Şimdi Ara

GS-FB Cantona reyiz belgeseli (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
69
Cevap
0
Favori
2.594
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Fearless

Belgeselin tamamını izledim, sürekli kötü sokakları filan göstermemişler. Sadece muhtemel Tarlabaşı görüntüleri var göze batan. Ama ülkemiz hakkında yapılan belgesellere baktığımda ben de aynı durumu farkediyorum açıkcası..

Ayrıca videonun sonundaki Fenerli arkadaşların muhabbetine de gülmedim değil.

Onların gösterilme nedenini açıklıyordu orda bi adam. Eskiden buralar nezih beyefendilerle doluydu, şimdi ise taşralaştı anlamında birşeyler söylüyor. Haksız da değil Belli başlı merkezleri saymazdan İstanbul'un tamamı neredeyse bu şekilde. Bilinçsiz yerleşme, sürekli göç alma... Kaçınılmaz son

• güzel olmuş ama maçtaki kareografiyi çekmemiş . ikinci golden sonra fenerli elemanın a.... s.. bilica diyip sinirlenmesi yüz ifadeleri fena
  • alex golü attıktan sonra o inanın çocuklar filn derken ilk başta o beyaz gömlekli fenerlinin şaşırmasıda komik olmuş :D
  • yaw birisi söylesin kaç gündür yenemiyoruz feneri?
  • 1319 gün nedir ya sanki hergün maç yapıoz fenerle adamların işi gücü yok bide gün sayıyolar :D
  • Semih de " bir şey mi dedin biraader " modunda kameramana girişecek, zor tutuyor bünyeyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Hepsini izledim valla güzel olmuş belgesel. Cantona beleştepeyi ziyaret etmiş

Ayrıca Fatih Terim nasıl gaz verdiyse artık, Semih nasıl atarlı konuşmuş öyle

Ayrıca 1.000 Galatasaraylı 10.000 Fenerliyi, 50 Galatasaraylı 5.000 İngiliz'i yok edebiliyormuş onu öğrendik

ahahahahha güzel tesbit

• Fenerliler son golde niye bu kadar çok sevinmişler anlamadım. Rol icabı işte büyük ihtimalle.
  • yalnız bu derbi için seçtikleri fenerbahçe taraftarları cok yapmacık ve asırı sekilde kameralara oynuyorlar özellikle bilicaya söven adam baska fenerli taraftar bulamamışlarmı 3 tane kız 2 oglanla belgesel yapıolar fenerbahçe adına
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.