Şimdi Ara

Gs bu takımı eleyecektir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir kaza olmuş, bence çok abartıyorsunuz, rakip gs'nin dengi değil, büyük ihtimalle burada gs rakibi eleyecektir.

• Tamam berbat ötesi bir maç oynadık ama Belhanda oynasaydı bu maçta her şey çok farklı olurdu. Çünkü ileride oynayan Gomis veya Erene top çıkarabilcek tek oyuncu. Yasin Carole hak Tolga hak getire

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Burada da yeniliriz,at fava bekle.
  • Insallah bu turu gecerse gruplara kalir fizik kondisyon vs duzelcek cunku rakiplerin hic biri gs nin dengi olmayacak gs hep seri basi.
  • eleniriz iki pas yapmaktan aciz takım
  • Tolga-Carole-Yasin-Eren

gibilerle mi eleyeceğiz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • normalde bende direk eler derdimde teknik direktör Tudor olunca bir acaba diyor insan.trollük için söylemiyorum ama gs'de evinde yemeden 3 gol atabilecek bir bütünlük yok takım hakikaten kötü durumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Piccadilly Circus -- 14 Temmuz 2017; 0:50:10 >
  • Eledik diyelim hadi bir kaza oldu. Ama takım o kadar leş bir durumdaki gelecek için hiç ümit yok. Hani desen iyi oynadık kaybettik eyvallah bir kaza oldu ama rakip daha adını bile söyleyemediğim rakip bizden kat ve kat üstün oynadı. Sezon ilk resmi maçında böyle bir rakibe karşı başlıyorsak dükkanı kapatalım gidelim.
  • Ben de Galatasaray'ın turu geçeceğini düşünüyorum. Yeter ki taraftar "bu takımdan bir halt olmaz" diye düşünüp takıma köstek olmak yerine, sahaya gidip destek olsun. Şu bir gerçek ki Galatasaraylı futbolcular büyük özgüven sorunu yaşıyor.

• Hocam elemesine eler de öyle 20 sene önceki kupayla Avrupa Fatih'i falan denmesin böyle eleyecekse. Git orada iki ye, gel burada üç at ele oldu mu sizce. Östersund ne la, adı sanı duyulmamış takımın karşısında kendilerini rezil ettiler.

GS'nin camiası büyüktür ama futbol takımı akılsızdır çok net

• yav elese ne olur? bir kumaş üstü gelecek bizi eleyecek , takım cok kötü sorun orada
  • Amaç sahanda 3-5 atmak değil, oynanan futboldaki rezillik..

• bir mucize olmaz ise elendik.. tudor ile yola devam oda 10 ncu haftayı göremez.. heba olann bir sene daha. bjk 5 sene üst üste şampiyon olsun bizde izleyelim..
  • bu rakip elenir çünkü panikler zaten 1 gol atınca bile absürt hatalar yaptılar defans'ta ama gs de ruh yok ki oyuncular keko gibi tam hırs yok parayı alan yatmış yardımlaşma arkadaşlık az, kanatlar'da ki seviye yetersiz carol rodriges yasin sinan filan isabetli orta şut atamıyorlar daha
    rakip istanbulda 10 kişi gömülcek gs de kim aççak kapalı savunmayı saçma bir futbol olur kesin, bu rakibi elesen nolcak diğer tur az güçlüsü gelir elenir yada başka şey ligte dolu iyi takım var artık onlarla nasıl baş etcen rovanşıda yok boş gs bitmiş başkan temizlencek fatih gelcek anca öyle paklerler
  • İmkansız. Şu yönetim şu hoca ve bu kadro ile 2-0 dan dönmesi imkansız.

• İnşallah eleniriz. Bu haldeyken turu geçmemek daha hayırlı olur. Muhtemelen bu senede ligi 4.lükten aşağı tamamlayıp 1 sene daha avrupadan uzak kalacağız. Yatacak yerin yok dursun.

• Yense bile artık bu saatten sonra bir önemi yok. Oynanan oyun ortada. Bunları elesek bile diğer turda işimiz mucizeye kalmış.
  • Maçın sonucunu görünce resmen şoke oldum. Nasıl böyle bir takımı gs eleyemez, inanılır gibi değil, yenememiş bile.

Yazık valla harcanan paralara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Maçın sonucunu görünce resmen şoke oldum. Nasıl böyle bir takımı gs eleyemez, inanılır gibi değil, yenememiş bile.

Yazık valla harcanan paralara.

ZAA xd
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.