Şimdi Ara

yeditepe ybs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
754
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • hakkında bilgisi olan var mı? boğaziçi özyeğinden sonra en yüksek sıralama burda. ekşide matla alakası olmayan adamı koymuşlar vs vs diyenler var ama baktım akademik kadrosu iyi bilgisi olanlar yazsın lütfen

• derslerin %70 yazılım diye biliyorum boun un adı olmasa en iyi ybs yeditepe de bana göre

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • amaç yazılımcı olmaksa uzak durmakta fayda var tecrübelerini 1.ağızdan edindim.

• DgSinavi kullanıcısına yanıt
    mümkünse nedeni yazabilir misiniz hocam yeditepeyi tercih etmeyi düşünüyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Autghust34 kullanıcısına yanıt

mezunlarla ve okuyanlarla konuşmanız daha iyi olur ben konuştum, crm erp gibi alanlar veya diğer işletme it karısık alanlar için proje yönetimi vb çok güzel ancak, yazılım dersleri yüzeysel geçtiği için o alana yönelmek için ekstra çaba çok gerekiyor"muş"

• up

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tobb-Bilgi-Özyeğin-Bilkent Hukuk
    10 yıl önce açıldı
    ÖZYEĞİN BURSLU
    2 yıl önce açıldı
    İtü Ehm
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • https://forum.donanimhaber.com/yeditepe-ctis-bilisim-sis-ve-tek--153169452

Buradaki konuma göz atabilirsin. Spesifik sorularını da yanıtlayabilirim YBS’den çok arkadaşım var.

• yes000999 kullanıcısına yanıt
    ben gittim yeditepe ile görüştüm de pek iyi değil gibi eğitim de khas daha güzel ikisininde bölüm başkanı ile görüştüm -yeditepe bölüm başkanı mı emin değilim-yeditepenin lisansı başka bölümden bilişime dönme khas daki hasan dağ hoca hollandada master yapmış 8 yıl eu 2 yıl usa şikagoda çalışıp yurda dönmüş alanında uzman ybs de boğaziçinden sonra kendilerinin en iyi olduğunu iddia ediyor öğrencileri ilede göeüştüm erasmustan dönmüştü ortalama 3.95 miş ortalama kasmak çok kolay erasmus da yapmak khas da basit diyodu ama burası kocaman AMA khas öğrenci kalitesi olsun ve kampüsü olsun geride bir yer kampüs kötü diyorumda yok he otantik bir bina mezunları ise linkedinde falan var sektörde yavaştan yer ediniyorlar ilk 100 bin tm girenlere ise ekstra başarı bursu veriyorlar üniversitede ne aradığa göre değişir ama kampüs ve sosyal kulüp falan istiyorsan bence khas gerek okuyanların yazdığı ile gerek se kendi gözlemlerimle bayağı geride bir yer yeditepe ise iyi seçmeli ders imkanı da var he bu arada kendini geliştir falan zaten bilinen bir şey üniversite o yüzdem pek fark etmiyor şehir önemli ist de iyi tercih şimdi yorumumu baştan okudum da aq yeditepe mi khas mı sorusuna cevap vermiş gibi olmuşum neyse

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.