Şimdi Ara

GS'den hangi oyuncu gitmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
614
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar GALATASARAY'dan hangi oyuncu takımdan atılmalı veya oynatılmamalı.

• oynatılmayan adam zaten atılmalı, haksız mıyım yoksa?
    ama atmak kelimesi hoş olmamış, çöp m ki bu atasın
  • hakan , ergün ,cihan , ilic , orhan , tolga...gider bu...
  • Hasan şaş gitmeli bence artık takıma bir yararı yok.Koskoca sezonda 1-2 maçta iyi oynayan,diğer maçlarda performansı yerlerde sürünen bir futbolcu bize yakışmıyor.
    Tolga zaten neden geldi ben anlamış değilim. Kusura bakmayın ama tam anlamıyla bir kazma. Emre ona 5 değil 55 basar.
    Hakan Şükür ve Ergün artık futbolu bırakmalı, onlar da bitmiş bir futbol ortaya koyuyorlar.
    Carruscanın tek yaptığı topu rakibe kaptırmak.Hangi mevkide oynadığını o da bilmiyor.
    Ben Servetin gelmesinden yana da değilim.Milan maçında Kakayla nasıl baş ettiğini görmüştük zaten geçtiğimiz yıllarda Çok ağır bir oyuncu.
    İliç yerine iyi bir 10 numara alınmalı.Alınamazsa bence İnamoto forvet arkasında oynatılmalı.Burada neler yapabildiğini geçen maç gördük.Takımda hiç sırıtmıyor.Tam bir görev adamı.Aldığı paranın hakkını veriyor.
    Atakta takımı sırtlayan ve forveti besleyen mevkiler bana göre kanatlardır. GS de bu sezon kanat ortalarını hiç göremedim. Mutlaka iyi bir kanat oyuncusu alınmalı.
    Aslında daha sıralanacak o kadar çok şey var ki. Keşke şu takımın başına beni getirseler diyesim geliyor

• cihan dışında hiçbiri gitmememeli... gs öyle sürekli futbolcuların gelip gittiği bir asansör klüp değil...Başarı için motive,inanç,disiplin yeterlidir.Şu an gs nin kadrosu yeterlidir.Gelenler çok mu iyi olacak yani!!!
  • yabancilarin hepsini gondersinler mondragonda dahil,yabanci haklarini ortasaha ,kanat ve forvet olursa daha iyi olur,turkiyede onbinlerce tomas,edu,lugano var,yedek kalecilerimizde iyi
  • Evet bende bir galatasaraylı olarak mondragonu hiç beğenmiyorum hiç güven vermiyor.iyi bir kaleci olabilir ama bence vasatı aşamıyor ve gs ye göre değil...>Size garip gelecek ama bende uzun nyıllar futbolun içinde olan biri olarak mondragonu çok hatalı buluyorum bi defa hiç çevik değil yani çok hantal ve ağır ;Pozisyon geçtikten sonra atlıyor yani gol olduktan sonra ;kornerlerde çok etkisiz;Mondragonun mevcut fiziği kaleci anatomisine uygun değil beli kütük gibi ve kilolu ,zira kaleci dediğin biraz zayıf olur (kaleci de çalıştırmıştım bir ara) .Erciyes,konya ve psv,ANTEP deplasmanı ve daha bisürü gol sayarım size bu şeklide mondinin hatalı yediği...Fenerin ve bjk nin bariz bir şekilde kaleci avantajı var galatasaray'a nazaran.
  • valla çok enteresan,ya ben farklı bi takım izliyorum,yada özhan canaydından dolayı yapılan her transfere kötü diyorsunuz.Servete ağır denilmiş sivasın kaç maçını izlediniz,servet türkiyedeki en hızlı savunma oyuncularından biri,ondan hızlı tek stoper gökhan zan.Sizin bahsettiğiniz hız değil çabukluk.Kaka dediğin adam dünyanın en iyi 3 youncusundan biri,topla anormal hızlı.Shevchenko desen zaten birebirde cannavaro bile tutamıyor.Sivas maçlarını geçtim türk milli maçlarınıda mı izlemiyorsunuz,mondragona gelince bence gsnin en etkili bölgesi kendi başına kazandırdığı 10larca maç var buna 5-1 lik fenerbahçe kupa finalide dahil.Biraz olumlu olalım arkadaşlar,sabri denen adam geçen seneye kadar orta bile yapamıyor ondan gs oyuncusu olmaz diyorlardı.Bence hakan şükür ergün bırakmalı,tolgada iyi olmasına rağmen kan uyuşmazlığı olduğu için yollanmalı...
  • hakan sukur ve ergun mutlaka birakmali
    hasan sas 5 senede belki adam gibi oynadigi mac sayisi 20 yi gecmiyor dunya kupasindan beri ya sakat ya cezali agresif (necati ile beraber dahada ortaligi karistiyorlar) 2 sinden birisi mutlaka postalanmali yada 2 sinede mac basi para verilmeli kalicaklarsa
    Song bence kalmali 1 yil daha en azindan sag bek oynatiriz zaten iyi bek alamiycaz muhtemelen ugurla rekabet yaparlar
    ilic kesin yollanmali
    inamato yapilacak transfere bagli ama bir gercek varki orta saha gecen mactaki gibi saglam oldumu oda faydali oluyor kotu dahi oynasa sorun yapmadan mucadele emeye calisti
    Birde sozlesmesi biten adamlari bilmiyorum cihan gibi mesala eger sozlesme bitiyorsa bence uzatilmamali tekrar
    kisaca hakan sukur, ergun, ilic, hasan sas bence artik takimda olmamalari gerekli
  • İNAMOTO gitmeli ama gerets in yaptığı açıklama '' İnamoto Kalmalı ''
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

