisel iletisini fln değiştiremez öle bir program yoktur anca msnnin çalınması lazım ama açılan konularda msn nin çalınmadığı çok garanti
    4-madem bu kadar yeni dialga.lugia nın böyle biri olduğunu nası hmn anladı
    5-donatı alın resim çalıntı fln hepsi montaj
    6-o üst tarafta ki yer konuştuğun kişinin yeridir.ama orasını kendi yeri olarak görmüştür.vve çok pis uydurmalar yapmıştır.ayrıca dialga.lugianın msnsi o değilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.