Şimdi Ara

Türkiye -Rusya hazırlık maçı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
227
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Türk futbolu ne zaman düzene girecek gerçekten merak ediyorum. Maçı izliyorum böyle birşey yok ne zevk veriyor ne keyif oyuncularda desen ne heves var ne birşey inanılır gibi değil geldiğimiz durum. Rezalet kötü oynuyoruz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• sene 2018 ve futbol izliyorsun inanılır gibi değil
  • Eskiden a milli umit milli hepsini izlerdim 2008 den sonra suyu cikti. Su arda ne zaman geldi takim öldu. Cok guzel maci kurtaran golu var baska hatirladigim ise yarayan biseyi yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece furbol degil tum millli takimlarin macini denk gelirsem izlerdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr. eneox kullanıcısına yanıt
    Bu iş yıla göre mi oluyor ?

• Futbol 2000 lerde bitti bence değişen taktik oyun stili markaj çoğu futbolcunun fizik olarak iyi olması mental açıdan üst düzel olmak ve para sınırı olmaması futbolu yapaylaştırdı basit hale indirdi.

Futbola sadece 22 kişinin 1 topun peşinden koşması değil hayat felsefesi yani manevi değeri yüksek bi kavramdı.

İşte Ronaldo diye bi adam çıktı 2005 yılında halen daha oynuyor ve tarihin gördüğü en komple futbolcu kendisi o da olmasa futbol hiç çekilmezdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Futbol 2000 lerde bitti bence değişen taktik oyun stili markaj çoğu futbolcunun fizik olarak iyi olması mental açıdan üst düzel olmak ve para sınırı olmaması futbolu yapaylaştırdı basit hale indirdi.

Futbola sadece 22 kişinin 1 topun peşinden koşması değil hayat felsefesi yani manevi değeri yüksek bi kavramdı.

İşte Ronaldo diye bi adam çıktı 2005 yılında halen daha oynuyor ve tarihin gördüğü en komple futbolcu kendisi o da olmasa futbol hiç çekilmezdi.
    Katılıyorum

Futbol eskisi kadar eğlenceli değil. Ancak rant kapısı olduğu için tv reklamlarıyla vs insanları özendirip sektörü ayakta tutmaya çalışıyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Güzel açıklma teşekkürler özetledi herşeyi sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.