Şimdi Ara

GS İSLETME/İKTİSAT BOUN YBS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
3
Favori
936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sıralamam 1.5k bu zamana kadar boun ybsde kararlı gibiydim tercih zamanı yaklaştıkça gidip pişman olan insanları gördükçe kafam karışmaya başladı.çoğu kişi gs iktisat isletme geliyorken (isletmenin gelmesi zor iktisat daha muhtemel) boun ybsnin mantıksız bir tercih olduğunu söylüyor. kimisi de boun olsun ne olursa olsun kafasında.
    bi taraftan da iktisatı fransızca okumak mantıklı gelmiyor iktisat gibi bir bölümde ingilizce geri planda olmamalı bence.siz ne düşünüyorsunuz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• gsü iktisat diploması fransada bir okulla anlaşması sebebiyle sana çift diploma olarak geri dönüyor. ayrıca gsü fransızca hazırlıktan sonra sana bölümde b2 ingilizce eğitimini zaten veriyor, sektöre çift yabancı dille çıkıyorsun. ayrıca eğer istersen üçüncü yabancı dil eğitimin için de seçmeli dersler mevcut. tahmin ettiğin gibi ingilizceye uzak kalmıyorsun yani

ayrıca fransızcanın ingilizcenin yanına konulabilecek en mantıklı dil olduğunu düşünüyorum. fransanın yanında belçika,isviçre ve kanadada resmi dil statüsünde. yurtdışı hayalin varsa senin bu ülkelere gitmeni oldukça kolaylaştıracak bir özellik.

gsü hakkında daha fazla merak ettiğin soru olursa burdayım. soruna gelecek olursak gözüm kapalı gsü iktisat yazardım.
  • up

• ben de aradayım büyük ihtimal gs işletme yazıcam üste ama çok değişiyor kararım
  • gsü iktisat diploması fransada bir okulla anlaşması sebebiyle sana çift diploma olarak geri dönüyor. ayrıca gsü fransızca hazırlıktan sonra sana bölümde b2 ingilizce eğitimini zaten veriyor, sektöre çift yabancı dille çıkıyorsun. ayrıca eğer istersen üçüncü yabancı dil eğitimin için de seçmeli dersler mevcut. tahmin ettiğin gibi ingilizceye uzak kalmıyorsun yani

ayrıca fransızcanın ingilizcenin yanına konulabilecek en mantıklı dil olduğunu düşünüyorum. fransanın yanında belçika,isviçre ve kanadada resmi dil statüsünde. yurtdışı hayalin varsa senin bu ülkelere gitmeni oldukça kolaylaştıracak bir özellik.

gsü hakkında daha fazla merak ettiğin soru olursa burdayım. soruna gelecek olursak gözüm kapalı gsü iktisat yazardım.

• İlgine göre GSÜ İşletme veya iktisat.
  • AvşalıTavşan kullanıcısına yanıt
    öncelikle çok teşekkür ederim.gsü ile ilgili kafamı en çok öğrencilerin sürekli zorluğundan bahsetmesi karıştırıyor.zor ve kampüs hayatı olmaması vs sürekli kötü şeyler gördüm.fransızcam 0.iktisat da ağır bir bölüm.o yüzden gözüm korkmadı değil+yurdunun olmaması,sürekli boun övgüsü,ortamı vs ybsye yöneltti.ama gsü iktisat gelirken ybs gibi arada bir bölüm sırf boun diye yazılmaz sanırım.
    sıfır fransızcayla iktisat aşırı zorlar mı,siz hangi bölümdesiniz,okulunuzdan imkanlarından tam anlamıyla memnun musunuz

• jadore_ J kullanıcısına yanıt
    benim de çok değişiyor ya.sıralamanız kaç?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bilkent İktisat
    6 ay önce açıldı
    ODTÜ İktisat vs Boğaziçi YBS
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sanemyy

benim de çok değişiyor ya.sıralamanız kaç?
    1127. ben yazmasam bile benim gibi düşünen çok vardır ya bence yine ileri atacak en kötü 1.5kya geriler
  • jadore_ J kullanıcısına yanıt
    işletmeden fazla umudum yok da iktisat umarım uçmaz

• İİBF bölümleri her zaman biraz daha genel geçer bir konuma sahiptir. Bilhassa İşlemte ve İktisat şu an en popüler olanları. Kafanda da net bir şey şekillenmediği için ben GSÜ İktisat'a gitmeni öneririm. YBS iyidir kötüdür başka bir konu fakat İktisat gibi genel geçer bir disiplin olmadığı da gerçek.
  • evet babamın yorumu da aynen bu şekilde olmuştu :d umarım uçmaz bu sene ya sıralamam 1493 gs iktisat 1669. ne düşünüyosunuz gelir mi

• sanemyy S kullanıcısına yanıt
    Babalar genelde haklıdır Gelir sanırım. GSÜ İktisat altına ne yazacaksın? onu iyi düşün, o da gelebilir çünkü.
  • kafam sağlıksız şekilde karışık benim ya.boun koç sosyolojiyi falan da düşünüyorum o kadar alakasız yani

GSÜ İktisatın altına yine İİBF yazmanı öneririm ben. GSÜ Uİ yazabilirsin mesela, Bilkent Uİ, ODTÜ İktisat falan diye gidebilirsin.
  • BOUN YBS fazla abartılan bir bölüm. GS İşletme-İktisat bana göre daha iyi bir tercih olacaktır

• Sıralamanız gsü odtü gibi ünilerde iibf okumak için gayet yeterliyken iibfden vazgeçmeyin derim

• ya iste şöyle kötü bi durum var ankara asla istemiyorum yoksa tobb iktisat da iyi bir seçenek.uluslararası ilişkilere de uzağım umarım gs iktisat gelir ya

Ankara istemiyorsan diyecek bir şey yok fakat TOBB iktisattansa ODTÜ iktisat yazmanı yine şahsen tavsiye ederim.
  • Sınav sonucunu atabilir misin, hedefim bu sıralamalar yanlış anlama yoksa

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.