Evet bende bir galatasaraylı olarak mondragonu hiç beğenmiyorum hiç güven vermiyor.iyi bir kaleci olabilir ama bence vasatı aşamıyor ve gs ye göre değil...>Size garip gelecek ama bende uzun nyıllar futbolun içinde olan biri olarak mondragonu çok hatalı buluyorum bi defa hiç çevik değil yani çok hantal ve ağır ;Pozisyon geçtikten sonra atlıyor yani gol olduktan sonra ;kornerlerde çok etkisiz;Mondragonun mevcut fiziği kaleci anatomisine uygun değil beli kütük gibi ve kilolu ,zira kaleci dediğin biraz zayıf olur (kaleci de çalıştırmıştım bir ara) .Erciyes,konya ve psv,ANTEP deplasmanı ve daha bisürü gol sayarım size bu şeklide mondinin hatalı yediği...Fenerin ve bjk nin bariz bir şekilde kaleci avantajı var galatasaray'a nazaran.

katılmıyorum...

taffarel ve simovic den sonra galatasaray a gelen en iyi kaleci bence...çok bariz hata yaptığı bi iki maç hatırlıyorum sadece , onun dışında çok iyi bi kaleci ama yaşlandı gitse fena olmaz...

• la ne inamotosu adam fistik gibi oynuyo , biraz futboldan anlasan bole konusmassincihan hsapolatliyla orhan ak gitmeli
  • sukru can gitmeli
  • canaydın,gerets,cihan,ergün,tolga,inamoto,
  • Sabrinin yeri değiştirilmeli. suanki mevkisinden cok sırıtıyor. Cihan ve orhan banko gitmeli. hatta gitmemeli baska takimi yakmamalari icin futbolu bırakmaları icin jübile teklifinde bulunulmalı.
  • Canaydın gerets tolga belki cihan..
  • başlık yanlış olmuş "Gs'de hangi oyuncular kalmalı" olarak değiştirilmeli
  • quote:

Orjinalden alıntı: s3rs3ri_dogukan

la ne inamotosu adam fistik gibi oynuyo , biraz futboldan anlasan bole konusmassincihan hsapolatliyla orhan ak gitmeli

bence sen futboldan zerre kadar anlamıyosun.inamato dedigin adama verilen sansi herhangi bir futbolcuya verse simdiye ilah olurdu...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.