Şimdi Ara

Tobb-Bilgi-Özyeğin-Bilkent Hukuk

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu 4 üniversitenin hukuk eğitimini karşılaştıracak olsanız tercihiniz ne yönde olur? Bilkent muhtemelen önde çıkacaktır da sonraki sıralamada 1. kim olur merak ediyorum?
    Lütfen üniversiteler hakkında bilginiz varsa paylaşın. Özellikle yurt dışı imkanları, akademik kadro, eğitim, öğrenci profili konusunda bilgiye ihtiyacım var.
    Bunlar hariç ankara ve istanbul'la da küçük bir kıyas yaparsak avantaj-dezavantajları sizce ne olur?

• İlk sıraya Bilkent'i yazardım.İkinci sıraya ise stajları ve etkin bir fakülte olması nedeniyle(etkinlikler,kongreler,seminerler) öğrencisi olduğum Özyeğin Üniversitesi'ni yazardım.Diğerlerini daha iyi bilen arkadaşlar yorumlayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ikaraer -- 27 Haziran 2015; 1:07:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim dostum 1 konusunda hemfikiriz de 2'de şüphelerim var. Yok mu başka fikri olan?
  • 2 tobb bence.

• Teşekkür ederim sebebi nedir peki bu görüşünün?
  • TOBB dışında hepsini yazabilirsin bence. Gelmeyin şu tükürdüğümün okuluna. Bir gün Tobb etü rezillikleri diye başlık açacağım bu dhde daha iyi anlatabilmek için
  • Tobb iyice kafamdan uzaklaşıyor ancak hukuk bölümü sağlam diye duymuştum.
  • ya yok diğer ünilerin yanına bile yaklaşamaz tobb
  • 2. sınıfa geçmiş biri olarak söyleyebilirim ki gerek yurtdışı yüksek lisans olanakları, gerek akademik kadrosu, gerek öğrenci profili açısından 10 numaradır Bilkent Hukuk. Tercih listenizde en başa yazmak konusunda hiç tereddüt etmeyin derim
  • Werterda kardesimize pek kulak asmamanizi oneririm. Kendisinin okula bilinmez derecede bir dusmanligi var.Tobb ETU konu basligini incelerseniz daha iyi anlarsiniz dusmanligin boyutlarini.

Okul ve ogrenci kalitesine gelecek olursak, akademik kadro zaten saglamdir. Benim tanidigim hukukta okuyan tam burslularin hepsi ilk 100 e girmis insanlar. Hukukta okumadigim icin daha fazla bir yorum yapamicam ama ben olsam bilkent-tobb-ozyegin-bilgi seklinde yapardim siralamayi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi visioneer -- 2 Temmuz 2015; 15:19:51 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkey

Werterda kardesimize pek kulak asmamanizi oneririm. Kendisinin okula bilinmez derecede bir dusmanligi var.Tobb ETU konu basligini incelerseniz daha iyi anlarsiniz dusmanligin boyutlarini.

Okul ve ogrenci kalitesine gelecek olursak, akademik kadro zaten saglamdir. Benim tanidigim hukukta okuyan tam burslularin hepsi ilk 100 e girmis insanlar. Hukukta okumadigim icin daha fazla bir yorum yapamicam ama ben olsam bilkent-tobb-ozyegin-bilgi seklinde yapardim siralamayi.

Katılıyorum. Werterda konu ne olursa olsun içinde Tobb Etü geçiyorsa mutlak suretle olumsuz bir yorum yapıyor. Ben artık iyi niyetine asla inanmıyorum. Konuya gelince ben olsam furkey'in de dediği gibi 1. sıraya Bilkenti 2'ye TOBB'u yazardım. Ancak bu birazda şehir tercihi ile ilgili bir husus. İstanbul'da mı kalmak istiyorsun yoksa Ankara'mı ? Bu gibi konuları netleştirirsen bilhassa Tobb Etü konusunda elimden geldiğince tarafsız bir şekilde yardımcı olabilirim. Kolay gelsin.

• Bilkent-Özyeğin-Tobb-Bilgi

• yabancı dil istiyorsan bilkent, türkçe olmasını istiyorsan tobb. diğerleri bu ligin okulu deil. bu okulların tek rakibi koç ve gs dir.
    özyeğin bilgi yeditepe bahçeşehir fatih şehir ayrı bi ligdir.
  • haa bilkent hukuk sınıf mevcutları 25-30 kişi civarıymış öyle duydum emin deilim. özyeğine bu hafta gittim ve sordum cevap tek sınıf açıcaz dediler 200kontejyana sınıflarımız büyük dediler. ankara 800kişi alıyor dedi. marmara 500kişi alıyor dedi. bende ben marmara öğrencisiyim tek ve çift olarak öğrenci alıyor marmara 250kişi sınıflarımız dedim maksimum. özel üni olanak olmalı kalabalık sınıf olmamalı ki hocayla diyaloğun artık yoksa özelde okumanın manası kalmıyor.
  • tercih rehberi

Tercih konusunda kafanıza takılan herşeyin cevabını bulabilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.