aRKADASLAR GALATASARAY'Ä°N SAMPÄ°YONLAR LIGI RAKIPLAERI BELLI OLDU. BARCELONA, L.MOSKOVA VE CLUB BURUGE. BENCE GALATASARAY BU GRUPTAN BARCELONA ILE BERABER CIKAR.
GS. için çok kolay bi grup, gözü kapalı çıkar herhalde!..
bercelona adı bende bişiler çağdıştırıyo arkadaşlar ne dersiniz yarım kalan hesaplar vardı ..
evet iyi bir kura çektik.Bu gruptan lider çıkabiliriz umarım.
bence sakat arkadaşlar bu grup ama kesin çıkarsak 2.çıkarız 1.olarak imkansız geliyo bana
Bence sıkı tutmamız lazım işi..Rehavet olursa bu işi pahalıya ödeyebiliriz..
Bu gruptan çıkamayan takımın ben...Sıkıysa çıkmasın.Floryayı basarız valla.. :)))
irfan, sırf bu yüzden çıkamayabilirler. yani fatih terim ve futbolculardan başka herkes garanti gözüyle bakıyor bu olaya. ama sonuçta ortada oynanacak 6 maç var. eğer bu mantık ile gitseydik uefa'yı alamazdık. o yüzden başarılı olduk. maçları oynamadan kazanan <b>diğer</b> takımlardan farklıyız çünkü
+1 Ali Sami.Çok doğru yazmışsın klavyene sağlık hiç bi maç oynanmadan kazanılamaz.
benim burada anlatmak istediğim şuydu; Bu gruptan muhakkak çıkmalılar.Yani işin ciddiyetinde olmalılar. _____Mutlaka çıkarlar demiyorum,,,Mutlaka çıkmalılar.Zorunlu.Başka alternatifleri yok.
umarım başarılı olurlar.
artık galatasarayda avrupada kağıt üzerinde facvori gösterilen ekiplerden olduğu için real gibi falan... bu gruptan da maç oynamadan böyle kazanılacak dercesine kesinlikle çıkacağız diyorum... çıkmak zorundayız ya da çıkarız diiil
samiyende 2 galibiyet 1 beraberlik bizi çıkarır nede olsa bizim nasıl bir takım olduğumuz belli herkes inanıyor
bu yıl olmasada o kupa yakın zamanda müzemize gelecek emin olun
güzel bir grup
ohaa horta bak
ee çıkabildi mi bari gs
Öhöm. Şöyle bir maziye bakalım dedim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme