Şimdi Ara

GS İSLETME/İKTİSAT BOUN YBS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Boğaziçi uluslarararısı ticaret bölümünü araştırmanı öneririm

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İstanbul dışı istemiyorsan özyeğini de araştır bence

• tabi hocam pm atıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: sanemyy

öncelikle çok teşekkür ederim.gsü ile ilgili kafamı en çok öğrencilerin sürekli zorluğundan bahsetmesi karıştırıyor.zor ve kampüs hayatı olmaması vs sürekli kötü şeyler gördüm.fransızcam 0.iktisat da ağır bir bölüm.o yüzden gözüm korkmadı değil+yurdunun olmaması,sürekli boun övgüsü,ortamı vs ybsye yöneltti.ama gsü iktisat gelirken ybs gibi arada bir bölüm sırf boun diye yazılmaz sanırım.
    sıfır fransızcayla iktisat aşırı zorlar mı,siz hangi bölümdesiniz,okulunuzdan imkanlarından tam anlamıyla memnun musunuz
    Hocam gsüye zor diyenler diğer okullara kolay mı dedi sana kampüsümüz evet küçük fakat boğaza sıfır bir yerde eğitim görmek kampüs açığını fazlasıyla kapatıyor.

ben şahsen gsüye kampüsü çok büyük ve bilindik bir okuldan geçmiş biri olarak söylüyorum ki “hocam çim, hocam kampüs yeaa” cı arkadaşların 1-2 ay sonra okuldaki tek yaptığı şey ders binasına gelip gitmek oluyor.

ayrıca okula fransız liselerinden gelen öğrenciler hariç herkes zaten fransızca 0 geliyor o konu hakkında da korkun olmasın

gsü yazınca aklın bounda kalacaksa boun yaz fakat şahsi görüşüm senin kaldığın ikilemde kalsaydım gsüyü tercih ederdim.

Detay istiyorsan pm atabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.