çok iyiydi. 53 dakika 8 saniyemi feda ettim ama hiç sıkılmadım
Hepsini izledim valla güzel olmuş belgesel. Cantona beleştepeyi ziyaret etmiş
Ayrıca Fatih Terim nasıl gaz verdiyse artık, Semih nasıl atarlı konuşmuş öyle
Ayrıca 1.000 Galatasaraylı 10.000 Fenerliyi, 50 Galatasaraylı 5.000 İngiliz'i yok edebiliyormuş onu öğrendik
şu yabancıların, ülkemizi tanıtırken en kötü sokakları ve perişan haldeki insanları göstermesine sinir oluyorum
quote:
Orijinalden alıntı: 0RK
Galatasaray'ın kazandığı maça denk gelmesi güzel olmuş da, Cantona ile GS-FB derbisinin ne alakası var ? Ya da belgeselin konusu ne ki ?
+1 Ne konudan ne yorumlardan bir şey anlamadım.Şimdi videolara bakacağım.
Orijinalden alıntı: Tha_Boss*
ünal başganın fransızcasına da hayranım ya :)
quote:
Orijinalden alıntı: SS10
şu yabancıların, ülkemizi tanıtırken en kötü sokakları ve perişan haldeki insanları göstermesine sinir oluyorum
Tarlabaşı mıydı oralar ? Ne dedi acaba o sokakları gösterirken.Fransızcası olan bir arkadaş çevirirse iyi olur.Zaten 2-3 cümle konuştu adam.
Son maçta kazandığınız şampiyonlukta ikili ekranda Anelka'yı da gösterdiler, alttan mesaj var orada.
Sayfadaki videoları izledim.Belgeselimizi bile yabancılar çekiyor arkadaş yazıklar olsun.
quote:
Orijinalden alıntı: SS10
Galatasaray Lisesinin aşağı tarafları, büyük bir ihtimal tarlabaşıdır. Ama Türkiye'yi bilmeyen adam böyle görüntüleri görünce burası mı lan İstanbul dediği oluyordur kesin. İşin kolayına kaçıp 2-3 sokak aşağı inip öyle tenha gördükleri için çekmişlerdir. Amaçları İstanbul'u tanıtmak olsa sabahtan akşama kadar gezinseler zamanları yetmez. Ama söylediğin gibi çok farklı gösteriyorlar bizi.
quote:
Orijinalden alıntı: 0RK
Galatasaray'ın kazandığı maça denk gelmesi güzel olmuş da, Cantona ile GS-FB derbisinin ne alakası var ? Ya da belgeselin konusu ne ki ?
Hocam okuduğum kadarıyla Cantona Canal+ için belgesel yapıyormuş işte bir taneside GS-FB belgeseli.
Belgeselin tamamını izledim, sürekli kötü sokakları filan göstermemişler. Sadece muhtemel Tarlabaşı görüntüleri var göze batan. Ama ülkemiz hakkında yapılan belgesellere baktığımda ben de aynı durumu farkediyorum açıkcası..
Ayrıca videonun sonundaki Fenerli arkadaşların muhabbetine de gülmedim değil.
"Kopenhag'da 50 Türk 5 Bin İngilize saldırdık"
mevzu üşengeçlik mevzusu değil, bu tip belgesellerin hepsinde ülkemizin insanlarını kapalı, giyimi kuşamı kötü esnafları, kötü kötü sokaklarını gösteriyorlar
bunun kasıtlı yapıldığına adım gibi eminim
quote:
Orijinalden alıntı: tolga.yavuz
Vidyodaki Fenerliler çok mu itici insanlar yoksa bana mı öyle geldi?
+++
quote:
Orijinalden alıntı: umut5513
quote:
Orijinalden alıntı: tolga.yavuz
Vidyodaki Fenerliler çok mu itici insanlar yoksa bana mı öyle geldi?
+++
Bilica'ya küfreden adam oğlum olsa bakkala göndermem.
Bulunsun
Acikcasi ben pek begenmedim belgeseli. Acemice cekilen bir belgesel gibi geldi bana. Cok daha iyi belgeseller var FB-GS maclariyla ilgili. Daha cok bir adam uzerinde yogunlasmis pek guzel olmamis. Uluslararasi futbol holiganlari diye belgesel var FB-GS ile ilgili cok guzel ve daha niceleri. Onlari izlemenizi tavsiye ederim.gercekci olmak gerekirse daha cok Gs nin tarafindan bakmis bir fransiz televizyonuda olmasi cabasi bu isin.
O değilde tamamını izledim Fenerbahçe'den şampiyonluğu aldığımız yıl son maçta Sabri 2 gol atmış Kayserispor'a.