Şimdi Ara

GS'li arkadaslar iciniz rahat mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sizin rahat değil anlaşılan...
    Dervişin fikri ne ise zikri de o olur!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hem de nasıl rahatım. Gram şüphem yok. Diyelim ki var. Gram üzülürsem. Hep BJK'liler diyor ya biz bu lig için fazla şerefliyiz. Asıl biz fazla şerefliyiz. En büyük iki rakibimiz de şikeden hüküm giydi. Biz ise Türkiye'nin en başarılı takımıyız ve hepsi alın teri. Şimdi daha fazla boş yapmasın kimse. Önce sen kendi açıklarını kapat da sonra gel konuş.

• Tertemiz maç, kesinlikle şike yok. 3 temmuzdan sonra buna kimse cesret edemez zaten. Sneijder in buffon a attığı golde aynı o zaman orada da mı şike var?

• Bu ülkede şike oldu, bırak bizim mahkemeleri avrupada her mahkeme ve kurum onayladı hatta cezasını kesti. Ulan onlara bu kadar şike damgası yapıştırmadılar. Ağızlarını açıpda bir televizyon programında şike var diyemeyenler, gelmiş tek maçtan şike yapıldı diye operasyon yapıyorlar. Vallahi hayret.
    Gerçekten şok içindeyim dünden beri. Her takımda bizim eski oyuncumuz var yahu. Hepsi art niyetli ve şikeci ama mahkemelerin şikeci olarak damgaladığı takımlar ve onların eski oyuncuları tertemiz.
    Ama suç bizim yönetimde. Biri de çıkıp şunların ağızlarının payını veremiyor mu? Anca gülüp geçiyorum lafları edin siz. Yazık koskoca kulübe roberto carlos bile laf uzatıyor, bizim üç beş taraftar da bunların ardından alkış tutuyor. Az bilinçli olun yahu.
  • Bugün "şike!" diye bağıranlar, önceki haftalarda da Veysel Sarı, Hasan Kabze, Servet Çetin diye bağırıyorlardı. Tıpkı geçen sene Dany diye bağırdıkları gibi... Onlara kalsa bizim kazandığımız her maç şike... Ne demişler; insan kendini nasıl bilirse, herkesi öyle bilirmiş.

Kendi lehlerine hatalı penaltı verilince "hakem verdiyse penaltıdır" deyip, aleyhlerine düdük çalındığında yaygara kopartan "sahanın ortasına otururum" diyen bir zihniyetten başka ne beklenebilir ki?

• Bu sene fenere ve bjkye yapilan kiyaklarin hatti hesabi yok ona rağmen şampiyon oluyoruz. Evet içim çok rahat senin rahat değilse kendinde ara sorunu.

• Bi pozisyonla şike var diye yafta yapıştırmak doğru olmaz. Ama dün maçın pozisyonlarına baktığımda, Melo'nun 3'ten fazla sarı yemesi lazımdı (Dolayısıyla kırmızı) bu net. 3 büyükler her zaman kollanıyor. Ben anadolu kulüplerinin yerinde olsam, maça çıkmam.
  • Şike varsa yarın savcılığa şikayet edin, yoksa susun oturun yerinizde.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAHANIN ORTASINA OTURURUM
  • Hayatım boyunca içimin en rahat olduğu anları yaşıyorum belki de. Bu gözler önce şike yapmadık yaa devletin komplosu NATO ihalesi deyip sonra hehehekehkehkeh evet şike yaptık ne var siz de yapın paramız vardı yaptık hehehe diyen adamları gördü. Bu yüzden tertemiz bir şekilde şampiyonluğa giderken ne bunları ne de yavru muhalefet kargaları takıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

Bi pozisyonla şike var diye yafta yapıştırmak doğru olmaz. Ama dün maçın pozisyonlarına baktığımda, Melo'nun 3'ten fazla sarı yemesi lazımdı (Dolayısıyla kırmızı) bu net. 3 büyükler her zaman kollanıyor. Ben anadolu kulüplerinin yerinde olsam, maça çıkmam.

Dünkü maç için buna da katılamayacağım. Genel olarak hakemlerin üç büyükler lehine karar vermeye yatkın oldukları bir gerçek zaten, ama verilmeyen penaltımız+o pozisyon için kırmızı kart, ayrıca şu pozisyondan bir kırmızı kart daha lazım:https://vine.co/v/eK3HEx7vXpu.

• Bu sezon her maçı şike iddiasıyla kapattık Sadece biz değil, diğer takımlar da aynı yaftadan yedi. Demek ki 3 Temmuz'un verilmeyen cezaları herkesi tahrik ediyor; davada ismi geçen takımlar bile tahrik oluyor artık bu durumdan...

3 sene önce bu dava ortaya çıktığında "velev ki yaptık, ne olacak" diyen bir güruh vardı. Şimdi de "velev ki yaptık, yasak mı" diyen bir güruh var. Kimse alınmasın ama, her etki bir tepkiyi doğurur. Bugün bize yarın diğer takımlara; 3 Temmuz sonuçlanmadığı sürece hepiniz "şike var bu maçta" diye dolaşacaksınız ortada...

O yüzden diyorum ki, zaten son 4-5 haftası zevk veren bir ligimiz var. Onu da şike/teşvik iddialarıyla uğraşıp mahvetmeyelim, adam gibi maçı izleyip sevincimizi yaşayalım. Ne de olsa her yıl aynı şey olacak, 3 Temmuz hazretleri bizim ligimizin kaderine bunu kazıdı artık. Zevk almaya bakın

• Şu maça şike diyenlerin kuş kadar beyni yoktur şike mi kaldı artık çoluk çocuk mu kandırıyorsunuz? şampiyonluğa leke sürmek için algı operasyonu yaratıyorlar akıllarınca. ergen tayfa da buna inanıp maziden kalma olayların hırsını çıkarmaya çalışıyorlar. Üzülmeyin zamanla geçer
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkratoss

Rakipler şike derken benim şu anki halim

ulan

• O kadar rahat ki tek kelime anlatabilir "anlayamazsın" o kadar rahat işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: exclusive

Şu maça şike diyenlerin kuş kadar beyni yoktur şike mi kaldı artık çoluk çocuk mu kandırıyorsunuz? şampiyonluğa leke sürmek için algı operasyonu yaratıyorlar akıllarınca. ergen tayfa da buna inanıp maziden kalma olayların hırsını çıkarmaya çalışıyorlar. Üzülmeyin zamanla geçer

Sırf sergen oyuna forvet aldı diye 10larca şike konusu açıldı burada. Şike o zamana kadar vardı da şimdi mi kalktı?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.