Şimdi Ara

GS-FB MAÇI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
5.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: visualize

anelka ve alex macta oynamıyorlarmıs..

neeeeeeeeeeeeee
    anelka niye alex sakat diye oynamayabilir ama anelka ne iş
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

anelka ve alex macta oynamıyorlarmıs..

işala gerets te yer bunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y@nkee -- 21 Kasım 2005, 20:26:11 >
  • Galaasaray kazanır herhalde.Ama defansta kim oynar merak ediyorum.Daum muhtemelen geçen seneki gibi aptal bir kadro sahaya sürer.

Beraberlik koparabilirsek müthiş olur.
  • biletler nezaman çıkacak ?
  • beyler bu mac berabere bitmeli çünkü ben BJK lıyım ne olursa olsun bjk ye yarasın yeter bana hak verin kac haftadır yenemiyoz bee

• ben öncelikle bol gollü bi maç bekliyorum.3-2 yada 4-2 galatasaray alır böle maçta ne izlenir haaa.
  • ayhan ve saido 2 li orta saha olur hakan arkası necati hasan sağda,ergün solda oynarsa gs kazanır gibime geliyo.en uygun sistem bu.ama diğer türlü gs için çok sakat olur.kral ın gol kaçırma durumuna göre maç şekillenir.ve maç manyak gollü olur.
  • bu arada bi duyum.daum alex i gs maçına saklayacakmış.
    adamın işi lig başka derdi yok bu daum un.kim faydalı diyosa fener in futbolcu kalitesine
    göre oynadığı futbol a baksın derim.zaten fenerlilerin çoğu beyenmez bu hörr daum u
  • Mac 2 - 0 GaLatasaraY ın bir Ribery vakası Sasa İLiç yapıcak inş.GeLsin İzLeyeLim ve GöreLim
  • ne zman bu maç bilmem kimin maçı olacak dense o adam o maçta topla buluşamıyo bile.. o yüsden bu şunun maçı olur o bunun maçı olur gibi yoorumlardan kaçınmak lazım..GS-fb maçlarında iyi oynamayanın kazandığı çok olmuştur..o yüsden fb istediği kadar ii oynasın hiç bi zaman maç %51 onların denemez çünkü skorun ii oynamakla alakalı olmadığı bi maçtan bahsediyorus.kriterler:hırs-seyirci-atmosfer-mücadele gerisi yalan
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.