Şimdi Ara

Gs hazırlık maçı ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Gs ın alman takımı ile bu akşam oynadığı hazırlık maçı neticesini bilen varmı?

• GALATASARAY 1-0 BROSİA DORTMUNT

GOLLER KRAL HAKAN ŞÜKÜRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sorunvar -- 9 Temmuz 2005, 20:36:56 >
  • ben hazırlık maçlarını digiturk e verenin
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeanneau

ben hazırlık maçlarını digiturk e verenin

al bende de o kadar

• teşekkürler arkadaşlar. desenize kral yine sahne almış kendisini ve tüm cimbomluları kutlarım .
  • Aslanlar gibi geliyoruz

Galatasaray Borussia Dortmund'u da yendi. Takımımız, Hollanda'da sürdürdüğü hazırlık kampına devam ederken, yaptığı hazırlık karşılaşmaları ile de hem yeni transferlerin takım uyumunu sağlamaya çalışıyor hem de taktik yapısını pekiştiriyor.

Bu akşam Bundesliga'nın devlerinden Borussia Dortmund ile yapılan hazırlık maçında da Galatasaray yeni çehresi ve güzel futboluyla umut verdi. Her iki takımın da güçlü kadrolarıyla mücadele ettiği karşılaşmada, rakibini Hakan Şükür'ün ayağından 47. dakikada bulduğu tek golle geçen Galatasaray'da genç futbolcular da çalışma azimleri ve performanslarıyla göz doldurdu.

Galatasaray'ın yeni transferi Yugoslav futbolcu İliç de bu akşam Galatasaray'ın Hollanda kampına katıldı.

Stat: Grotenburg

Hakemler: Andre Stachovich, Guido Winkmann, Dalibov Surijali

BVB Borussia Dortmund: Weidenfeller, Wörks, Kringe (Dk. 84 Nizammettin), Buckley (Dk. 77 Salvatore), Koller, Rosicky, Smolarek, Dede, Metzelder, Krüska, Degen

Galatasaray: Aykut, Uğur, Yalçın (Dk. 70 Sinan Can), Hakan (Dk. 75 Ümit), Cihan, Sabri (Dk. 70 Zafer), Volkan (Dk. 82 Ragıp), Sinan Turan (Dk. 55 Sedat), Necati (Dk. 75 Hasan Kabze), Altan, Tomas

Gol: Dk. 47 Hakan Şükür

Sarı Kartlar: Dk. 52 Dede (BVB Borussia Dortmund), Dk. 71 Uğur, Dk. 85 Ümit (Galatasaray)

• adamları tam kadrolarıyla yenmişiz, oldukça ümitliyim. bu sene bi tane uefa bekliyorum.
    hazırlık maçlarının tamamı mı digiturk'te. hangi kanal ve şifreli mi? en azından çanağı çevirip uydudan izlerdim ya. yabancı kanallarda yokmudur acaba. hazırlık maçlarını da izleyemeyeceksek evde hangi maçları izleyecez artık
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dortmund bizden çok çekti be
  • quote:

Orjinalden alıntı: jeanneau

dortmund bizden çok çekti be

aynen, zaten avrupada cimbomdan çekmeyen takım mı var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.